Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
tak właśnie było,ta terazniejsza gin powiedziała mi że mam dwurożną,w ciąży to stwierdziła bo było widać takie jakby dwa punkty,te jakby rogi po obu stronach...przegrody i tak by nie zobaczyła na normalnym usg,ale mówiła wtedy że ta dwurożność nie ma za bardzo znaczenia..
W Krakowie usg mieli super,obracał obraz w trójwymiarze jak tam chciał,tylko teraz niewiem czy ta przegroda powoduje że macica nazwana jest dwurożną czy dwurożna to dwurożna..ehh
Pójdę jeszcze do tego Ludwina,niech to wszystko potwierdzi i powie mi czy zabieg jest konieczny jeśli ta przegroda nie jest duża,bo ma 8mm..i czy ma aż taki wpływ na te poronienia...
M@linka jakbyś tam poszła to pewnie obyło by się bez hsg,musisz poprosić tą babkę w rejestracji by zadzwoniła do Ciebie jak sie coś zwolni no i posciemniaj troszkę
-
nick nieaktualnyArleta - PRIV.
Arleta wrote:tak właśnie było,ta terazniejsza gin powiedziała mi że mam dwurożną,w ciąży to stwierdziła bo było widać takie jakby dwa punkty,te jakby rogi po obu stronach...przegrody i tak by nie zobaczyła na normalnym usg,ale mówiła wtedy że ta dwurożność nie ma za bardzo znaczenia..
W Krakowie usg mieli super,obracał obraz w trójwymiarze jak tam chciał,tylko teraz niewiem czy ta przegroda powoduje że macica nazwana jest dwurożną czy dwurożna to dwurożna..ehh
Pójdę jeszcze do tego Ludwina,niech to wszystko potwierdzi i powie mi czy zabieg jest konieczny jeśli ta przegroda nie jest duża,bo ma 8mm..i czy ma aż taki wpływ na te poronienia...
M@linka jakbyś tam poszła to pewnie obyło by się bez hsg,musisz poprosić tą babkę w rejestracji by zadzwoniła do Ciebie jak sie coś zwolni no i posciemniaj troszkę -
skrzat1988 wrote:annak a jakie perfumy?
za mną chodzi Chloe Love story i See by Chloe i Aqua di Gioia Armaniego))
Może na lato sobie na któreś uskładam
Dziewczyny...Wy tam w Warszawie macie magiczne miejsce z perfumami: mood scent bar, bylyscie tam? to jedno z mocniejszych moich wrazen zwiazanych z Wawa:) mozna tam naprawde spotkac nowe i nieoczywiste kompozycje:)
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja jeszcze tam nie byłam, ale chyba się wybiorę
Chociaż ceny są często nieziemskie...
Fajne jest też inne miejsce Mo61 na Mokotowskiej, perfumeria gdzie robi się swoje kompozycje perfum. Kupiliśmy voucher do tego "laboratorium" córce mojego męża. Zrobiła sobie tam perfumy i jest zachwycona. Już nie chce używać żadnych innych, tylko swoje. Bo są unikalne i nikt na świecie takich nie maNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
Elmo13 wrote:No właśnie chyba nie bardzo bo takie specjalistyczne to chyba daje albo endykrolog albo jak coś wyjdzie nie tak to wtedy. Pamiętam jak kiedyś właśnie gin mnie wysyłają do endo bo.ona nie mogła mi na NFZ dać hormonów a do ogólnego po tsh ale tych przeciwciał.nigdy nikt mi nie proponował.nawet nie wiedziałam o nich tylko.o ft3 i ft4 ale spróbuję dopisać.
A może któraś z was dziewczyny orientuje się w cenach tych przeciwciał?Antoś IVF,Julisia natural
-
Iness jak slodko wyglàdasz,jak pączuś
jeszcze sie nie spiesz do porodu,choc termin tuz tuz,czekamy na twojego synka &&
Arleta,nie ma co sugerowac sie jednà opinią,dobrze robisz idàc do tego lekarza ktory zna sie na rzeczy.Mimo iz jest kosztowny to i tak wyjdzie taniej niz błąkanie sie po takich lekarzach którzy wrózbami powinni zarabiac.Powodzenia
Witam nowe kolezanki,w kupie siła!
Niebieska,chyba dobrze ci zrobi jak na chwile przylecisz do PL,potrzebujesz takiego oddechu
Skrzat,badz silna za was dwoje,faceci tak mają.Ja z moim męzem rozmawiam tylko wtedy kiedy on zacznie temat a tak to albo z przyjaciólką albo tutaj na forum.Nikt nie zna tego uczucia pustki bezradnosci i zwątpienia lepiej niz my,nikt inny lepiej cie nie zrizumie jak my.Dla naszych mèzow to bylo minèlo a dla nas to wciàz ten sam dzien,nie da sie tak wszystkiego od razu naprawic.
Aga,bardzo sie ciesze ze twoja droga sie prostuje.Po postach widac ze jestes juz silniejsza i wychodzisz z cienia.Trzymam kciuki
Ogólnie ostatnio jest mnie mniej,duzo pracy kolo domu,w pracy brak czasu by zajrzec na forum a za tydzien jeszcze wyjazd na urlop wiec wtedy to juz w ogóle mnie nie bedzie...ale wciaz bede wam kibicowac,oby juz tylko pozytywne wiesci tu byly,moze nie od razu pozytywne testy ale w sprawie badan,diagnoz i ogólnie cos co moze byc nadziejà w kolejnych staraniach.
