Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oska nie martw się kochana, ważne, że wody są w normie i jestem monitorowana... wierzę, że będzie dobrze...
I każdy dzidzia rośnie w swoim tempie, dlatego różne dzieci przychodzą wagowo na świat, jedne ponad 4kg, a inne 3kg.
Ja też powoli tyje, u mnie młody uciska często na żołądek, żebra... takie nieprzyjemne rozpychanie, aż boli
U mnie młody uwielbia pozycję w poprzek, jak mi się ułoży pupą i główką mam 2 kulki na brzuchu
Ja też mam zapas ubranek, pokupowaliśmy wszystko sami, bo nie mamy na kogo liczyć, wózek i łóżeczko też sami, mama kupiła mi zestaw kołderka i poszewki do tego...
osa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Kinga_L wrote:Witam dziewczyny,czy możliwe jest żeby tydzień po zabiegu dostać miesiączkę i można już zacząć starania, czy to raczej jeszcze krwawienie spowodowane zabiegiem?
Raczej krwawienie po zabiegu.. U mnie po kilku dniach plamień delikatne krwawienie wróciło. Żebyś w ogóle miała kolejną najpierw musi ci poziom bety opaść, dojść do owulacji itd.. Po tygodniu to nie możliwe...Aniołek 7tc (*) 17.10.2011
Aniołek 9tc (*) 31.03.2016
PCOS i niedoczynność tarczycy
-
Cześć dziewczyny jestem nowa no tym forum ale od jakiegoś czasu was poczytaj trochę. Opiszę moja historie a więc 8.03 Poronilam jak większość z nas tu krwawienie miałam niewielkie bo tylko ok 5 dni bardziej plamienia o trochę krwi pęcherzyk wyszedł chyba cały 09.03 niby nic mi nie było potem na wizytę umówiłem się dopiero na 06 05 jakoś tak mi zeszło nie miałam urlopu a czułam się ok monitorowanym swój cykl i myślałam że była owu 07. 04 miała nadzieję że się uda tym razem może za szybko ale... Co mam być to będzie pokoleń mnie brzuch i takie jakieś dziwne przeczucie ale dziś zrobiłam bhcg i wynik 0,167 wiec nic z tego spójrzcie na mój wykres może mi coś podpowiedzieć bo już go nie rozumiem ciąży brak miesiączki brak a tem w górę... Czy jest jeszcze nadzieja ze owu była później i zdążyłam ze staraniach? Proszę o poradę i dziękujęAniołek (8t) marzec 2016
-
Martynka30 wrote:Oska nie martw się kochana, ważne, że wody są w normie i jestem monitorowana... wierzę, że będzie dobrze...
I każdy dzidzia rośnie w swoim tempie, dlatego różne dzieci przychodzą wagowo na świat, jedne ponad 4kg, a inne 3kg.
Ja też powoli tyje, u mnie młody uciska często na żołądek, żebra... takie nieprzyjemne rozpychanie, aż boli
U mnie młody uwielbia pozycję w poprzek, jak mi się ułoży pupą i główką mam 2 kulki na brzuchu
Ja też mam zapas ubranek, pokupowaliśmy wszystko sami, bo nie mamy na kogo liczyć, wózek i łóżeczko też sami, mama kupiła mi zestaw kołderka i poszewki do tego...
Ja i tak przytyłam prawie 9kg, więc spowolnienie wzrostu wagi mi się przyda
Co do ubranek, to my też nie mieliśmy za bardzo skąd brać, poratowała nas szwagierka, nie wiedziałam, że aż tyle tego ma, troszkę sama też kupiłam, na początek starczy.
Dobrze czytać, że u Ciebie całkiem dobrze, Tymcio rośnie, a widziałam Twoją kolekcję ubranek - robi wrażenie
Kinga, to najprawdopodobniej jeszcze krwawienie po zabiegu. Najczęściej @ pojawia się w 4-6 tygodniu po poronieniu.
Elmo, witaj, przykro mi z powodu tego co Cię spotkało. Masz wykres niewidoczny dla nas, musisz zmienić w ustawieniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 15:29
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny!
My się nigdy nie poddamy !
Która ma homozygote i jak długo wam się udało donosic ciążę?
Co u was ?
;**Antoś IVF,Julisia natural
-
Kinga_L wrote:Witam dziewczyny,czy możliwe jest żeby tydzień po zabiegu dostać miesiączkę i można już zacząć starania, czy to raczej jeszcze krwawienie spowodowane zabiegiem?
Wlasciwie cykl zaczyna sie z dniem zabiegu,a przed kolejnymi staraniami to powinien lekarz cie obejrzecAntoś IVF,Julisia natural
-
Ja po 2 poronieniu, miałam tak, że jakieś ok. 2 tyg do zabiegu łyżeczkowania dostałam, coś na zasadzie krwotoku, można powiedzieć, że płynna krew,mocno krwawiłam, pojechałam do lekarza i okazało się, że mam bakteryjne zapalenie śluzówki macicy i zarazili mnie bakterią w szpitalu podczas zabiegu.
Moim zdaniem powinien zobaczyć to lekarz.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Osa już aktualizacja zrobiona również ja zmieniłam u siebie
jakby ktoś coś miał nowego do dopisania proszę pisać
Co do maleństwa to moja córeczka wczoraj miała nie całe 730gram, ale według badań ciąża jest starsza o 5 dni, a według ginekologa o 2.
Tak więc Osa nie masz co się przejmować wagą maleństwa, jesteśmy na tym samym etapie ciąży a nasze kruszynki mają podobne wagi, ja przytyłam 10kg i mam nadzieję że nie będę aż tak szybko przybierała na wadze, a jak tak no to cóż, jakoś później będziemy z tym walczyć ważne by dzieci rosły i były zdrowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 16:26
osa lubi tę wiadomość
-
Kinga_L wrote:Zastanawia mnie czy to normalne tak długo krawiwć po zabiegu?
Jesli 8 tygodni po poronieniu @ nie przychodzi to sie ją wywołuje lekamiAntoś IVF,Julisia natural
-
No tak, a u mnie wczorajszy czar prysł,poszłam do sklepu a pózniej wkładka przesiąknięta krwią..teraz leżę ale chyba już nie będzie kolorowo:(
-
blondyna5555 wrote:jakby ktoś coś miał nowego do dopisania proszę pisać
kkkaaarrr - Warszawa, 31 lat
13cs - IUI - Aniołek Olga (26tc) 8.11.2015 (przegrana nierówna walka z pępowiną)
Choroby: lekka niedoczynność tarczycy - Euthyrox
2cs - naturalnie z Conceive Plus - ciąża - TP: 19.10.2016 - Borys?
Leki: witamina B Complex, witamina B12, kwas foliowy 15mg, witaminki z dha