Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka,
Kciuki dziś za wizytowanie ✊☺
Ewelina,
Trzymam kciuki za ten cykl ✊😘 jest potencjał, jest nadzieja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 09:40
-
Hej dziewczyny, u mnie przyszła pierwsza @ po łyżeczkowaniu, ale się cieszę. Przyszła po 30 dniach a więc nieźle. Pójdę za jakieś 1,5 tygodnia na kontrolę i zobaczymy czy się wszystko wyczyściło 🙏 boje się tylko żeby jakoś przetrwać dziś w pracy bo będę do 23 a zupełnie nie wiem czego się spodziewać, narazie brzuch boli i zapowiada się obficie bo już się małpa rozkręciła.Starania od 2010 r. - 4 IUI
Start in vitro 05.2020 Macierzyństwo Kraków (5x❄️blastocysty)
➡️21.09.20 transfer ❄️💚5.1.1. (cykl sztuczny) CB
➡️28.11.20 transfer ❄️💚 5.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)
16dpt - pęcherzyk ciążowy 😍
31dpt - bije ❤️ maluszek ma 7 mm
8 t.c. - poronienie zatrzymane 💔
➡️06.05.21 transfer ❄️💚 4.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)...🙏
➡️28.06.21 transfer ❄️💚 4.2.1 (cykl sztuczny + Embrioglue)... biochem
➡️08.03.22 transfer ❄️💚 5.1.2 (cykl sztuczny + Embrioglue) ....last chance...Please, stay with us 🥰 -
Kochane,
Nie mogę uwierzyć, wiem, że dalej jest ryzyko ale...
Mamy serduszko❤️❤️❤️
Maleństwo ma 1cm i ma się bardzo dobrze🙏
Wszystko jest książkowo❤️baksia, joanien1104, Zielona@, Annamaria, Foto80, Zula36, Lady_Dior, baljov., trodde, Breath_less, Natka95, agulineczka, Żonkil, VianEthel2, Gela093, Bella01, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Malina wrote:Kochane,
Mamy serduszko❤️❤️❤️
Wszystko jest książkowo❤️
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Ewelina ja nie znam się na tych wielkościach ale jak tu dziewczyny piszą jest dalej szansa ✊🏻❤️
Zielona@ no ta pierwsza miesiączka może być bardziej obfita. Trzymam kciuki aby nie było tak źle ✊🏻
Agulineczka powodzenia na wizycie ✊🏻😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 09:58
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Malina gratuluję serduszka😍 Będzie dobrze, nie przestaję trzymać kciuków 🤞🏻😁
Agulineczka za Was też mocne kciuki 😁 Pochwal się po wizycie 😁
Foto80, czy migreny ciut odpuściły ❓
Jak w ogóle sypiacie dziewczyny ❓ Agulineczka pisałaś, że dobrze a ja mam tragiczne nocki😔 Mam tak płytki sen. A to córka się przebudzi a to mój chrapie a to siku😭 Wczoraj jak się przebudziłam o 3.40 tak już nie zasnęłam... Już się zastanawiam co mogę brać na lepszy sen 🙄 -
Malina wrote:Kochane,
Mamy serduszko❤️❤️❤️
Wszystko jest książkowo❤️
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
LadyDior, u mnie pobudek sporo, raz zdarzyła się jedna noc, że spałam z 1 pobudką, a tak to wstaję ze 4-6 razy na siku... też płytko śpię.. słyszę jak mój M chrapie.. budzę się i sama nie wiem, czy iść dalej spać, czy coś poczytać... no ale śpię na siłę jakoś..
Najlepiej na świecie spałam po tym olejku Cannabigold, brałam go podczas starań, żeby wyciszyć lęki po poronieniu i w ogóle on ma szerokie spektrum działania, jednak w ciaży nie ma badań, i od razu odstawiłam.. ale jak się po tym spało!!!!! Magia jakaśz rozczuleniem wspominam
a kiedy masz wyniki NIPT? Nie miały już jakoś być teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 10:28
-
Malina cudowna wiadomość!!!
Mały wojownik
Lady_Dior ja też kiepsko sypiam właściwie od początku ciąży. Najpierw bezsenność, później głupie sny, teraz ciągłe wstawanie na siku. Do tego mam ogromny problem, żeby się jakoś sensownie ułożyć. Staram się nie spać na plecach tylko na boku ale ciągle coś. A to brzuch ciągnie, a to biodro boli, a to kręgosłup, a to zgaga. Do tego ręce drętwieją i muszę je prostować. Także śpię jak zając pod miedzą
Trudno, najwyżej wyśpię się za jakieś dwa lata
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde, a nie masz jakiejś poduchy rogala do spania , takiej wiesz, dla kobiet w ciazy? Mi moja bardzo pomaga na plecy, odciąża i lepiej mi się śpi, choć nie korzystam z niej wcale codziennie..
-
Malina super
bardzo się cieszę, oby tak dalej! Kiedy następna wizyta?
Dzięki dziewczyny za kciuki! Dzisiaj śniło mi się, że poczułam ruchyMam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Oczywiście stres przed wizytą już jest.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Malina, tak się cieszę !
Dziewczyny, skończyłam dziś swój 55dniowy cykl (jest krwawienie). Popłakałam już do poduszki. Potrzebuje oddechu od forum, od myślenia o ciąży, wiec narazie znikam. Będę czasem wpadać, żeby pooglądać wasze zdjęcia z usg!
Chciałam wam podziękować za wsparcie po poronieniu, za wsparcie w tym długim cyklu. Jesteście kochane i mam nadzieje ze to dobro do was wróci, w postaci pulchnego bobasa na rączkach.
Trzymam kciuki za to, żeby wasze ciąże przebiegały prawidłowo i przyjemnie ❤️ A staraczkom życzę dwóch kresek jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 12:05
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Annamaria wrote:trodde, a nie masz jakiejś poduchy rogala do spania , takiej wiesz, dla kobiet w ciazy? Mi moja bardzo pomaga na plecy, odciąża i lepiej mi się śpi, choć nie korzystam z niej wcale codziennie..
Annamaria mam taką, ale służy mi bardziej w ciągu dnia żeby sobie poleżakować albo wygodnie ułożyć się na kanapie. Nie umiem z nią na razie spać bo strasznie się wiercę przez sen i denerwuje mnie takie ciągłe poprawianie jej i kombinowanie z nogamiMąż zrobił mi taki wałek z dużego zrolowanego ręcznika w poszewce i on się fajnie sprawdza jako podpórka, ale ostatnio zauważyłam że mi go podbiera w nocy chyba nieświadomie
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Lady_Dior,
Dziękuję, że pytasz, z migrenami ciut lepiej. Jeśli boli mnie głowa to krócej i ten ból jest znacznie lższejszy. Myślę, że akupunktura pomogła. Co do nocek, to myślę, że tak do 15tc było mocno średnio, potrafiłam budzić się o 3 albo 4vi już nie spać, plus wstawanie na siku. Teraz już nie zrywam się tak wcześnie, ale 2-3 razy wstaję w ciągu nocy na siku. Takie chyba uroki 🤰 jak Twoje samopoczucie? Bóle głowy i mdłości dokuczają jeszcze? 😘