Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak bardzo bym chciała,żeby było jak mówisz ale sama wiesz jak jest..na dodatek w krzyżu mnie boli od dwóch dni,także ja wiem,że zle się dzieje..
tym razem to chyba się już niepozbieram -
Arleta więcej optymizmu. Ja z Ula w 6 tc miałam żywą czerwona krew i plamilam do 11tc, odrazu pojechałam na dyżur.
Zrobili usg i okazało się że mocno tętni puls i zero krwiaków a krew jest z torbieli, a przy tym mocny ucisk na brzuchu. Trzymam mocno kciuki za waszą udana 9 miesięczna podróż
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Arleta - nie poddawaj się, trzymam za Was kciuki :* Ja się w 100% zgadzam z annak12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Arleta wrote:A u mnie trochę krwi się pojawiło..;( wiem do czego wszystko zmierza niestety,jutro wizyta i beta,która pokaże wszystko..Boże dlaczego ja?nawet płakaćz żalu mi się nie chce
Arleta! dzisiaj mam malo pracy w pracy, wiec trzymam kciuki dzielnie! sciskamy Cie wszystkie i jak takie czarodziejki z ksiezyca (taka to byla bajka?) jednoczymy sily zeby sie wesprzecWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:42
Arleta lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
pati85 wrote:Pojechalam po badaniu i go kupilam
Pati85...jak fajnie!!! piekna nagroda dla Maluszka. Ja kiedys wypatrzylam swietna przecene ozdoby do lozeczka(albo wozka) i kupilam z mysla o tym, ze jak kiedys bedzie dobrze to bedzie to pierwsza zabawka dla maluszka... lezy ta zabawka pieknie zapakowana na dnie szafy i czeka na odpowiedni moment. Powiedzialam pani w sklepie ze ma pieknie zapakowac bo to bedzie wazny prezent.
-
Kaczuszka86 wrote:Arleta więcej optymizmu. Ja z Ula w 6 tc miałam żywą czerwona krew i plamilam do 11tc, odrazu pojechałam na dyżur.
Zrobili usg i okazało się że mocno tętni puls i zero krwiaków a krew jest z torbieli, a przy tym mocny ucisk na brzuchu. Trzymam mocno kciuki za waszą udana 9 miesięczna podróż
Kaczuszka...a Ty kiedy wznawiasz starania?przyjmujesz jakies leki?
-
Arleta wrote:A u mnie trochę krwi się pojawiło..;( wiem do czego wszystko zmierza niestety,jutro wizyta i beta,która pokaże wszystko..Boże dlaczego ja?nawet płakaćz żalu mi się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:56
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kaczuszka86 wrote:Arleta więcej optymizmu. Ja z Ula w 6 tc miałam żywą czerwona krew i plamilam do 11tc, odrazu pojechałam na dyżur.
Dzis wizyta,wiec mysle ze wszystko sie wyjasni,moze to jakies naczynka pekająAntoś IVF,Julisia natural
-
Coconue wrote:Jagna a jak wyjdzie ze jestes w ciazy, jakie kroki nastepne lekarz Ci zalecił?
Lekarz kazał dzwonic wiec pewnie bedzie trzeba szybko na wizyte i juz wszystko powie..na razie nic nie wiem.
Kupilam ten kwas foliowy z solgara "folian" on jest w tej dobrej formie metylowej,tyle na razie sie zabezpieczam.A ten femibion to tez jest dobry,tez masz tego kwasu w dobrej formie w nimAntoś IVF,Julisia natural
-
ja mam muację leiden
, tzn krew mi za szybko krzepnie, clexane 40 to podstawa, 27 kwietnia mam hematologa wiec pewnie dawka się zwiększy z racji ciąży, , acard no i jakis gin dał mi kwas foliowy ten na recepte , a inny gin mowił zeby brac zwykły w wiekszych dawkach, wiec co lekarz to opinia, a tak nic wiecej nie biore2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niebieskaa wrote:Kaczuszka...a Ty kiedy wznawiasz starania?przyjmujesz jakies leki?
Apropo kocyka ja dostałam fiola na punkcie ubranek piękny pajacyk minky leży w szafie (kupiłam go w 16 tc) teraz tylko oglądam jak jestem w sklepie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
annak wrote:Kkkaaarr,
A co u Ciebie?
Dzisiaj zaczynam 2 trymestr ah, tak się cieszę, 4 miesiąc to już nei przelewki!! W sobotę mam porządne badania prenatalne u mojego doktorka numer jeden, bo te z zeszłego tygodnia z Medicover to były takie, że jakbym pytań nie zadawała to bym niczego się nie dowiedziała. Grunt, że wg Medicover z Bąbelkiem wszystko w porządku, ale w pełni spokojna będę jak zbada mnie mój lekarz i pomierzy po swojemu, jemu ufam -
Kkkaaarrr,
Bardzo się cieszę, że wszystko u Was dobrze i, przede wszystkim, że Ty jesteś w tak dobrej formie.
Zarażasz mnie tym nastawieniem
Kaczuszko,
Najważniejsze, że jest plan działania. To bardzo ważne. Człowiek wie, czego się chwycić.
Wiesz, na naszym wątku marcówek było kilka dziewczyn, które miały szwy albo pessary (po problemach z szyjką w poprzednich ciążach), przeleżały te ostatnie ciąże i... wiele z nich potem przenosiło
Więc takie rozwiązania mogą zdziałać cuda.
Trzymam mocno kciuki za Twoje testy!Kaczuszka86, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
Kaczuszka86 wrote:Właśnie jestem w 29 dc więc niedługo testuje. Mam przyjmować luteinai duphaston naraz bo zawsze w ciąży miałam mały progwsteron,acard,kwas foliowy itp raczej witaminowe. Ahhhh i od razu mam zgłaszać się na dyżur do doktorka na zastrzyki i lezenie. W 12 tc czeka mnie szew szyjkowy i leżenie płackiem do końca ciazy ale dla maleństwa zrobię wszystko aby było zdrowe i już ze mną.
Apropo kocyka ja dostałam fiola na punkcie ubranek piękny pajacyk minky leży w szafie (kupiłam go w 16 tc) teraz tylko oglądam jak jestem w sklepie
Powodzenia zatem! wazne ze jest plan, leki i wiesz co sie bedzie dziac:)