Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny, czasem was podczytuje.
Ewelina26 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ✊
Bebetka u mnie pierwsza miesiączka po łyżeczkowaniu przyszła po 30 dniach i wtedy dopiero wszystko się oczyściło, bo na pierwszej kontroli po łyżeczkowaniu były jakieś resztki w macicy. Też się stresowałam czy wszystko będzie ok także daj sobie jeszcze czas, niech trochę głowa odpocznie i nie myśl dlaczego tak się stało. Żadna z nas nie zna odpowiedzi, to jest po prostu natura. Ja zamknęłam ten temat właśnie po ostatniej wizycie jak widziałam że owulacja wróciła i z macica wszytko ok.
A tak wogóle mam pytanie? Jak było z waszym libido po poronieniu, bo moje ostatnio oszalało i męczyłam męża przez tydzień codziennie ale musiałam odpuścić troszkę bo się bałam że przesadzam 🤭 narazie jest okej, nie mam tego parcia okropnego, ale ogólnie mogłabym. Może teraz jak jestem w 2 fazie to dlatego minęło chociaż nie mam pewności czy wogole u mnie była owulacja i kiedy, bo jej nie wyczułam a w 12 dc pęcherzyk miał prawie 18 mm. Czekam do @ i zobaczymy może będę chciała ruszyć do kliniki po mrożaczka. 💚
Starania od 2010 r. - 4 IUI
Start in vitro 05.2020 Macierzyństwo Kraków (5x❄️blastocysty)
➡️21.09.20 transfer ❄️💚5.1.1. (cykl sztuczny) CB
➡️28.11.20 transfer ❄️💚 5.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)
16dpt - pęcherzyk ciążowy 😍
31dpt - bije ❤️ maluszek ma 7 mm
8 t.c. - poronienie zatrzymane 💔
➡️06.05.21 transfer ❄️💚 4.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)...🙏
➡️28.06.21 transfer ❄️💚 4.2.1 (cykl sztuczny + Embrioglue)... biochem
➡️08.03.22 transfer ❄️💚 5.1.2 (cykl sztuczny + Embrioglue) ....last chance...Please, stay with us 🥰 -
Zielona, u mnie tez libido po poronieniu szalało. Ja wręcz miałam jeszcze końcówkę krwawienia a już straszną ochotę na męża25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Zielona, u mnie tez libido po poronieniu szalało. Ja wręcz miałam jeszcze końcówkę krwawienia a już straszną ochotę na męża
Kciuki za owocne starania ,👩❤️💋👨Martyna33 lubi tę wiadomość
Starania od 2010 r. - 4 IUI
➡️08.03.22 transfer ❄️💚 5.1.2 (cykl sztuczny + Embrioglue) ....last chance...Please, stay with us 🥰 -
Zielona@ wrote:Pewnie hormony po ciąży oszalały bonu mnie to raczej nie było normalne 😅
Kciuki za owocne starania ,👩❤️💋👨
Tez tak myśleAlbo przez to ze u nas długo nie było seksu, jakiś miesiąc wtedy prawie
Ja również życzę Ci powodzenia ❤️Zielona@ lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Tez tak myśle
Albo przez to ze u nas długo nie było seksu, jakiś miesiąc wtedy prawie
Ja również życzę Ci powodzenia ❤️Starania od 2010 r. - 4 IUI
Ewelina czekamy
Agulineczka i Lady Dior powodzenia jutroBędzie dobrze i trzymam kciuki
Czy macie przygody z Candidą? Ja właśnie dostałam globulki, w zasadzie trochę przez przypadek się okazało... Nic nie czułam, myślałam, że ta wydzielina to z luteiny, nic mnie nie swędziało. A tu zonk.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
I jak Ewelina, jak sytuacja..? Zaglądam i zaglądam...
Żonkil, moja przyjaciółka w każdej ciązy miała Candidę, jakoś tak z automatu.. leczył ją gin globulkami, ale i tak to wracało. Najważniejsze, że dziecku to nigdy nie zagrażałoGłowa do góry
-
agulineczka wrote:
🙂Stresuję się jutrzejsza wizytą jakoś.
agulineczko, przecież będzie wszystko dobrze! Wypytaj spokojnie o wszystko co cię niepokoi, będzie okśpij spokojnie dziś, naprawdę.. szkoda się spinać..
Ja dziś się przekonałam jednak PO CO kupiłam ten doppler... od rana ledwo jedno smyrnięcie czułam, albo i nie, tak delikatne to było.. I gdyby nie detektor, dopiero bym świrowała.. Miałam dziś zajęcia jogi dla ciężarnych, i dopiero godzinę po nich, czyli po 13 zaczełam czuć normalnie ruchy, ech.. i tak delikatniejsze niż codziennie, ale no są.. Jednak te ciąże po stratach to zupełnie inne emocje..
Za to zajęcia, superczułam się po prostu wspaniale po nich, wręcz błogo i z taką niesamowitą pozytywną energią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 17:36
-
Annamaria Oj znam to! Ja jak się rano budzę to po chwili czuję malutką jak szaleje, a dzisiaj nic.. Czekam i czekam. Wstałam poruszałam się, położyłam dalej nic..poruszalam brzuchem, dalej nic, wyciągnęłam detektor i od razu usłyszałam serduszko.. Ulga niesamowita. Więc dla mnie detektor to zbawienie w takich sytuacjach 🙈
Ewelina też czekam i zaciskam kciuki ✊🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 17:43
Annamaria lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Ewelina trzymam kciuki mocno za bete✊✊Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Ewelina, masz ode mnie czerwoną kartkę ! Tylko dobre wiadomości Cie usprawiedliwią !!
Jak tak można, ja cały dzień odświeżam zamiast się bzykać, a mam owulacje!!! 😂Breath_less, Malina lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Ewelina, masz ode mnie czerwoną kartkę ! Tylko dobre wiadomości Cie usprawiedliwią !!
Jak tak można, ja cały dzień odświeżam zamiast się bzykać, a mam owulacje!!! 😂
😂😂😂
Martynka leć się bzykać. Teraz ja poodświeżam😔
Ewelinka,
Wierze, ze jest wszystko dobrze❤️ I czekam tylko aż nam to potwierdzi😍Martyna33, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, dajcie Ewelinie trochę spokoju, taka presja tez nie jest dobra. I jak w stu procentach wiem, że to robimy ze wsparcia, kciuków i wiary, tak czasem człowieka to pieszy.
Jeśli nie ma czasu to niech odsapnie, jak chce emocje w sobie przepracować to choćbyśmy miały czekać kilka dni, niech ma dziewczyna ten czas dla siebie.
Ewelina - cokolwiek się nie dzieje, masz sto procent wsparcia i zrozumieniabardzo mocno wierzę, że idzie ku dobremu.
-
Ewelina. Ja również zaciskam kciuki i czekam na wieści 🙂
Foto80. Ty już po połówkowych a dopiero robiłaś test 😁 Cieszę się, że malutka zdrowa 🙂
Gosiak93. Ja z pierwszą córką zaszłam w ciążę w cyklu z przeziębieniem. Teoria jest taka, że wtedy organizm jest zbyt osłabiony, żeby walczyć z ciążą, więc łatwiej się zagnieżdża 😉
Martyna33. Kciuki za owocne starania 🙂
Martyna33, Foto80 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Agulineczka wierzę, że się stresujesz trochę ale jestem pewna, że niepotrzebnie😊 Dobrze, że masz na rano, to zawsze szybciej zleci. Trzymam kciuki 🤞🏻
Martyna33 napadłaś męża 😁❓ Co do libido, to u mnie istna tragedia-od kiedy zaszłam w ciążę z Zosią - moje libido jest na minusie. Nie wiem czy ja się starzeję, czy jak🤷🏼♀️❓ Ciąża i laktacja całkowicie pozbawiły mnie ochoty 😂
Żonkil ja miałam w tej ciąży tylko bakteryjną infekcję aczkolwiek nie wiem, czy mogę być w 100%pewna bez wymazu ale antybiotyk pomógł. Ja to właśnie boję się tych różnych infekcji bezobjawowych, dlatego w Pl poproszę mojego ginekologa o wymazy no i cytologia by się przydała. Dziękuję za kciuki😘
Lecę spać a jak na mnie to dość późno 🙈 Zawsze jestem najpóźniej o 22 w łóżku (co nie jest jednoznaczne z tym, że od razu śpię 😂) ale dziś to przesadziłam 🙈Żonkil lubi tę wiadomość