Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:A meza nie bedzie??? buuu
no ale w razie co sasiad jest hyhyhy przepraszam to zart oczywiscie juz mi dzisiaj odbija na wieczórSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6bae146250f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1759ffbc6fe4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82a3a76bf089.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 22:04
malika89, Bomblica, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
Działajcie, działajcie dziewczynki Ja też juz czekam na te dni Powiem Wam ze nawet temp. zaczęłam uczciwie mierzyć codziennie o tej samej porze trzymam kciuki za Wasze owocne starania
Przepraszam, ze nie odniosę się do wszystkich, ale chwilkę nie zaglądałam a tu sie postów namnożyło że hoho, a ja pisze z tel.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu 4 allmalika89, Bomblica, inessa lubią tę wiadomość
-
A mnie maz "wymeczyl" na noc. Wczoraj mialam dobry sluz, choc rzadko go miewam wogole i powiem Wam, ze mam gdzies to, ze jest to moj pierwszy cykl po poronieniu. Co ma byc to bedzie. Szyjka dalej robi co chce ale mam coraz bardziej miekko w srodku.
Inassa ja nie uzywam maki, bo nie pieke. Wedlin nie jadam, czasem jak mnie najdzie ochota to zjem kielbase. Zwykle jem mieso z warzywami a czasem wpadnie owoc. Ostatnio jadlam za duzo migdalow i pestek dyni ale od wczoraj koniec. Poza tym nie ograniczam tluszczu, bo dzieki niemu mam progesteron w normie. Kiedys kombinowalam z dietami 0% i zdrowie sie posypalo (pewnie nie tylko od tego).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 11:42
inessa lubi tę wiadomość
-
A ja od rana na szmacie- bo ladna pogoda to okna trzeba w końcu pomyć zazdroszczę ze macie czas na spacery w sobote-nam sie nigdy to nie udalo:(
Miłego dnia dla Wszystkich:)Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualnyHejka!
jaka cisza dzisiaj tutaj wszystkie sie pewnie no.......
ja tez sprzatałam,prasowałam i musiałam isc na zakupy!!!
w poniedziałek musze isc do lekarza bo jednak to zaziebienie nie chce mi przejsc gardło najgorzej!
ale cudna pogoda dzisiaj mhmhmmmm u nas było powyzej 20 stopni
Adora a czemu nie mozna migdałów i pestek dyni? pytam bo oba te ziarna sa mega zdrowe zwłaszcza podwyzszaja zelazo no i własnie wit B której brakuje przy Haschimoto?????
No to nie przeszkadzam Paniom
buziolebenitka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie skonczylam sprzątać... Strasznie dużo roboty kolo domu. Zrobiłam roladę biszkoptowa ale juz sie konczy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e15014d44ea.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 18:47
malika89, inessa, Natalii00 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyBomblica a z jakim nadzieniem ta rolada? apetyczna jest
ja własnie upiekłam bezglutenowe ciastka francuskie z jabłkami
a w piecu mieso na jutro
Adora no rozumiem ale orzechy uczulaja zwykle włoskie i laskowe a nie słyszałam o pestce dyni no moze migdały moga uczulac.
No tylko jak Ty jesz to zamiast miesa to ciezko !!!! rzeczywiscie duzo za duzo!
Ja wychodze z załozenia,ze wszystko powinno sie jesc ale z umiarem bo nawet witaminy moga zaszkodzic w wiekszej ilosci
no oczywiscie jak nie mozna to nie mozna ale akurat co do tego to moje zdanie jest takie,ze nie mozna jak sie jest chorym inaczej powinno sie jesc zbilansowane jedzenie !!!!
Benitka super ja mieszkam w puszczy ale dzisiaj nie byłam bo choroba i astma mnie meczy.
A jakies grzyby znalezione???
-
inessa, biszkopt z jabłkami, z polewą z białej czekolady
mój plan na wieczór - wykąpać się i walnąć do łóżka. kręgosłup mnie tak nawala, że ledwo się ruszam. za dużo się dziś napracowałam..inessa, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie