Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Od początku ciąży biorę, lekarz kazał brać na podtrzymanie, ona też działa przeciwskurczowo bo kazał odstawić nospę, mam nadzieję, że jak ją odstawie to nic się nie będzie działo.
Najważniejsze, że z synkiem jest dobrze... mały sporo waży i lekarz mówił, że z usg wychodzi ciągle starszy więc byle by do lipca.
Muszę być dobrej myśli, szyjka długa, zamknięta, krwawienie nie z macicy, więc muszę wierzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 19:00
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
M@linka wrote:niestety Emerald i s1985 też nie wyszło A ja mam z tego wszystkiego jeden wniosek - popaprane przyrosty bety, brak objawów, jakieś opóźnienia w wieku ciąży na usg = ANIOŁEK (nawet jeśli pomimo złych przyrostów pojawia się bijące serduszko)
oj bardzo mi przykroMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Arleta wrote:Sy la ty jesteś z Łodzi,słyszałaś coś o tym słynnym lekarzu na M.?
Tak Arleta, jestem z Łodzi jeśli to ten co pracuje w Centrum Zdrowia Matki Polki (chyba, bo wiem że ona tam rodziła) to mam koleżankę, która straciła 3 albo 4 ciąże i kolejną donosiła - dzięki lekarzowi. Co prawda mówiła mi, że na całą ciążę wydała około 8 tys. (leki + wizyty) to ma zdrowego synka.
Ale jakbyś chciała wiedzieć czy myślimy o tym samym nazwisku piszę to na privMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Martynko dobrze ze to tylko z pochwy, ze glowa Tymka jest ok.
Emerald i s1985 jak mi przykro, nawet nie macie pojęcia jak mi przykro.
P.s. ja w betę nie wierzę, u mnie w obu ciążach przyrost był taki jak powinien być. Zreszta u mnie nawet jak serduszko przestalo bic to beta rosla a bylo to juz w wartosciach ok 70 000 mlU/ml.W przyszłości będę robiła tylko jedną betę zeby miec dowod na to iz bylam w kolejnej ciazy.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Martynko dbaj o siebie i Dzidziusia, oszczędzaj się, wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że z główką Malca wszystko OK, a tak się martwiłaś..
Boże, daj wszystkim ciężarnym dużo wiary i nadziei w to, że niedługo będą dla Wszystkich szczęśliwe rozwiązaniaMartynka30 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Wiecie co, ja jak byłam w ciąży to nawet nie wiedziałam, że powinnam zrobić betę... nawet na 1 wizyte do lekarza umówiłam się dopiero na 8 tydzień... niestety albo i stety nie doczekałam wizyty, nie zdążyłam serduszka zobaczyć... i pewnie było mi łatwiej trochę pogodzić się ze stratąMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
A propos "cudotworcow" to zanim trafilam na to forum, przeczytalam miliony watkow na bocianie i innych forach, wynotowujac, ktorzy lekarze pojawiaja sie najczesciej (tam padaja nazwiska, adresy, ceny, leki itd.) i ktore dziewczyny odnosza sukcesy u poszczegolnych lekarzy.
I pomimo iz bylo to kilka miesiecy temu, to pamietam trzech najczesciej pojawiajacych sie cudotworcow: DUBRAWSKI, JERZAK, MALINOWSKI...
Ciekawe, czy ktoras z nas trafi do tych lekarzy, oprocz tego, ze sporo jest pacjentkami u Jerzak.
M@linka, Arleta, demi_01 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Dzięki Niebieskaa
W Necie znajdziesz kochana mnostwo informacji nt tych lekarzy, dziewczyny maja przerozne opinie na ich temat, ale mam nadzieje M@øinko, ze te leki, ktore masz kolejny raz juz pomoga! plus moze ten zwiekszony kwas jesli wyjdzie Ci mthfr, bo chyba na wynik kariotypow jeszcze czekasz
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Szkoda mi dziewczyn
No ja też o tym Malinowskim właśnie myślę,bo to on podobnie jest od beznadziejnych przypadków..ale te koszty i dojazd mnie przerażają..ale jak będzie trzeba to wezmę się w garść i pojadę a kasa to tylko kasa,jokoś zdobędę..od wczoraj tam dzwonię i nic,może jutro mi się uda bo chcę wiedzieć czy byłoby szybciej niż w Krakowie (mam do Sachy na lipiec,on daje szczepionki,ale minusem jest to,że nie jest ginekologiem.a Malina podobno patrzy na całość..)
Sy la o tego lekarza chodziło?M@linka może kiedyś się spotkamy u jednego z tych cudotwórców..M@linka lubi tę wiadomość
-
Elaria wrote:Mam wrażenie, że wszyscy ci cudotwórcy są z centralnej i południowej Polski, a jacyś na Pomorzu?
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Elaria - ja jestem z Pomorza choć od wielu lat tam nie mieszkam. Ale moja mama ma koleżankę w pracy - młodą dziewczynę która nie mogła zajść w ciążę i poszła do Invicty - chyba jest w Gdyni, Gdańsku i Słupsku. Nie wiem do jakiego konkretnie lekarza ale zdiagnozowali ją szybko - okazało się że jakiegoś hormonu miała za mało (jakiś zupełnie nieznany)i nikt wcześniej nie wpadł na to, żeby to badać. Może to troszkę inny przypadek (nie wiem czy ona też traciła dzieci) ale pomogli jej i zaszła w ciąże po 3 miesiącach od diagnozy. Więc może warto sprawdzić skoro jesteś z tamtych stron. Sama się zastanawiam, czy nie jechać do Wawy bo tam też jest ta klinika.Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp