Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:
Obiecuję, że to przedostatnie zdj. moich testów 🙈
LAdyDior, najbardziej spodobało mi się to "przedostatnie" hi hija dziś w Rossmanie ledwo powstrzymałam się przed kupnem testu.. ale jak pomyślałam sobie, że za tydzień mam usg, to trochę mi ciśnienie zeszło. Poczekam..
agulineczko, ściskam cię... aż do twojego usg nic nie wiadomo w którą stronę to u ciebie poszło.. ech, masz mocne kciuki! O której masz jutro tę wizytę?
Zaliczyłam dziś drzemkę półgodzinną i od razu lepiej, jednak mimo to, drobne zakupy i spacer zajeły mi półtorej godziny, tempem żółwia.. szybko się męczę...
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie.
Na ten moment wszystko dobrze.
Serduszko bije, Mały rośnie.Co prawda nie wiem dokładnie ile ma bo się zwinął w kłębek, ale taki skulony ma 9cm. Więc pewnie wyprostowany już ma z 10 albo więcej. Nóżki wcisnął w kąt i nie chciał dać sobie zmierzyć.
Szyjka też w porządku.
Można spokojnie przeżyć ŚwiętaFoto80, Annamaria, Zula36, agulineczka, Lady_Dior, joanien1104, Ewelina26, Malina, Natka95, Żonkil, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina to już minęły 2 miesiące od ostatniego doszczepienia? 😳 Jeju ale ten czas leci... Kurde zastanawiam się czy ta wizyta u Prof jest aż tak potrzebna 🤔 no ale jak trzeba to trzeba 🤷🏼♀️
Agulineczka, przykro mi, że przechodzisz przez takie stresy 😪 po 11 masz wizyte? Dobrze, że tak wcześnie, ściskam Cie i już trzymam kciuki ✊🏻😘
Trodde, cudowna wiadomosc 🥰 Masz już kawał chłopa w brzuszku ❤️
Annamaria ja w niedzielę zaliczyłam drzemkę w ciągu dnia (a jestem przeciwniczka drzemek tzn byłam 😅) i to aż ponad godzinna 🙈 przez chwilę dochodziłam do siebie ale później czułam się super 😁trodde lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Ja również już jestem po wizycie. Mamy potwierdzoną dziewczynkę 😁 ogólnie jest wszystko dobrze z małą i waży już 223g 🥰 Ja niestety mam się oszczędzać.. Spacery dozowlone ale ćwiczenia/dźwiganie odpada 🤷🏼♀️
Foto80, Zula36, agulineczka, Lady_Dior, Annamaria, Malina, Natka95, trodde, Żonkil, Annie1981 lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Baksia,
Najważniejsze, że Mała rośnie zdrowo 🥰 dbaj o siebie kochana, bez szaleństw ☺
Trodde, Baksia pokażcie jak macie foty dzidziusiów 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 20:24
baksia lubi tę wiadomość
-
Trodde i Baksia gratuluję wam udanych wizyt. Super
AnnaMaria ja mam jutro na 11:10
Żonkil co tak cicho siedzisz dzisiaj? Mam nadzieję, że u Ciebie nastroje lepsze przed jutrzejszą wizytą niż u mnie.baksia lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Trodde i Baksia
Bardzo się cieszę że u Was wszystko dobrze 😀💗
Baksia
Na doszczepieniach byłam 16.11 ,jeszcze 2miesiace nie minęły ale chyba prof doszedł do wniosku że do puki ciągle jestem w ciąży to w razie czego trzeba się doszczepić🤷♀️baksia lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Trodde, Baksia cieszę się razem z Wami z udanych wizyt ☺️ Teraz już tylko do przodu 😊
Żonkil, Agulineczka już trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. Wierzę, że będzie dobrze ☺️
Agulineczka jaką dawkę acardu bierzesz ❓ Widzę, że niektóre dziewczyny biorą 150 i się zastanawiam jaką ja powinnam brać 🙄
Annamaria 😂 no przedostatnie, bo chcę jeszcze Wam pokazać progres paskowych za 3dni 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 21:55
Żonkil, baksia lubią tę wiadomość
-
Lady biorę teraz acard 150. W ciąży z córką bralam 75,ale teraz na wizycie lekarz mi powiedział, że mniej więcej od 2 lat zmieniły się wytyczne i wg zaleceń dawka w profilaktyce przeciwzakrzep. w ciąży to właśnie 150.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lady Dior
Czekam na twoje ciemniejące kreseczki 😀💗
Ja też mam acard 150 od pozytywnego testu i fraxiparine 0.4
Ile czekałaś na krwawienie przy ciąży biochemicznej?
