Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior ja to nawet czasami posiedzę specjalnie dłużej wieczorem, bo mam nadzieję że później będę dłużej spała a tu dupka. Czy o 22 czy o 24 położę się to budzę się zawsze o tej samej i mam problem ze snem 😒 śmieje się, że mój organizm chce już się przygotować do nieprzespanych nocy 🤣 może dzięki temu później będzie mi łatwiej ogarnąć życie jak już córeczka się pojawi 🙈
Ewelina mój brzuch wyglądał jak jeden wielki siniak 😅 a teraz uda od kiedy robię sobie tam zastrzyki 😅 Kochana też uważam, że nie powinnaś już mierzyć temp. Pamiętam, że ja raz zmierzyłam z ciekawości kilka dni po pozytywnym teście i też nie miałam za wysokiej i się już stresowałam. Schowaj termometr!
Malina będzie dobrze, nie ma innej opcji ❤️Malina lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Malinko,
Oczywiście nie puszczam kciuków za Ciebie 😘🥰
Ja też ostatnio gorzej sypiam, wybudzam się i często nie mogę zasnąć. Chyba takie bywają uroki ciąży 🤷♀️Malina lubi tę wiadomość
-
Malina, masz moje kciuki!!! Napisz nam do razu po wizycie ☺️
Ewelina, wyobrażam sobie ze ciężko Ci uwierzyć w swoje szczęście. Wyrzuć termometr w cholerę! Bety tez bym nie robiła.
Moja owulacja za to się trochę zgubiła 🤣 dziś 15dc a od 12dc mam na teście owu prawie pozytyw. Niech już przyjdzie choleraMalina lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ewelina mi w dniu wykonania testu temperatura wskazywała na 37,08 takze wysoko, a 14dpo spadła do 36,87, czyli dość sporo. Też oczywiście coś sobie wkręcałam. Na kolejny dzień odbiła i tak raz spadała raz odbijała, ale cały czas była jak w II fazie. Tym się nie kieruj
Malina kciuki!!!!
Mnie dziś głowa bardzo boli
Lady ja w żadnej ciaży nie mam kataru ciążowego, ale w nocy gorzej mi się trochę oddycha niz zwykle. Co do opryszczki współczuję, ja nigdy nie miałam i mam nadzieję, że nie będę mieć. Szynko chodzisz spać, ja to siedzę do północy zazwyczaj, tak potrzebuję tego czasu tylko dla siebie wieczorem
Wczoraj przeglądałam otulacze/kocyki letnie do fotelika samochodowegoZaczynam pomału sobie coś w głowie planować
Bardzo pomału.... Oczywiście nie mam odwagi, żeby cokolwiek kupić. Na poważnie zajmę się po połówkowych jak wszystko będzie dobrze.
Baksia jakbyś miała jakieś pytania o wyprawkę to pisz śmiało. DoradzimyChoć pewnie przyjaciółka już CI dużo powiedziała. Pamiętam ja długo dodawałam rzeczy do koszyka w aptece Gemini. Wyszło tego na około 500 zł
Szkoda tylko, że mam już tyle ubranek w domuale dokupię na pewno letnie, dzidziuś zapewne urodzi się na początku sierpnia, a ja mam dwójkę raczej zimowych. Córka połowa listopada, synek-luty, więc więcej u mnie kombinezonów i ciepłych ubranek niż letnich rampersów
Malina lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Baksia i też tak mam, że jak córka pójdzie na drzemkę, to za nic nie umiem zasnąć 😐 ale dziś to normalnie wrak jestem...
Agulineczka mi rzadko wychodzi ale w ciąży niestety tak😐 Jeszcze teraz widzę, że druga😭 Nie chciałybyście mnie widzieć... Usta jak pudzian😂
Moja Zosia chodzi spać 19 - 20 więc te 2godz mi starczą a jestem taka wypruta po całym dniu, że nie dałabym rady do 24🙉
Co do rzeczy, które polecam to linomag i alantan zielony a także chusteczki waterwipes-te rzeczy są z nami od narodzin ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 12:10
-
Martyna33 wrote:Malina, masz moje kciuki!!! Napisz nam do razu po wizycie ☺️
Ewelina, wyobrażam sobie ze ciężko Ci uwierzyć w swoje szczęście. Wyrzuć termometr w cholerę! Bety tez bym nie robiła.
Moja owulacja za to się trochę zgubiła 🤣 dziś 15dc a od 12dc mam na teście owu prawie pozytyw. Niech już przyjdzie cholera
Ciężko uwierzyć i na razie nie chce się nastawiać .Chyba długo nie uda mi się zmienić myślenia😏 ale raczej większość dziewczyn po przejściach tak ma 🤷♀️ .Jeszcze jutro zmierzę temp bo mam nadzieję że się podniesie a potem daje sobie z tym spokój.
Trzymam kciuki za twoją owulację oby przyszła już na dniach 🤗✊sama też wiem jak to jest czekac długo na owu 🙄 .Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ehh byłam właśnie w toalecie i na papierze został ledwie widoczny delikatnie różowy ślad 😬w środku jest trochę więcej i bardziej pochodzące pod czerwień. Dziś termin 🐵nie wiem czy to może być plamienie implantacji, podrażnienie po aplikatorze od luteine czy po prostu coś się dzieje 🤷♀️Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina26 to może być wszystko - niekoniecznie złego ani dobrego. Na tym etapie to sama wiesz-tylko czekać. Robisz co w Twojej mocy i nie masz za bardzo wpływu na to, więc głęboki wdech, nie czytaj za dużo i staraj się czymś zupełnie innym zająć głowę 😘
-
Ewelina to może być wszystko tak jak napisała Lady_Dior. A co do luteiny to nie chcesz spróbować aplikować palcem? Ja ani razu nie użyłam aplikatora, bo dziewczyny które leczyły się u Prof odradzały mi, bo łatwo można sie podrażnić.
Agulineczka dziękuję za chęć pomocy 😘 właśnie ja chyba za dużo czytam i pytam się innych osób, bo wiadomo ile matek tylko opinii i już głowa wariuje 🙈 a jak wchodzę na Gemini i widzę ile tych firm jest to moja głowa = 🤯
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Ewelina to może być implantacyjne albo podrażnienie. Na ulotce luteiny pisze, żeby w ciąży nie używać aplikatora tylko aplikować palcem.
Edit: przypomniałam sobie jeszcze, że ginka kiedy miałam plamienie kazała mi zmniejszyć acard ze 150 na 75 a heparynę brać normalnie. Nie wiem jaką dawkę bierzesz. Miałam też dołożyć więcej progesteronu bo miałam tragiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 15:04
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Żonkil ja mam bezpłatne zastrzyki - clexane albo zamienniki też za darmo i miałam luteine dopochwową i podjęzykową. Za duphaston trzeba płacić.
Czytałam też że insulina i euthyrox są darmowe.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Żonkil wrote:
Dziewczyny wiecie może na jakie leki w ciąży jest zniżka lub są bezpłatne?
Wszelkie formy heparyny w zastrzykach są bezpłatne, luteinę też dostałam na receptę i była za darmo, ale akurat jej nie brałam, tylko wykupiłam na wszelki wypadek.
A czemu pytasz? Płacisz normalnie za te leki?
Ewelina, to jest przesrane, że nic nie wyczytasz, nie dowiesz się nawet na usg, tylko musisz czekać na rozwój wydarzeń.. Jestem z tobą, czekamy! Nie napiszę nic o spokoju, bo sama bym nie była spokojna.. po prostu mocno zaciskam kciuki..
-
Tak właśnie płacę za wszystko , a to nie są małe pieniądze... Luteinę dopochwową mam i Clexane wszystko 100%... No i właśnie bierze mnie nerw, a nie powinnam się denerwować. Na Clexane to chyba trzeba mieć coś więcej stwierdzonego niż mutację PAI?
-
Żonkil wrote:Na Clexane to chyba trzeba mieć coś więcej stwierdzonego niż mutację PAI?
Yyyy, no coś ty. Mi wypisując receptę gin coś gadał pod nosem, że "Aaaa, no taaaak... ten lek przecież w ciaży w ogóle zrobili na 0%, prawda?" I wtedy mu przytaknęłam, że tak ,faktycznie nic nie płacę.
Kurcze, zapytaj Żonkil na wizycie, koniecznie! No wprost. To jest masakra, za ostatnie 3 pudełka powinnam zapłacić jakieś 280 zł, tak było na paragonie przed wbiciem zniżki.. to są kosmiczne pieniądze.
-
Annamaria wrote:Yyyy, no coś ty. Mi wypisując receptę gin coś gadał pod nosem, że "Aaaa, no taaaak... ten lek przecież w ciaży w ogóle zrobili na 0%, prawda?" I wtedy mu przytaknęłam, że tak ,faktycznie nic nie płacę.
Kurcze, zapytaj Żonkil na wizycie, koniecznie! No wprost. To jest masakra, za ostatnie 3 pudełka powinnam zapłacić jakieś 280 zł, tak było na paragonie przed wbiciem zniżki.. to są kosmiczne pieniądze.
No zdecydowanie... Muszę zapytać bo to są mega grube kwoty... I luteina i Clexane. Kurde , szkoda, że dopiero teraz się zorientowałam, ale też przynajmniej nie w 9 miesiącu...
Dzięki za info -
Kochane,
jak zawsze Wasze kciuki mają magiczna moc❤️
Z Maleństwem wszystko dobrze, rośnie prawidłowo🥰 Ma dokładnie 2,3 cm❤️❤️
01.04 mam prenatalne. Po 20.03 mam zrobić badania. Matko to 4 tyg. Jak tu nie zwariować🤷♀️
Ewelinka,
musimy czekać😔 ale wierze, że wszystko będzie dobrze😘Lady_Dior, joanien1104, Zula36, Natka95, Gela093, agulineczka, Ewelina26, baljov., baksia, Żonkil, Foto80, Annamaria, Ślimak, Breath_less, Kitaja, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Malinko gratuluję serdecznie 😊 Wiedziałam, że będzie dobrze ☺️ Niech dzieć rośnie dalej zdrowo 😊 Suwaczek założysz😁❓
Malina lubi tę wiadomość