Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady współczuję mdłości, dla mnie ta ciąża pod tym względem jest o wiele łaskawsza niż pierwsza i ta druga z córką też w sumie. Jedynie ta senność przerażająca, która w żadnej ciąży az tak nie męczyła.
Ale w sumie mdłości to często dobry znak 🙂 więc może u Ciebie wszystko będzie super 🙂Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka gratuluję tak dużego skarbu😍 Prześliczny widok 😁 Ciekawe to u Ciebie z tą różyczką 🤷🏼♀️ Ja przeszłam i toxo i cytomegalie.
No jeszcze pół godziny temu myślałam, że zwymiotuję tak mną trzęsło i ślina mi podchodziła 🤢 Kupiłam sobie extrat z imbira. Jest tam też cytryna i jakieś przyprawy. 20ml na szklankę gorącej wody. Wypiłam i będę chyba po stopach całować tego kto odkrył imbir🤪
Ten Feroplex też brałam-nawet nie takie złe to żelazo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 21:05
-
Agulineczka,
Moje gratulacje, super wiadomość, że wszystko z dzidzią OK! 🥰 dbaj o siebie 😘agulineczka lubi tę wiadomość
-
Agulineczka jaki cudowny bobasek 🥰 bardzo się cieszę, że wszystko dobrze ❤️
Lady_Dior współczuję mdłości 😔 mam nadzieję, że zaraz poczujesz się lepiej 😘agulineczka lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Żonkil o jak ja Ci zazdroszczę tych drzemek!
u mnie nie ma szans w ciągu dnia, córcia w domu, synek na ferie też do przedszkola nie chodzi. Także wesoło
U mnie mdłości też tylko jak jestem głodna.
Zapisałam się już na prenatalne na koniec stycznia.Żonkil lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Foto a kiedy będziesz mieć wyniki PAPPA? Obawiam się tego badania. U mnie krew pobierają kilka dni wcześniej, także na usg prenatalne idę już z wynikiem.
W przyszłym tygodniu pewnie, mają do mnie dzwonić. Też mam masę obaw w związku z pappa 😬 dobrze, że wcześniej u Ciebie pobierają krew. Jak pójdziesz na USG to już będą kompletne informacje. Ja robiłam na NFZ i w przychodni pobierają krew na pappa w dniu USG. -
Agulineczka gratulacje!
agulineczka lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Dziewczyny po prenatalnych - na kiedy dokładnie miałyście zaplanowane usg I trym?
Ja z synkiem miałam dokładnie w 12+6, z córką w 12+5.
Teraz pani w rejestracji zapisała mnie na badanie w 11+6. Zastanawiam się czy to będzie ok, czy może lepiej z tydzień później? Wiem, że teoretycznie od 11+0 do 13+6 robi się badanie, ale może lepiej je przełożyć o parę dni?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka ja się cieszę że mogę sobie pozwolić na te drzemki. Nigdy tak się nie czułam. Nic ale to nic mi się nie chce. Aż mi głupio bo się z trudem zbieram w sobie.
Na to usg 1trym jestem zapisana na 12+4. -
agulineczka wrote:Dziewczyny po prenatalnych - na kiedy dokładnie miałyście zaplanowane usg I trym?
Ja z synkiem miałam dokładnie w 12+6, z córką w 12+5.
Teraz pani w rejestracji zapisała mnie na badanie w 11+6. Zastanawiam się czy to będzie ok, czy może lepiej z tydzień później? Wiem, że teoretycznie od 11+0 do 13+6 robi się badanie, ale może lepiej je przełożyć o parę dni?
Ja miałam prenatalne 12+3, ale po USG okazało się że mały nie jest taki mały i wychodzi 13+1. Glinka mówiła, żeby celować najwcześniej w skończony 11tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 12:53
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Dziewczyny poszłam dziś do Lidla po wyciskarkę wolnoobrotową i wyszłam w takim czymś.
Miałam nic nie kupować przed połówkowymi, ale nie mogłam się powstrzymać. Buszowałam za przeproszeniem jak dzik w kartoflisku
Bodziaki słodziaki
Także gromadzenie wyprawki uważam za otwarte.
baksia, Lady_Dior, Malina, Foto80, Natka95, futuremama, Annie1981 lubią tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
Agulineczka ja prenatalne miałam w 12t5d i w 13t1d. Ja również słyszałam, że najlepiej na prenatalne iść bliżej 13tyg 😊
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie