Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, ale super! 4cm to kawał człowieczka już 🙂
Cieszę się, że wszystko dobrze, a zdjęcie słodkie. Trzymam kciuki za prenatalne teraz. No i skarpeteczki trafia na zdjęcie
Zula jutro za Ciebie kciuki!
Co do I trym to ja już chciałabym być po. Dla mnie to chyba najgorszy etap ciąży. Bardzo się przejmuje każdą wizytą. Niestety 2 straty odcisnely trwały ślad. Nie potrafię, tak ja niektóre dziewczyny trafiające na fiolet myśleć jak to będzie za 8 miesięcy, czy sobie poradzę, snuć jakieś dalekie plany czy wizje. Jeszcze nie teraz. I choc może niektore z.was czekające na pierwszego dzidziusia może sobie myśleć, a że ona to już przecież ma dzieci to nie musi się az tak obawiać najgorszego, to uwierzcie mi, że o każdą wystaraną ciąże człowiek martwi się tak samo. Nieważne czy to pierwsza czy kolejna. Mimo, że otoczenie często mysli inaczej.Natka95, Zula36, Foto80 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Natka piękny bobas i jak wszystko pięknie widać
Zula kciuki jutro!
Agulineczka zbliża się wielkimi krokami i nasz dzień. Ja już chcę mieć to po prostu za sobą, na nic się nie nastawiam. A ten 1 trymestr jest przekichany, co wizyta usg to możesz odetchnąć ale tylko na chwilę...Zula36 lubi tę wiadomość
-
Natka95 wrote:A to mój okruszek 🥰
https://zapodaj.net/b54cd510c8e50.jpg.html
Natka super 😀bardzo się cieszę 😚teraz już będzie dobrzeNatka95 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Parachute90 wrote:Mazurek juz nie przyjmuje. Coś się z nim stało, jest podobno w ciężkim stanie. Wszystkie jego pacjentki przepisywane są do innych lekarzy. Lezalam w ubiegłym tygodniu na patologii ciazy na Lubartowskiej i kurcze w porównaniu z Jaczewskiego gdzie tez lezalam wypada slabo.... i mam co raz większe wątpliwości 🤷♀️
Dziewczyny ja chodziłam do dr. Wojciecha Wrony z Jaczewskiego. Za długo do niego nie pochodziła ale wydawał mi się wporządku .Ma dużo dobrych opinii na znanym lekarzuStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Zula36 wrote:Natka to mamy do siebie blisko bo ja z Rzeszowa😉.
Również jestem z Rzeszowa 😉Zula36 lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Zula
Również trzymam kciuki ✊😊
Baksia powodzenia na wizycie 😚Zula36, baksia lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Natka ale piękna pamiątka i piękny dzieciaczek 😍
Zula, trodde trzymam kciuki ✊🏻😘Zula36 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Dziewczyny, kciuki za wizyty!
Mam nadzieję, że mój dzisiejszy wkurw nie zaszkodzi mi ciazy.. Od tygodnia walczę z panią, która nie chciała nam oddać 500 zł za wynajem domku w górach. Zrobiliśmy wstępna rezerwację, umówiliśmy się na zwrotną zaliczkę, bo sytuacja covidowa jest jaka jest, po czym po moim przelewie zamknęli stoki.
Nie blokowaliśmy jej domku, bo po 6 godzinach oddzwoniliśmy, że rezygnujemy, bo u nas oprocz mnie wszyscy kochają narty i po to był cały wyjazd. I tak, codziennie wymyślała nowa wymówkę.. A to jest w pracy, a to rata jej zjadła z konta i nie m a pełnej kwoty, ale "już jutro" robi przelew. I tak minęło 5 dni.. Dzis mi się ulało, wydarłam się i po prostu czuję się mega oszukana, tym bardziej, że sprawdziliśmy ją dzwoniąc z innego telefonu i pytając o termin domku, i ma już go wynajety więc, stratna nie jest ani złotówkę.. Ech...
Deszcz u nas leje, lecę na zakupy, niech wasz dzień będzie lepszy niż mój poranek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 09:29
-
Zula36 wrote:Natka ja szpital Szopena preferuje. Chodzę do Chrusciela.
Słyszałam dużo pozytywnych opinii na jego temat. Co do szpitala...miałam okazję wylądować w trakcie poronienia właśnie tam i ....tak średnio byli. Niektóre panie pielęgniarki - istne wredoty 🙄JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...