Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlka bo nie pamietam a który masz dzisiaj dzien cyklu?
Pytam bo chodzi mi o to badanie progesteronu?
Bo mysle,ze zanim zaczniesz go brac warto by go zbadac a potem jak z Luteina On wyglada.
ALe troche tak lekarz dziwny no ale cóz ja sie dziwie prawie 4 lata tak trafiałam.
No a Luteina 100 niestety jest na znizke jak sie juz jest w ciazy i ma sie specjalne wskazania bo tez nie zawsze tak przepisuja. -
Inesko coś Ty ,gin nie da na zniżkę .nawet jak krwawilam w ciazy. Dobry jest ,więc za Wiele nie gadam. On pomógł mi przy pierwszej cciąży, gdzie inni mówili ,że jest ok itd. Okres miałam 29 wrze. I kurde zapomniałam mu powiedzieć, że mam pełne cycki. Jak ścianę to coś tam leci. Prl ok. Nie wiem czy brać bromergonTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Annak - dobrze, że jesteś z powrotem Niefajnie z tym bólem głowy, ale może tak jak dziewczyny pisały mieć to związek z dużą utratą krwi a co za tym idzie zmianą cićnienia tętniczego Dobrze, że zaczęłaś suplementację, bo teraz będzie już tylko lepiej
Jacqueline - zazdraszczam sweterka Mam nadzieję, że będziesz z niego zadowolona i dobrze, że wzięłaś większy
Adora ja jedyne co brałam (no i biorę znowu) to Dong Quai podobno działa cuda i mi rzeczywiście pomógł zajść w ciążę w pierwszym cyklu brania więc niestety nie pomogę
Inesska powodzenia u hematologa
Martynka za piesa trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie
Malika śliczne botki, też muszę o czymś takim pomyśleć, bo mam same sportowe
Bomblica będzie dobrze, najważniejsze, że podjęłaś decyzję i kroki do zostawienia tej roboty
A ja ciągle w biegu, myślałam, że na zwolnieniu ponudzę się trochę, a tu nic z tego dni uciekają jak szalone Dzisiaj rano zrobiłam znowu test owu i druga kreska już znacznie bledsza od kontrolnej także troszkę się uspokoiłam, bo myślałam, że ze mną coś nie tak
Miłego wieczoru Kochane wam życzę
PS. Nie macie pojęcia jak się cieszę, że Was znalazłam i w końcu odważyłam się napisać. Lżej mi dzięki temu jakoś :*
inessa, malika89, Martynka30, adora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlka a moze powinnas brac ten Bromergon jak masz takie objawy??!!
A co do Luteiny to pisałam o tym bo sama ostatnio sprawdzałam dlaczego lekarz przepisał mi na 100 % a podczas ciazy miałam znizki.
Maggi a Ty kochana wykorzystaj zwolnienie dla odpoczynku równiez a nie szalejesz
Ciekawe co u Blondyny i reszty dziewczyn???!!blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy bez śluzu też mogę być płodna? Kurde bo już niewiem jak na to patrzeć nie mam śluzu a testy owulacyjne które robiłam dwa razy pokazują mi drugą jasną kreskę, co prawda jest to dopiero 11 dzień cyklu ale jak nie pojawi mi się śluz to nieważne?
-
Blondynko ja też nie mam śluzu płodnego, a w poprzednich cyklach już miałam, pozytywny test owulacyjny musi pokazać drugą kreskę tak samą mocną jak testowa...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Blondyna u mnie tez susza byla.dopiero jak mi ta druga krechą zaczela blednąć to pokazalo sie troche rozciagliwego. Obecnie zalewa mnie kremowy śluz i juz sama nie wiem czy to przez duphaston czy może cos tam sie rozwija?