Wiecie?ja nawet nie wirm w którym dniu cyklu dzis jestem,cykl stracony wiec zupełny luz.Znam tylko termin przypuszczalnej @ wiec wszystko inne nie ma znaczenia.Czerwiec przyniesie duzo spraw,wizyt u lekarzy,wiec taka mała cyklowa przerwa dobrze mi zrobi.
Trzymajcie sie kochane,niby słaba płec a jakźe silnaAntoś IVF,Julisia natural
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny przepraszam was ale mój kolega ma problem chce się zrzec praw do dziecka bo jego dziewczyna jest w ciazy wiecie może jak ma wniosek napisać? Wiem chore ale też go nie rozumiem...
Ja kochana bym takiemu koledze nie pomagała, a wręcz powiedziała co o nim myślę... i jestem pewna, że więcej by się do mnie słowem nie odezwał.Martynka30, Jacqueline, Magdzia88, sy__la lubią tę wiadomość
-
Aga ja jie mam pojęcia po co takie rzeczy robić niestety nie mam pojęcia jak.to załatwić ale z tego co się orientuje to w urzędach są radcy prawni bezpłatnie może tam się udać i zapytać będzie chyba najlepsze źródło info albo w opiece społecznej pewnie też pomogą. A można spytać dlaczego tak mu zależy żeby się zrzec od razu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 23:24
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Sorki ale ni bardzo.rozumiem to chyba dorosły facet i wie skąd się biorą dzieci... A co z dziewczyną ma zostać sama z dzieckiem czy też chcę je oddać? A facet to powinien wziąść się w garść i znaleźć pracę jeśli to możliwe i chociaż spróbować kobieta niestety jest w gorszej sytuacji bo z dzieckiem do pracy nie pójdzie ale mężczyzna no chyba ze jest chory np albo niesprawny... To mogę zrozumieć. A tak toysle ze to takie tłoczenie i uchylenie się od odpowiedzialności.
Przepraszam za moje słowa nie mnie go osądzać bo nawet nie znam tego chłopaka ale wydaje mi się ze to trochę pochodną decyzja przecież sama wiesz jakim.skarbem jest dziecko.i czy można tak poprostu się go zrzec...Martynka30, Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Ja też nie napiszę miłych słów, dla mnie to dupa nie facet, jak piszą dziewczyny powinien się wziąć w garść, docenić to co ma !!!
Jak wie jak się uprawia seks to powinien wiedzieć, że są tego konsekwencje...
Biedna ta dziewczyna, że spotkała takiego faceta
Współczuję jej bardzo.
Kochane jak się czujecie ?
Coconue ?
A ja witam się z Wami w 8 miesiącu
Jacqueline, Coconue, M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Aga - to pi*da a nie facet...
Myśli, że jak zrzecze się praw to nie będzie alimentów płacił?
Może nie mieć praw jak tak chce, ale alimenty musi płacić...Katarzyna.G, Martynka30 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Aga - to pi*da a nie facet...
Myśli, że jak zrzecze się praw to nie będzie alimentów płacił?
Może nie mieć praw jak tak chce, ale alimenty musi płacić...Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Facet to dupa. Dajcie spokoj, Aga wez nim wtrzasnij, niech sie ofarnie. Dziecko to nie jest rzecz na ktora Cie stac lub nie. Noz w kieszeni mi sie otwiera. Ach.... takim facetom to fiuty powinni urywac - przepraszam za dosadnosc, ale nie daje rady.
A ja Was czytam...ale nie mam czasu pisac, mam taki zapieprz w pracy.
My zaczynamy dzisiaj 6 tydzien, do wizyty serduszkowej zostalo 15 dni. Strasznie dlugo - swiruje. Ale jakos musze przetrwac.
Od tego tygodjia mam mglosci, ochote na kiszona kapuste i ciagly bol podbrzusza - nospa max 3 razy dziennie nie pomaga. Do tego dochodza objawy zazywania sterydow - nie moge w nocy spac, bola mnie miesnie i zebra.
Tyle u mnie. Nie chce Wam marudzic Kochane. Byle do 10 czerwca.
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue marudź
wiesz nie wiem czy to Cię pocieszy, ale ja też brałam nospę i to max i dalej bolał mnie brzuch.
A mdłości i zachcianki jak piszą dziewczyny dobry objaw
Ja też miałam wizytę serduszkową i zarazem pierwsze usg strasznie późno, prawie przed świętami, zastanawiałam się i cały czas miałam w głowie jakie będą te święta...na fotel u gina nie mogłam wejść tak się trzęsłam ze strachu, nie umiałam się spojrzeć w monitor tylko gapiłam w sufit.
Cały czas trzymam kciuki
A mnie dziś znów dopadł ból podbrzusza coś ala @... jak ja nie lubię takich bólów, pocieszam się, że teraz to wszystko będzie mnie mocniej boleć, przynajmniej tak sobie tłumaczę.
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynko...jak czytam to co piszesz, to mysle sobie, ze ja tez musze wytrzymac i znalezc sile do walki, chwilowo mam ciezki czas...
Coconue, trzymam kciuki za babelka!
Dziewczyny, czy wy robilyscie posiew na ureaplasme, mycoplasme i chlamydie??? jest sens to zrobic? czy to moze byc przyczyna poroniena albo problemow z zajsciem w ciaze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:00
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017