U mnie na razie nic się nie dzieje 🤷♀️.
30dc robiłam test ( 12dpo) a dziś jest 37dcStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Baksia super, że Mała tak szybko rośnie.
Czemu musisz się oszczędzać, ze względu na szyjkę i pessar? To teraz eMek będzie panem domu a Ty jak królowa na kanapie
Malina kiedy testujesz? Bo ja ciągle trzymam kciuki za nasze pierwsze forumowe bliźniaki
Foto specjalnie dla Ciebie foteczka. Mam wrażenie, że Mały wygląda jakoś tak jak mały Obcy
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty!
Foto80, Natka95, Zula36, Lady_Dior, Żonkil, baksia, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina26 ja dostałam krwawienia w 39dc. W tym dniu ostro wspołżylam 🙈 Co do moich kresek, to dziś na paskowym ciut j asniejsza niż wczoraj, więc nie ma czym się chwalić 😐 nie wiem co z tej ciąży będzie 😐
Trodde piękny maluszek 😁 Niech rośnie zdrowo.
Agulineczka mooocne kciuki 😌 -
Trodde, fajny bobasek, taki okrąglutki ❤️
LadyDior, serio? Może tylko ci się wydaje? Poczekaj aż testvwyschnie, może wcale tak nie jest..! A zwykły nie-paskowy też dzis robiłaś? -
AnnaMaria płytkowe wychodzą mi śliczne ciemne-dziś testowa prawie jak kontrolna. Chcę w piątek jeszcze zrobić ten elektroniczny i zobaczyć czy wyjdzie 3+ wtedy będę spokojniejsza, bo te testy paskowe mnie wykończą 🙄 W sumie powtórzyłam teraz po 3godzinach (nie piłam nic) no i chyba jest lepiej, tylko nierównomiernie się wybarwił ten test. Został mi ostatni paskowy-już ich w życiu nie kupię. Strasznie schizuję, bo gdybym była w Pl zrobiłabym betę, proga i bym wiedziała na czym aktualnie stoję a tak wiecie 🤷🏼♀️
Właśnie dziewczyny, czy robiłyście testy aż do uzyskania kreski testowej ciemniejszej od kontrolnej☺️❓ Ile dpo Wam takie wyszły ❓ -
agulineczka wrote:Trodde i Baksia gratuluję wam udanych wizyt. Super
AnnaMaria ja mam jutro na 11:10
Żonkil co tak cicho siedzisz dzisiaj? Mam nadzieję, że u Ciebie nastroje lepsze przed jutrzejszą wizytą niż u mnie.
Agulineczka ja dziś jestem totalnie już zestresowana. Nastroje były dobre , niby czułam że jestem przygotowana na każdą wiadomość. Ale jednak nie. Jeszcze do tego miałam koszmar w nocy, że robiłam betę i zaczęła mi spadać. Jakaś masakra.... także no moje nastroje im bliżej wizyty tym bardziej nerwowe...Dawaj znać jak pójdzie u Ciebie, sama jestem ciekawa, bo jesteśmy na podobnym etapie.
Trodde piękna dzidzia
baksia gratulacje z dziewczynki
Dziewczyny po wizytach możecie odetchnąć A to najważniejsze.
Lady ja chyba testowałam aż obie były tak samo ciemne A potem to już czekałam na usg