Ostatni dzień w pracy nie upiekłam placka, kupiłam ptasie mleczko na do widzenia. Powinnam jeszcze każdemu powiedzieć co o nim myślę tylko ze naprawdę mam juz dość nerwówcóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Spokojnie juz jakiś śluz się pojawił taki bardziej lepki ale zawsze to już coś niż susza jest dobrze, rrobię codziennie teraz test owulacyjny bo dokładnie co do dnia niewiem kiedy mam.płodny, przez te wszystkie leki które brałam owulacja mogła się przesunąć do przodu lub do tylu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:00
-
Kobitki,
Trzymam za Wasze śluzy i owulki!
I niniejszym ogłaszam konkurs na to, która pierwsza przejdzie na fioletową stronę. Do biegu! Gotowe? Start!
Bomblica,
Suuuper!! Poczęstuj plackiem, daj ptasie mleczko, a dziada olej. Pokaż wyższość. Szkoda nerwów. Zamknij za sobą drzwi i ciesz się nowym początkiemblondyna5555, inessa lubią tę wiadomość
-
annak wrote:I niniejszym ogłaszam konkurs na to, która pierwsza przejdzie na fioletową stronę. Do biegu! Gotowe? Start!
Mała korekta:
Do SEKSU! Gotowe? Start!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:02
inessa, malika89 lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam się do maratonu
A tak serio to nie wiem jak liczyć początek miesiączki tej bo pierwsza po zabiegu zaczęła się przed południem takim delikatnym plamieniem i po południu już tak, że musiałam użyć podpaski, ale też nie jakoś mocno bardzo leciało, no to ok, ale teraz miałam cały dzień plamienie i na wieczór może dopiero musiałam założyć, no wkładka może by nie dała rady to fakt, ale nie było tego za dużo i dopiero drugiego dnia zaczął się "potop"
Jak wszystko pójdzie po naszej myśli to 3-4 listopada zamierzam testować, no chyba, że przylezie @ normalnie terminowo jak zawsze i uda się w następnym cyklu, to miałabym najwspanialszy prezent urodzinowy
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja tez mam ze sluzem problem. Rzadko zauwazam rozciagliwy, za to kremowy po owulacji juz sie pokazuje. W tym cyklu zaobserwowalam jeden dzien sluzu rozciagliwego. Jak podoba Wam sie moj wykres?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:41
-
Adora
Ładny wykres, ja niestety mam dziwny bo.nie jestem wstanie robić go codziennie o tej samej godzinie i temperatura mi skacze, ale to przez te nieregularne godziny, muszę ostro wziąść się za siebie z tą temperatura, chyba budzik sobie ustawie co do badania szyjki to nie badałam niewiem czy nie umiem czy się nie znam ale nie próbowałam, bada się też codziennie o tej samej godzinie i czy musi to być rano czy wieczorem?
Ja również dziewczyny przystępuje do maratonu, jak dobrze pójdzie to zacznę testować po 26 października no chyba ze wcześniej przyjdzie @. -
nick nieaktualnyHejka!
Dzisiaj mamy cudna pogode ale bardzo zimno w nocy u nas przymrozki a we wtorek ma u nas snieg padac !!!!
Dzisiaj jedziemy do moich rodziców a jutro lekarz!
Blondyna zwykle sluz płodny pojawia sie w okolicach owulacji a wcale nie musi byc na zewnatrz wazne jest aby był przy szyjce
No i sa 2 rodzaje płodnego rozciagliwy i wodnisty
Annak do czego Ty nas namawiasz zartuje oczywiscie dziewczyny do boju ja jeszcze nie moge czekam na okres a w nowym cyklu histeroskopia!
Bomblica mniam uwielbiam ptasie mleczko ale nie za bardzo moge ale z okazji zakonczenia Twojej pracy poczestuje sie
Buziaki -
przez was też kupiłam sobie buty na odchodne z pracy!
na poniedziałek zaplanowałam sobie badania. chyba przy okazji zrobię betę.. albo nie. pojadę po wyniki 2 dni później i wtedy sobie zrobię. nie wiem. boje się generalnie
inessa, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombelku teraz będziesz miała spokój, bo stresik to żadna witaminka dla przyszłej dzidzi
I fajnie, że kupiłaś sobie buciki... należy Ci się....
Inessko trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz