Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka trzymam kciuki ✊🏻 kurde musi być dobrze, nie ma innej opcji! Czekamy razem z Toba.
Lady_Dior jeje ja już czekam z herbatka ✊🏻
Hefe koniecznie musisz tu częściej zaglądać 😃
Ciążę znoszę w miarę 😅 od kilku dni jest już super ale najgorszy był początek 2 trymestru, strasznie mnie zgaga męczyła 😑 Ale było minęło 😃 termin mam na 22/23.05 🙈
Twoja Zuzia jest przeeedłodka 😍 do schrupania, a jaka duża 😳 pamiętam jeszcze jak wstawiałaś zdjęcie takiego małego brzdąca 🙈 czas leci, a po dzieciach to najbardziej widać 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 09:17
Lady_Dior lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Ostatnią tabletkę progesterone besins przyjęłam we wtorek na noc, by się upewnić, bo np mogłam mieć w poniedziałek słaby dzień . Skończyło się też dramatycznie - bólem serca, dusznościami, które miałam jeszcze wczoraj w dzień. Mam zmienione na luteinę pod język i duphaston.
Dodatkowo lekarz kazał mi przyjąć clexane, bo takie objawy to może być objaw zatorowości płucnej.
Strasznie trudne te starania o dzieckoi nie wiadomo czy sukcesem się to skończy. Jestem już zmęczona tym wszystkim.
Z pozytywów mam ustawioną histeroskopię na okolice 22 lutego. Bliżej terminu będziemy dokładnie ustalać dzień, bo z okresem to różnie u mnie bywa.
agulineczka trzymam kciuki za wizytę. -
Agulineczka trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Ja też gdzieś w okolicy początku miałam plamienia, ale u mnie to był taki brązowy śluz. Trwało to tydzień i przeszło samo.
Baksia ja bym wróciła do początku 2 trymestru. Potem juz tylko gorzej u ciągle coś. A mała tak się wierci, jakby na siłę szukała wyjścia.
Lady Dior kciuki za wizytę. Daj znać!😊
Hefe jaka słodzinka. Ja się już nie mogę diczekać ubuerania w te wszystkie ciuszki.😁Lady_Dior lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Joanien dobrze, że masz zmienione leki, duphaston i luteina podjęzykowa nie powinny dawać tak przykrych objawów.
Dobrze, że masz już wstępny termin histeroskopii, choć oczywiście najchętniej życzyłabym Ci, żeby nie była potrzebna.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Joanien bardzo mi przykro, że cały czas jest coś 😔 Masz rację te starania o dziecko są trudne ale wierzę, że zostanie Ci to wynagrodzone ❤️
Vian, a ja teraz najlepiej się czuje 😃 moja córka też wczoraj szalała, no nie tak jak u Ciebie ale aż jestem w szoku, że pomimo tego łożyska na przedniej ścianie tak bardzo ją czułam 🙈 na dzień dzisiejszy jest to najcudowniejsze uczucie 🥰 wiem, że później może być to też bolesne haha 😅
Już niedługo będziesz ubierała swoją córeczkę w te wszystkie cudne ciuszki 🥰
Pomorskie -
Baksia wczoraj to ogólnie był jakiś dzień szaleństw, nie tylko u mnie 😉 i zaliczyłam pierwszy skurcz przepowiadający. Nie było to przyjemne...
Też mam łożysko na przedniej ścianie i niestety cierpią na tym moje wnętrzności 😉
To ja jeszcze wkleję brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 10:49
Lady_Dior, baksia, futuremama, Annie1981 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Okolice Warszawy -
Cześć dziewczyny. Przyszłam Wam napisać, ze chyba jestem w ciąży. Dopiero co urodziłam, a tu taki szok. Jak pamiętacie jestem po in vitro, mam niedrozne jajowody i nikt mi raczej nie dawal szans na naturalną ciążę. Przecież 2 lata sie starałam i nic. Nie wiem co to za cud...jeszcze z tyłu głowy mam ciążę pozamaciczną. Idę na usg we wtorek.
Bardzo się cieszę, ze tyle tu pozytywnych wiadomościjoanien1104, Zula36, Lady_Dior, Foto80, Malina, Ślimak, JJ., futuremama, baksia, Ewelina26, Annie1981, Bella01, Pati96 lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki😘 Cieszę się, że jesteście 😘 Wybaczcie, że dopiero teraz piszę, ale córka mi nie pozwala i tak piszę w przerwach po parę słów 😂
Powiem Wam,że szłam na tą wizytę zupełnie bez emocji🤷🏼♀️ Myślałam sobie co ma być to będzie. Totalnie bez stresu. Potem w przychodni już mi trochę serce biło ale cały czas myślałam, że na pewno jest dobrze-jeszcze z takimi objawami🙄
Wszystko jest w porządku jak na ten moment. Ciąża pojedyncza, serce bije ale tylko patrzyłam, bo wolę na tym etapie nie słuchać jeszcze. Ciąża według usg jest 7t6d i tu jestem zaskoczona, bo owu miałam w 18dc więc myślałam, że ciąża będzie 7t1d ale to akurat na plus 🙂
Mam zdjęcie ale wiadomo na tym etapie to jeszcze nic tak fajnie nie widać. Do 3tyg.bede miała wizytę w szpitalu u ginekologa i wtedy też będę mieć badania, usg wyznaczające termin itp.
Agulineczka cieszę się, że będziesz mieć dziś wizytę u swojego lekarza-fajnie z jego strony, że znalazł czas. Trzymam mocno kciuki za kropka😘
Jeszcze raz Wam mocno dziękuję 😘
Hefe może po południu jak córka pójdzie na drzemkę, to coś więcej skrobnę a Twoja Zuzia jaka śmieszka piekna😁😁😁 Jak tu nie chcieć rodzeństwa dla niej nie 😁❓
VianEthel cieszę się, że już jesteś tak daleko🙂 Na pewno będzie wszystko dobrze. Piękny brzuszek😍 Też już nie mogę się tego okresu doczekać 😁Wombat, Żonkil, trodde, Zula36, baksia, Natka95, Annamaria, Malina, Ślimak, futuremama, Annie1981, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Lady Dior, tak strasznie się cieszę ze u Ciebie wszystko dobrze ❤️
W ogóle jak was czytam dziewczyny, to odzyskuje nadzieje ze kiedyś tez doświadcze tego, ze donoszę ciąże ❤️
Agulineczka, jeszcze za Ciebie dziś będę mocno trzymać kciukiLady_Dior lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Lady_Dior super! Bardzo się cieszę.
Jako forumowa czarownica wróżę chłopcaZobaczymy czy się sprawdzi.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Vian, o to mnie też czeka ból wnętrzności 😅🙈 piękny brzuszek 😍
Wombat kupę lat! Ale niespodzianka! 😳 Cudownie 🥰🥰 zdrówka Kochana. A jak się czujesz jako mamusia? 😊
Lady_Dior gratulacje ❤️ bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze 🥰
Martyna jestem tego pewna, że Tobie i też się uda ❤️Martyna33, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Pomorskie -
Baksia dla mnie tak z 75% ruchów jest nieprzyjemne lub bolesne. A tu jeszcze 6 tygodni...
Brzucho mały bo mamuśka prawie nie tyje. Na plusie z 3kg...
Okolice Warszawy -
Lady Dior wspaniała wiadomość
Gratuluję
Jawczoraj zaliczyłam pierwsze wymioty w tej ciąży. Dzisiaj nic kompletnie nie czuję, ale to stres pewnie wszystko blokuje.Lady_Dior, Żonkil, futuremama lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Wombat, ale historia, niesamowite!!
LadyDior, ochhh, tak czekałam na twoje dobre wieści!! Cudownie!!! Bardzo się cieszę
Agulineczko, a plamienie przeszło, czy nadal leci? Jeszcze tylko trochę, niedługo już wizyta.. kciuki!
Ja tak skrótowo, ale wczorajszy dzień mnie wykończył, mam trudną teściową i mimo tylu lat w stażu małżeńskim, nadal mocno daje mi odczuć, że traktuje mnie z jakby to nazwać, dystansem.. Ona nie lubi żadnych partnerek swoich trzech synów, jej marzeniem byłoby aby byli samotnymi kawalerami i usługiwali matce na każde skinienie, a jeśli jeszcze synowa ma własne zdanie i wychowuje dzieci po swojemu, to jestem już głęboko pod kreską u niej.. echh. długa historia.
No nic, na razie jakiś czas mam spokoj z nią, dziś na pewno nie mam już żadnych gości, planuję nawet nic nie sprzątać, tylko położyć zaraz mojego 2 latka na drzemkę, wstawić zupę ogórkową i ODPOCZĄĆ.... w końcu.. wczoraj bardzo źle się sie czułam po tych urodzinach..
LecęLady_Dior lubi tę wiadomość