Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina, ależ wyczekuję twojej bety! A testowałaś też dzisiaj?
LadyDior, no to cudownie ci się złożyło, widok dwóch kreseczek i urodziny, aaaa, pięknie i urodzinowy buziak w policzek, niech ta ciąża będzie nudna i książkowa
agulineczko, ty mówisz, że znalazłaś jakiś test i ciebie korci, a ja dziś idę do Rossmana po kosmetyczne drobiazgi na prezent dla córek koleżanki, nastolatek.. i korci mnie, żeby kupić jeszcze jeden test.. także ten...
agulineczka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
I wiecie co..... sprawdziłam sobie JAK by wyglądał suwaczek.... wychodzi mi wg tego, co wyliczyło Ovufriend , że to 5 tydzień równo. Czyli na usg za tydzień będzie 6 tydzień
LadyDior, a tobie termin na kiedy by wychodził? Też sierpień, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 11:31
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Natka
Kciuki za wizytę ✊😊
Lady Dior
Wszystkiego najlepszego 😀😚spełnienia marzeń 😀
Anna Maria agulineczka
Dziś nie testowałam bo nie mam już testów 🤷♀️
Dziś będę miała wynik z soboty i dzisiejszy😱ale na razie boję się zajrzeć .Pracuje dziś do 16.30 i
w razie czego chce jakoś ten dzień przetrwać więc wolę na razie nie wiedzieć .
Objawów praktycznie nie mam ,piersi prawie wcale już nie czuję 😔 na nic się nie nastawiam.
Spojrzałam dziś na testy i po wyschnięciu nie widzę różnicy.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Lady ale pieknie wyglądają te kreseczki 😍
Ewelina Kochana ja też czekam z Tobą na wyniki✊🏻❤️
Malina, Kochana u mnie bez zmian. Zgaga zgaga i jeszcze raz zgaga 😬 a tak to wszystko dobrze 😅 czekam niecierpliwie na jutrrzjsza wizytę 😬 boję się i cieszę 🙈Lady_Dior lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
AnnaMaria, Ewelina26, Malina, Agulineczka dziękuję za życzenia 😘😘😘😘 Niech się spełnią😁
Annamaria tak mam niby termin na 28/29 sierpnia. Zosię urodziłam w 38t5d i liczę na podobny termin🙂 Jeju widzicie jaka ja jestem❓❓❓ Oczywiście, że się boję ale tylko zobaczyłam ładne kreski i nie potrafię myslec, że mogłoby być źle - jak poronię to będzie twarde lądowanie 😐
Ewelina26 nie zawracaj sobie głowy objawami 😘 One naprawdę nie muszą wystąpić a na pewno nie tak szybko. Będzie dobrze
Dziewczyny jakby któraś miała do sprzedania clexane, luteinę, duphaston to jestem chętna 😘
Agulineczka to pochwal się kiedy masz urodziny 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 12:48
-
Dziewczyny u mnie beta do dupy 😔
59
97
70
Mój M sprawdził i dzwonił 🤦♀️😫
To chyba ciąża biochemiczna?Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina 😔😔
Wchodzę, odświeżam, nie mogę znaleźć sobie miejsca przed srodowa wizytą i tu takie wiadomości 😔
Bardzo mi przykro kochana 😔 Kurde no
Wygląda na biochem. Ale zobacz kochana, wiem, że teraz to żadne pocieszenie, Lady w zeszłym miesiacu też przez to przechodzila, co prawda nie wiemy jaka miała betę, a teraz ładnie kreski ciemnieją o trzymamy wszystkie za nią kciuki. Ja sama w grudniu 3 lata temu miałam podobna sytuację, betę miałam nawet wyższą od Ciebie, ale tez zaczęła spadać, a juz w lutym zaszłam w kolejną szczęśliwa.
Mam nadzieję, że Twój organizm teraz szybko zaskoczy ponownie. Trzymaj się dzielnie ❤🌹🌷Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ewelina strasznie mi przykro Bardzo mocno przytulam. Wygląda na biochemiczną...
Właśnie chciałam napisać to samo co agulineczka, dużo słyszałam i czytałam o tym, że po biochemie dużo łatwiej zajść w kolejną ciążę. Będę cały czas mocno trzymać kciuki.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina, bardzo mi przykro, że trafiła się Wam biochemiczna. Wiem jakie to frustrujące i dołujące. Nie pozostaje nic innego jak czekać na okres i walczyć w kolejnym cyklu. Łatwo nie jest, ale nie wolno się poddawać.
Moje 3 ostatnie cykle to właśnie 3 biochemy pod rząd Wiem, że marne pocieszenie, ale nie jesteś tutaj sama z taką niefajną sytuacją, więc jak masz pytania to śmiało pisz.
Niestety, ale biochemy bardzo często zdarzają się po szczepieniach. Docent Paśnik mówił mi, że z ciąży biochemicznej jest jeden plus - allo mlr zaczyna wtedy rosnąć, więc przy kolejnej jest wyższa ochrona zarodka.
-
joanien1104 wrote:Ewelina, bardzo mi przykro, że trafiła się Wam biochemiczna. Wiem jakie to frustrujące i dołujące. Nie pozostaje nic innego jak czekać na okres i walczyć w kolejnym cyklu. Łatwo nie jest, ale nie wolno się poddawać.
Moje 3 ostatnie cykle to właśnie 3 biochemy pod rząd Wiem, że marne pocieszenie, ale nie jesteś tutaj sama z taką niefajną sytuacją, więc jak masz pytania to śmiało pisz.
Niestety, ale biochemy bardzo często zdarzają się po szczepieniach. Docent Paśnik mówił mi, że z ciąży biochemicznej jest jeden plus - allo mlr zaczyna wtedy rosnąć, więc przy kolejnej jest wyższa ochrona zarodka.
Zastanawiam się czy mogę już odstawić lekiStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina,
Bardzo mi przykro kochana, wiem, że to Cię mocno rozczarowało 😔 liczyłam na to, ze wszystko będzie dobrze. Będę trzymała kciuki za kolejny cykl, teraz byle do @ 😘 tulę -
Ewelina 😪 tak bardzo mi przykro 😪 Kochana nic nowego mądrego tu nie napisze, bo dziewczyny już wszystko napisały. Przytulam bardzo bardzo mocno. I mam nadzieję, że w styczniu zobaczysz 2 piękne kreski, a ciąża zakończy się szczęśliwie po 9 miesiącach ✊🏻❤️
Agulineczka wiem, że im dalej to powinnam czuć się bezpieczniej ale kurde tak nie jest. Chciałabym aby ten stres odpuścił 😔 Na pewno jest mniejszy niż na początku. Ja tu narzekam na stres a co Wy przechodzicie eh te początku są okropne 😔
Ten tydzień jest pełen emocji tu na forum. Już teraz trzymam kciuki za środową wizytę ✊🏻😘
Joanien, jak tam u Ciebie sytuacja? 😘joanien1104 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Natka,
Ogromne ✊
dobre i pół godziny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 15:48
Natka95 lubi tę wiadomość