Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 20:48
agulineczka, Foto80, Natka95, Malina, baksia, Lady_Dior, trodde, Żonkil, Annamaria, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Agulineczka ja też miałam mega głupie sny 🙈 Oczywiście budzilam się kilka razy, a rano wstałam i czułam się jakby coś po mnie przejechało.. Nie wiem czy to przez nerwy czy może to już ten czas kiedy mogę mieć problemy w nocy z ułożeniem się 🤷🏼♀️ Przypomnij Kochana bierzesz może luteine? Obserwuj ten śluz ale może to przez jakieś podrażnienie? Na pewno z Twoim bąbelkiem jest wszystko dobrze. Ale super, że wizytę masz już jutro i nie będziesz długo się stresować 😙
Ewelina wiem, że są różne historie z przyrostem czy spadającą betą ale u Ciebie i był słaby przyrost i później spadek 😪 a powiedz mi czemu masz mieć teraz wizytę u Prof? 🤔
Kochana trzymam kciuki aby @ pojawiła się szybciutko i abyście mogli zacząć znowu starania 😘 Tule Cie mocno!
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Zula,
Cudowna wiadomość! Co za ulga, ile emocji 🥰 Pobierałaś dziś krew na pappa?
Agulineczka,
Ja idę jutro na samo USG sprawdzić, czy wszystko w porządku 😬 o 11:30 wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 14:32
Zula36, Natka95, baksia lubią tę wiadomość
-
Zula bardzo się cieszę! Myślę, że nareszcie możesz w końcu odetchnąć. Najniebezpieczniejszy okres za Tobą.
Jak ja się dzisiaj fatalnie czuje. Na nic nie mam siły, zimno mi strasznie, zaczęłam lukrowac pierniczki i nagle jakieś uderzenie gorąca. Do tego od rana mi niedobrze, ale to akurat nie ciążowe mdłości, ale pewnie wczorajsza śmietana.. Mam nietolerancje, staram sie nie jeść nabialu, wczoraj się złamałam no i mam... najchętniej bym przesłała cały dzień, a tu szykować coś już muszę na Wigilię.Zula36 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zula, ah Ci lekarze i te nfz...
Ale najważniejsze, że z dzidzia wszystko dobrze. Bardzo się cieszę 🥰Zula36 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Foto na to mamy podobnie wizytę. Ja mam na 11:10 dokładnie. Kciuki w takim razie.
Dzięki Baksia 😗 luteiny nie biorę, tylko duphaston. Póki co cisza, mam nadzieję, że już nic się nie pojawi.Foto80 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zula36 uff jak to dobrze, że wszystko w porządku 😀 Cieszę się, że trochę teraz odetchniesz 😊
Nie macie pojęcia dziewczyny, jak bardzo bym chciała być tak daleko jak Wy🙈 Takie czekanie cały miesiąc jest psychicznie wykańczające. No ale dobra-nie powinnam narzekać, bo jestem w upragnionej ciąży a myślałam, że starania znowu nam dłużej zajmą.Zula36 lubi tę wiadomość
-
Baksia
28.12 byłam zapisana na pierwsza ciążowa wizytę i 1 doszczepianie i na razie mam tego nie odwoływać bo nie ma krwawienia.Ma mnie Malinowski obejrzeć i powiedzieć jak to wygląda, szczepić też się mamy normalnieStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Foto80, Natka95, trodde, Annamaria, Ewelina26, Ślimak, Malina, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
No nie powiem szaleję, szaleję 🙈 ale to dlatego, że to mój jedyny wyznacznik tego, czy beta wzrasta. U mnie dziś 14dpo i jeszcze teraz się skusiłam na taki ☺️
Obiecuję, że to przedostatnie zdj. moich testów 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 15:26
Annamaria, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Lady mi zdjęcia testów nie przeszkadzają ani trochę. Ja to testomaniaczka, więc śmiało. Teraz też bety nie robiłam, więc testy traktowałam jako wyznacznik. Ładnie musi Ci HCG rosnąć Może bliźniaki 😄
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