Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Zula36 masz absolutną rację z tymi testami😘 Jutro robię ostatni i se daruję, bo naprawdę szkoda zdrowia.
Żonkil wiem jaki to stres ale jestem pewna, że przyniesiesz dobre wieści ☺️ Kciuki mocne 😌Zula36, Żonkil lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior ja nie pamiętam w którym dokładnie dpo wyszła mi kreseczka testowa i kontrolna taka sama, ale pamiętam że było to przy becie ponad 1000. Dwa dni później testowa była już taka i beta była wtedy 3600.
Swoją drogą ja też byłam maniaczką testową i robiłam i ciążowe i owulaki dopóki mi się nie skończyły. A zapas miałam spoooory, bo nie spodziewałam się że uda się w pierwszym cyklu. Więc kupiłam chyba po 30 tych i tych.
Pod koniec owulaki wychodziły prawie czarneLady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Dziękuję Kochane 😘
Foto, Agulineczka, Żonkil trzymam kciuki! ✊🏻❤️
Ewelina, aaa no właśnie, bo wczoraj już zgłupiałam 🙈 kurde a nie chcesz zrobić jeszcze raz bety przed poniedziałkiem? Ja pewnie tak bym zrobiła, bo jednak szczepienia to droga,, zabawa,,. Chyba, że będziesz chciała kolejne doszczepienie przesunąć na za 2 miesiące 🤔 kurde współczuję Ci, bo wiem, że jesteś rozbita a tu jeszcze musisz myśleć/kombinować z wizyta w Łodzi..eh
Lady_Dior ja również biorę acard 150 i fraxiparine 0,4 od pozytywnego testu ciążowego. Kochana ja z testami nie pomogę, bo zawsze robiłam max 2 testy i kreseczki były bardzo słabe, bo beta wynosiła max 80 🙈
Trodde tak przez pessar i szyjkę 😬 pytałam o jakieś delikatne ćwiczenia, bo ostatnio boli mnie ciało po nocy i chciałam troszke poruszać się, a gin od razu powiedział, że zabrania 😪 po moich przejściach (poronienia, łyżeczkowania i nie dość długa szyjka) lepiej żebym nie przemęczała się 🤷🏼♀️ Moja mama dzisiaj do nas przyjeżdża więc ona będzie szaleć z eMkiem w kuchni 😁
Oj tak Kochana teraz dzieciaczki wyglądają jak takie małe ufo 🙈 a najlepsze są zdj/filmiki 3d 😅
Malina, bliźniaki 🥰 byłoby cudownie 😁 ja zawsze marzyłam o bliźniakach 🙈 i faktycznie tu u nas na forum nie mamy jeszcze bliźniaków więc ✊🏻🤭 Przyznaj się nam kiedy będziesz testować, bo jak nie to będę musiała szukać Twojego postu kiedy pisałaś o monitoringu i zastrzyku i sobie sama zaraz wyliczę! 😅
Foto, również specjalnie dla Ciebie chociaż zdj jest trochę rozmazane ale już pieknie widać nosek 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 11:17
Lady_Dior, trodde, Foto80, Natka95, Zula36, Żonkil, Annie1981 lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Trodde dzięki - dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taką maniaczką testową🙈 No to liczę na jutrzejszą kreskę testową ciemniejszą od kontrolnej😂
Baksia ale śliczna księżniczka ☺️
Zula36 trudne pytanie mi zadałaś😂 Na dzień dzisiejszy to jest Joy-jest to nowy zapach może z parę lat na rynku jest. Bardzo przypomina mi Allure od Chanel. W sumie trochę tak nieładnie zgapiać zapachy ale ubóstwiam😁 Dune jest bardzo specyficznym zapachem i używam tylko dla siebie 😊 a że mam małą córkę, to bardzo rzadko niestety.. Dolce Vita jest super-spokojnie mogę używać (zwłaszcza w chłodne dni) za to Hypnotic poison Diora jest tak sztuczny, że bleee podobnie addict.baksia lubi tę wiadomość
-
Baksia
Jestem ciekawa co z moją beta ale teraz nie mam jak pójść do laboratorium 🤷♀️.
Wizyta i tak już blisko jakoś trzeba wytrzymać.
Nie mam pojęcia co dzieje z poziomem MLR po poronieniu tak wczesnej ciąży ale my chcemy od razu zacząć się starać wiec moze lepiej zrobić te szczepienia tak dla świętego spokoju ,żeby w kolejnym cyklu w ktorym zaczniemy sie starać MLR było wyższe 🤷♀️.
No i jeszcze chodzi mi po głowie taka myśl że jeżeli zacznę krwawić przed wizytą to wtedy nie wiem czy mamy tylko wizytę czy szczepić też się mamy bo pani w rejestracji nic mi na ten temat nie powiedziała dla niej ciąża jest i na razie kazała się nie martwić 🙄
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Trodde Baksia
Śliczne te Wasze maluchy 😍😍baksia lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Agulineczka gratuluję z całego serca 😁😁😁 który dokładnie tydzień u Ciebie ❓
Zula36 a znasz Kenzo Jungle Elephant😀❓ Ja taką kontrowersję bardzo lubię 😁 -
Ewelina w sumie faktycznie to dobry pomysł z tym doszczepieniem. Nie zaszkodzi. Podobno po każdej ciąży rośnie allo i z czasem spada. Jedynie nie wiem czy ma sens ta wizyta, bo niedawno byliście ale może Prof coś powie albo zaleci 🤷🏼♀️ no oby ✊🏻 Też uważam, że jeśli jesteście w stanie starać się od razu to super pomysł,bo ciało,, pamięta,, ciążę i jest podobno łatwiej. Tak jak zresztą tu dziewczyny pisały. Kochana jestem z Tobą 😘
Agulineczka 🤗🤗 wiedziałam, że będzie dobrze! Super, gratuluję serduszka ❤️ a pytałaś o ten śluz podbarwiony co to mogło być?
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
agulineczka wrote:Mamy serduszko 😍😍
Super 😀💗Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "