Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przepraszam Was, że nie odniosę się do wszystkich ale nie jestem w stanie teraz nadążyć i być na bieżąco.
Ewelina trzymam mocne kciuki, niech w końcu wszystko będzie dobrze.
Kitaja gratuluję i teraz oby w spokoju do szczęśliwego końca.
Natka wiadomo, że szpital to nic przyjemnego ale jesteście zaopiekowani i bezpieczni.
Foto80 współczuję stresu, oby ta wada nie była niczym poważnym.
Bardzo w skrócie, ale obiecuję że postaram się Was nadrobić i napisać więcej.
Chwilowo brakuje mi czasu na cokolwiek. Nie spodziewałam się , że mały człowiek może być aż tak absorbujący
My jesteśmy w końcu w domu.
Domiś kończy dzisiaj dwa tygodnie i to były najcięższe i najcudowniejsze tygodnie w moim życiu. Mamy jeszcze dużo do nadrobienia, ale powoli idziemy do przodu. Przekroczyliśmy 2,5kg i nabieramy sił. Wczoraj mieliśmy spotkanie ze specjalistką od laktacji i uczymy się jeść z piersi. W końcu. Niestety na konsultacji kardiologicznej w szpitalu okazało się, że mamy wadę w serduszku - otwarty przewód botalla. To podobno często zdarza się w niedonoszonych ciążach. Zobaczymy co dalej będziemy z tym robić, ale kontrolę mamy wyznaczoną dopiero za 3 miesiące więc nie może być bardzo źle. Musimy też kontrolować słuch, bo antybiotyki które mały dostał po porodzie mogą go uszkadzać. Ale podobno na ten moment jest wszystko ok. Pomalutku się siebie uczymy. Zostawiam jeszcze na chwilę mojego małego skrzata
Lady_Dior, Martyna33, Breath_less, Natka95, CarmeLatte93, Żonkil, Kitaja, Blondyna.B, baksia, Bubble_, Zula36, Foto80, joanien1104, Gela093, Bella01, baljov., Annie1981, Malina lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina ,żonkil ,agulineczka dziś mocno trzymam za Was kciuki 🍀🤞
Trodde ale słodziak 😍tak się cieszę że już jesteście razem w domku ♥️ dużo zdrówka dla Was
A ja właśnie w drodze do Polski i co chwilę zaglądam na forum czy nasze mamusie napisały już jak tam po wizycie ☺️Żonkil lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nie rodzę w styczniu 😭
Zarodek od ostatniego badania urósł jakieś 3mm
,serce jeszcze bije ale wolno .
Do tego mam jakiegoś wielkiego krwiak albo jakiś inny stwór 🤦♀️mam czekac az serce stanie i na zabieg 😔.Do tego muszę zrobić badanie genetyczne i histopatologiczne bo nie wykluczone że to zaśniad😩.
Najlepsze jest to że moje wyniki z immunologii na tych lekach całkiem ładnie się poprawiły TNF ALFA z prawie 7000 tyś spadło do 180 reszty nie pamiętam 🙄.
No muszę wam powiedzieć że mam zajebiste szczęście w życiu.
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Kochane, melduję, że Malutka ma 1440 g, ułożona główką w dół, wszystko jest w normie
trodde super że się odzywasz świetnie, że sobie radzicie no i dobrze słyszeć, że jest tak pozytywnie "po tej drugiej stronie"
Natka a jak u Was?
Czekamy na wieści agulineczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 17:11
Zula36, Foto80, Kitaja, Gela093, Blondyna.B, Breath_less, Lady_Dior, baksia, baljov., Annie1981, Malina lubią tę wiadomość
-
Ewelina tak strasznie mi przykro. Brak mi słów, nawet nie wiem co powiedzieć 😔 trzymaj się cieplutko.
-
Ewelina26 boże tak mi przykro 😭😭😭😭 Why ku.... why😭😭😭😭 Brak mi słów 😫😫😫
-
Ewelina,
Nie mam nawet słów, które by opisały co myślę i czuję 😥 to takie niesprawiedliwe 😔 ileż można doświadczać takiego cierpienia, tak mi przykro 😩 -
Ewelina, tak mi przykro, ze aż brak slow... ile jeszcze poronien musisz przeżyć, aby donosić ciąże...
płakać się chce 😭😭😭😭
Jesteśmy tu wszystkie dla Ciebie...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ewelina przykro mi - trzymaj się kochana ❤️
Pamiętaj że wszystkie tu jesteśmy do wspierania -
Ja pierd... nie mam słów 💔😭😭😭😭😭—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Ewelina nie nie i nie.....💔😢 tule mocno,całym seruchem jestem z Tobą.To wszystko takie jest nie sprawiedliwe.Mocno jednak wierzę,że sie nie poddasz i będziesz walczyć o swoje małe szczęście.Pamietaj,ze jesteśmy tu dla Ciebie ♥️Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nie wierzę.. Po prostu kur** nie wierzę...😭 Ewelina 😭 strasznie mi przykro 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 19:52
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe