Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
joanien1104 wrote:AsiaKK o to to. Dokładnie tak też czuję. U mnie miesiąc przerwy ( w sumie to dwa, bo jeszcze miałam histeroskopię w lutym i była wymuszona przerwa) i jest mi jakoś lepiej. Co prawda w kwietniu szczepienie, ale i tak nie mam zamiaru więcej biegać po lekarzach
Ewelina, uważaj z Q10, bo mocno podwyższa komórki NK i np. mi docent zabronił brać.
To ciekawe co piszesz o q10, człowiek się całe życie uczy Te suplementy niby takie niewinne, a jednak każdy najlepiej skonsultować z lekarzem
Ewelina, mówiłaś lekarzowi ze bierzesz Nac?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
dziewczyny, czy spotkałyście się z pobieraniem krwi z palca by wykonać bHCG? ostatnio słyszałam o takiej możliwości i mega mnie to zdziwioło, bo mi zawsze pobierali z żyły, a mogłaby to być dla mnie i dla moich zajechanych żył jakaś alternatywa na przyszłość.
-
nie właśnie, ale jakbym wiedziala wcześniej to bym się dopominała. To zasłyszane info od znajomej, laboratorium synevo podobno tak może pobrać krew na betę. Wczoraj przez to miałyśmy rozkminę czy taki wynik jest wiarygodny, czy wykaże takie same wartości jakie wykazałoby badanie z krwi żylnej.
-
Martyna33 wrote:To ciekawe co piszesz o q10, człowiek się całe życie uczy Te suplementy niby takie niewinne, a jednak każdy najlepiej skonsultować z lekarzem
Ewelina, mówiłaś lekarzowi ze bierzesz Nac?
Kiedyś wspomniałam mojemu ginowi ale on nie mówił czy to dobrze czy nie 🤷♀️myślę że jak już będziemy znowu się starać to daruję sobie NACStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Dziewczyny mam pytanie do okresu jeszcze 5 dni żadnych objawów okresu ani ciąży. I teraz pytanie jeśli okres nie przyjedzie będę testować ale czy do tego czasu odstawić kawę czy pić normalnie. W ostatniej ciąży poronionej kawy nie piłam od dnia spóźnionego okresu a teraz nie wiem czy ma to jakiś wpływ na płód. Pije tylko jedna kawę dziennie
-
Gosiak93 wrote:Dziewczyny mam pytanie do okresu jeszcze 5 dni żadnych objawów okresu ani ciąży. I teraz pytanie jeśli okres nie przyjedzie będę testować ale czy do tego czasu odstawić kawę czy pić normalnie. W ostatniej ciąży poronionej kawy nie piłam od dnia spóźnionego okresu a teraz nie wiem czy ma to jakiś wpływ na płód. Pije tylko jedna kawę dziennie
Oczywiście ze można pic kawę w ciąży, nie dajmy się zwariować. Jedna filiżanka wręcz wskazana, kawa ma swoje plusy dla zdrowia25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Gosiak93 wrote:Dziewczyny mam pytanie do okresu jeszcze 5 dni żadnych objawów okresu ani ciąży. I teraz pytanie jeśli okres nie przyjedzie będę testować ale czy do tego czasu odstawić kawę czy pić normalnie. W ostatniej ciąży poronionej kawy nie piłam od dnia spóźnionego okresu a teraz nie wiem czy ma to jakiś wpływ na płód. Pije tylko jedna kawę dziennie[/QUOTE
Jasne, ze pic! A jeśli masz ochotę na drinka to tez bym się napiła 😜🍹 nie dajmy się zwariować!Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
AsiaKK. Ja nie robię żadnych badań krwi, bo w UK nie widzą do tego podstaw, a prywatnie się nie da za bardzo.
Ja brałam na poprawe jakości komórki jajowej NAC, Inozytol i Q10 i to w dość dużych ilościach.
Kawę w ciąży można pić do 300mg kofeiny dziennie. Drinka też można wypić do dnia spodziewanej @, potem już nie, jeżeli test jest pozytywny.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Żonkil kciuki mocno trzymam 🙏 🤞🍀 daj znać po wizycie
Kawę można pic w ciąży, nie w dużych ilościach i jak nie odrzuca od jej smaku.
Miłego dniaŻonkil lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kciuki dziewczyny za Wasze wizyty🤞🏻🤞🏻 Będzie na pewno dobrze, bo jak inaczej 😁
Żonkil wierzę, że stresik jest-ja na pewno też będę sparaliżowana ale przeżyjemy to☺️Żonkil lubi tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Ja kochane mam dziś połówkowe, także też kciukasy plizzz Stresik jest...
Kciuki zaciśnięte !!!Żonkil lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Hej, hej dziewczyny my juz po.
Wszytko jest dobrze, maly ma już 660 gram, lekarz mówił ze idealnie. Szyjka 3.98 tez super
Kurczę, powiem Wam ze w końcu się cieszę
No i jak na razie wygląda na to, ze cala mama
https://zapodaj.net/7a4758ae6065d.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 11:02
Martyna33, Lady_Dior, Żonkil, Foto80, Malina, Gela093, baksia, Ka890, Zula36, Annamaria, Annie1981, Motyl12 lubią tę wiadomość
-
Natka95 gratuluję - cieszę się, że wszystko jest dobrze i jesteś już spokojna ☺️ a synek jaki słodziudki😁😁😁
Natka95 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny, mam takie pytanie i mam nadzieje ze nikogo nie urazę!!! Czy tylko mi te zdjęcia 3D wydają się dziwne, takie trochę upiorne 🤔🤣 Ja to sobie myśle ze chyba w ciąży bym nie chciała mieć 3D zdjęcia. Czy jak się patrzy na swoje dziecko to to zdjęcie się wydaje wyjątkowo ładne ?
Ja chyba dziwna jestem😂
Ale mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam !!!! Chce tylko poznać wasze opinie przed ciąża i w ciąży 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 ja myślę, że wszystko jednak zależy od sprzętu i od tego jak dziecko się ułoży 🙂 Widziałam zdjęcia, gdzie dziecko było naprawdę jak noworedek prześliczne a znowusz po paru tyg. tak się ułożyło, że dość kosmicznie wyglądało a to było to samo dziecko 😉
Ja jeszcze 3D nie miałam w tej ciąży ale bardzo bym chciała 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 11:31