Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessa
Mnie niestety wyszły przeciwciała Ana wiec pewnie dlatego mi je przepisała, mam nadzieję że lekarka wie co robi, bo zaczynam się stresować. Mam brać razem z luteina po owulacji ale pół tabletki na dzień to chyba nie dużo. -
Inessko kciuki trzymam i ja
Bombelku trzymam kciuki, żeby Twoje objawy zwiastowały to, że ktoś tam u Ciebie zamieszkał Jak dobrze pójdzie to będziemy testowały mniej więcej w tym samym czasie
A u mnie ovu wykryło owulację i jeśli się nie pomyliło to ze starankami trafiliśmy idealnie, coś mi się jednak wydaje, że jakiś taki zbyt płaski ten mój wykres, żeby coś z tego mogło wyjść
Dobra biorę się do roboty - dzisiaj w planach mam robienie pomponów z tiulu, jesienne zakupy dla dzieciaków (zimno się zrobiło nagle), a na deser kino
Miłego weekendu!Martynka30, Bomblica, malika89 lubią tę wiadomość
-
Maggi nie martw się wykresem, jest takie powiedzenie.. jeśli Pan Bóg się uprze to nawet gumka nie pomoże...
Twój dzień zapowiada się fajnie zwłaszcza kino... ja mam ochotę na film Chemia, nie wiem czy słyszałyście?
Problem jest jeden do najbliższego kina mam 60km w jedną stronęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Inessko, dołączam z kciukami :*
Ja dzień zaczynam od zmywania naczyń po wczorajszej wizycie znajomych
Po południu wróci mąż to może ruszymy na jakiś jesienny spacerek. Póki co świeci piękne słońce.
Magi, jak zrobisz te pompony to chętnie bym je zobaczyła
Moja temperatura znowu spadła, owu nie ma. Wszystko wskazuje na cykl bezowulacyjny...Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dziewczynki,
Robię testy owulacyjne i na początku była tylko linia testowa. Około 12/14 dnia była widoczna druga linia, ale znacznie jaśniejsza - testy negatywne. Póżniej druga linia zniknęła całkowicie. Myślę - już po cyklu, owulacji nie było i nie będzie...
Dziś znowu wysikałam negatywny test ale znowu pojawiła się druga kreska - widoczna, ale jaśniejsza mimo wszystko.
Nie rozumiem o co chodzi...Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Malika, a może jeszcze nie wszystko stracone i owulacja dopiero się zbliża co? Skoro zaczęła pojawiać się kreska... Trzymam kciuki, żeby tak właśnie było U mnie niby ovu wykryło owulację, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, przez te moje "płaskie" temperatury
Pompony pokażę z przyjemnością (robię je żeby wykorzystać do urodzinowej sesji zdjęciowej - w piątek mam sesję 2 letniej dziewczynki).
Martynka też chętnie poszłabym na bardziej ambitny film, ale w planie jest "Hotel Transylwania 2", bo idę z dziećmi Mimo wszystko bardzo się cieszę, że w końcu moje miasteczko doczekało się kina, bo wcześniej musieliśmy jeździć 100kmMartynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Malika trzymam kciuki, Maggi ma rację, że skoro kreska się pojawi już, a jakie testy owulacyjne robisz? ja mam z rosmanna i kreska 2 jest ale słabsza wiec uznaje ją za negatyw
Maggi ale nie załamuj się wykresem, jeśli dobrze pamiętam miałaś pozytywny test owulacyjny?
A wykresik ładny masz... nie to co mój ale czekam jeszcze parę dni potem będę się wkurzać
Inessko daj znać jak po wizycie...
Bombelku jak tam się dziś czujesz?
Ja mam dziś lenia na całego...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Kurcze nie wiem co Ci poradzić...bo nie miałam teściaków z allegro, zawsze albo rosmann, albo z apteki Vitam...
Powiem tak , w cyklu co robiłam testy i nie pokazały mi pozytywnego zaszłam w ciążę... także nie wiem co z nimi jest...malika89 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ja tez mam z allegro, sikalam 2 razy dziennie i dokładne obserwacje ciała. Tempka skoczyla, bol prawego jajnika, śluz kiepski,libido tez jakos bez szalu. Poszla mi dzis tempka do góry, oby bylo dobrze. Zrób po poludniu jeszcze test i zobaczymy. Ja nigdy poza zbliżającą sie owulacja nie miałam nawet bladych kresek. Wiec jesli ta kreska mimo wszystko tam jest to uznaje że cos jestna rzeczy
Spać mi się chce. Mniej więcej juz posprzątałam dom, musze sie brać za obiad ale mi się nie chce...córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie