Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta - ja bym na IP podjechała na Twoim miejscu jak masz możliwość.
Mi gin brązowymi plamieniami nie kazał się martwić jeśli nic nie boli, ale jeśli jest żywa krew to kazał podjechać sprawdzić.
Może się przemęczyłaś czy coś w tym stylu?
Trzymaj się Kochana :*12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Arleta wrote:No tak, a u mnie wczorajszy czar prysł,poszłam do sklepu a pózniej wkładka przesiąknięta krwią..teraz leżę ale chyba już nie będzie kolorowo:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 17:04
Antoś IVF,Julisia natural
-
No wiem że racjonalnie byłoby pojechać.Tylko wiecie jak jest,badanie ginekologiczne muszą zrobić,ja za bardzo tego nie chcę,ta lekarka u której wczoraj byłam ma tam dyżury,nie wiem czy dziś jest ale ona raczej jest za tym żeby nie panikować i czekać.Bo taka prawda jest,że wszpitalu nic więcej nie dostanę oprócz duphastonu i luteiny,nicnie mogą więcej zrobić..
chciałabym tylko zobaczyć,czy serduszka są dalej,ale to też taka niepewnośćbo ostatnio dopiero kilka dni po krwawieniu nie było a jak pojechałam wtedy na IP to było ok,naet nie mówili,żebym została w szpitalu
zobaczę poczekam do wieczora czy coś jeszcze będzie się działo -
Elmo13 wrote:Cześć dziewczyny jestem nowa no tym forum ale od jakiegoś czasu was poczytaj trochę. Opiszę moja historie a więc 8.03 Poronilam jak większość z nas tu krwawienie miałam niewielkie bo tylko ok 5 dni bardziej plamienia o trochę krwi pęcherzyk wyszedł chyba cały 09.03 niby nic mi nie było potem na wizytę umówiłem się dopiero na 06 05 jakoś tak mi zeszło nie miałam urlopu a czułam się ok monitorowanym swój cykl i myślałam że była owu 07. 04 miała nadzieję że się uda tym razem może za szybko ale... Co mam być to będzie pokoleń mnie brzuch i takie jakieś dziwne przeczucie ale dziś zrobiłam bhcg i wynik 0,167 wiec nic z tego spójrzcie na mój wykres może mi coś podpowiedzieć bo już go nie rozumiem ciąży brak miesiączki brak a tem w górę... Czy jest jeszcze nadzieja ze owu była później i zdążyłam ze staraniach? Proszę o poradę i dziękujęAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:A własnie mam pytanie odnosnie clexane,czy zaczęlyscie brac je od pozytywnego testu czy pózniej,czy jeszcze zanim byla ciąza?
Ja mam zaczac brac od owulacji i juz nie przestawac.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Arleta - a Ty też plamiłaś wcześniej, więc jakieś naczynka masz osłabione czy coś, a badanie ginekologiczne i usg jest jednak jakby to powiedzieć inwazyjne i po usg dowcipnym można plamić też, mam nadzieję, że to nic poważniejszego :*12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Elmo, w sumie mi to ciężko cokolwiek powiedzieć, ja nie liczyłam krwawienia po poronieniu jako miesiączki. Myślę, że żeby coklwiek powiedzieć sensowengo trzeba by było poczekać na właściwą @. Może inne dziewczyny coś podpowiedzą.
Kinga, tak, takie krwawienia dłuższe są często normalne. Ja krwawiłam + miałam plamienia chyba ze dwa tygodnine.
Blondyna, dziękuję, nie martwię się wagą maleństwa, tylko te wody mnie martwią. I jest dokładnie tak jak piszesz, najważniejsze, żeby maluszki były zdrowe Trzymam kciuki za poprawę Twoich wyników.
Arleta, byłam w szoku jak przeczytałam o dwóch bąbelkach. Trzymam kciuki za oba, ale w takiej sytaucji jak Ty pojechałabym do lekarza. Jednak to krew, a nie jakieś plamienie
Jacq, trzymam kciuki, żeby jednak coś tam było oprócz tej bieli na teście -
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny i serdecznie wspolczuje strat ❤❤❤❤ Elmo patrzylam na Twoj wykres i tak naprawde ciezko stwierdzic czy wogole mialas owulacje duzo masz dni gdzie jest plodny sluz a to moze oznaczac ze organizm nie wrocil jeszcze do normy po poronieniu. A czesto potrzebuje na to czasu nawet 2-3 cykle. Jezeli juz bym miala powiedziec kiedy mogla byc owulacja na podstawie tego co zaznaczylas do tej pory to obstawialabym 36-37 dc. Jagna Metypred bralam do polowy ciazy odstawilam ok 20 tc. Martynko jezeli az masz tak trudno to ja bym probowala jednak w udo. A kiedy masz wizyte u ginka bo wtedy mozesz podpytac jezzcze. Osa wody masz jeszcze w normie a to wazne jest. Maluszek Twoj jest duzy ☺ wiec spokojnie z przyrostem wagi. I tak zwykle najwiecej tyje sie po 30 tc choc zalezy to od kobiety od genetyki itp. Arleta lez i odpoczywaj mysle ze jednak za duzo pochodzilas i mogly popekac naczynka ktore w ciazy sa bardzo delikatne. U mnie srednio bo ciezko z ta dieta rano po sniadaniu mam za wysokie i cos synkowi chyba ona nie pasuje bo mniej sie rusza a wczesniej to az brzuch szalal. No ale mam nadzieje ze oboje sie przyzwyczaimy. a dzis szkola rodzenia byla ☺ bardzo ciekawe tematy ☺ Buziaki sle dla kazdej z Was❤❤❤
osa lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pomoc inessa ja też tak się zastanawiałam czy jednak ta owu nie była później bo w dzień na kiedy of mi wyznaczył owu zepsuł mi się termometr i musiałam zmienić na inny niby wynik był.taki sam bo mierzył na dwa ale może jednak coś pomyliłam i dlatego tak wyszło... Zobaczymy na razie czekam na wizytę i mam nadzieje ze będzie dobrze.
Arleta tak czytam twój opis i również myślę że warto krwawienie z lekarzem skonsultować i nie patrz na lekarze niech sobie myśli co chce to jednak chodzi o twoja ciążę wiec nie ma co przejmować się co ona sobie pomyśli masz prawo się denerwować. Mam nadzieje ze jednak będzie ok:)Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:Dzięki dziewczyny Jagna75 i Osa za pomoc jakby której jeszcze coś miał do dodanie to chętnie a co sądzicie dlaczego ta tem ciągle w górę idzie... Czy może jakiś hormony powinnam sprawdzić? Co np? Dziękuje
teraz badan nie ma sensu robic bo wyniki nie prawdomówne wyjdą,po poronieniu wszystko wraca do stanu przed ciązą wiec twoje hormony i cały system przechodzi metamorfoze.Najlepiej czekac na te pierwszą @,wtedy mozliwe ze kolejny cykl bedzie juz normalny.
Ewentualnie za trzy dni jesli @ nie bedzie zrób test,jesli negatyw to za kilka dni powinna byc @ jesli nie,to wizyte masz za dwa tygodnie,lekarz cie zbada i ewentualnie przepisze dupka albo lutke na wywołanie @Antoś IVF,Julisia natural
-
Kinga_L wrote:W poniedziałek mam mieć wyniki z histopatologii, więc umówie się na wizyte w przyszłym tygodniu, zobaczymy co będzie...
Ja tez byłam w tym cyklu po poronieniu dwa razy na wizycie,cztery dni po poronieniu i jak długo @ nie przychodziła to tez byłam bo niepokoiłam sie a czas uciekałAntoś IVF,Julisia natural
-
inessa wrote:Witam nowe dziewczyny i serdecznie wspolczuje strat ❤❤❤❤ Elmo patrzylam na Twoj wykres i tak naprawde ciezko stwierdzic czy wogole mialas owulacje duzo masz dni gdzie jest plodny sluz a to moze oznaczac ze organizm nie wrocil jeszcze do normy po poronieniu. A czesto potrzebuje na to czasu nawet 2-3 cykle. Jezeli juz bym miala powiedziec kiedy mogla byc owulacja na podstawie tego co zaznaczylas do tej pory to obstawialabym 36-37 dc. Jagna Metypred bralam do polowy ciazy odstawilam ok 20 tc. Martynko jezeli az masz tak trudno to ja bym probowala jednak w udo. A kiedy masz wizyte u ginka bo wtedy mozesz podpytac jezzcze. Osa wody masz jeszcze w normie a to wazne jest. Maluszek Twoj jest duzy ☺ wiec spokojnie z przyrostem wagi. I tak zwykle najwiecej tyje sie po 30 tc choc zalezy to od kobiety od genetyki itp. Arleta lez i odpoczywaj mysle ze jednak za duzo pochodzilas i mogly popekac naczynka ktore w ciazy sa bardzo delikatne. U mnie srednio bo ciezko z ta dieta rano po sniadaniu mam za wysokie i cos synkowi chyba ona nie pasuje bo mniej sie rusza a wczesniej to az brzuch szalal. No ale mam nadzieje ze oboje sie przyzwyczaimy. a dzis szkola rodzenia byla ☺ bardzo ciekawe tematy ☺ Buziaki sle dla kazdej z Was❤❤❤
a co to za diete masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 22:28
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:od kiedy chodzi sie do takiej szkoły rodzenia,ile wczesniej trzeba sie zapisac i czy samej mozna chodzic czy z męzem?
a co to za diete masz? -
nick nieaktualny
-
osa wrote:Jagna, u mnie zapisują tak, żeby miesiąc przed porodem skończyć. Część kobiet chodzi z partnerem, ale zdarzają się takie, które chodzą same. Ja już jestem zapisana na 20 czerwca i 1 lipca kończę.
duzo cos takiego kosztuje?
Kurcze,powoli trzeba myslec o takich rzeczach hi hi,w koncu juz dzis mój czwarty dzien ciązyAntoś IVF,Julisia natural