Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacq...
Ale fajnie...
Ile ci sie spozniaj juz?????
aaa i kupilam selen + e firmy Naturell
i omega 3 Blu Forte 1000mg firmy Avec Pharma
myslicie ze to doby wybor?
chcilam omega 3 z olimpu...ale pani pokazala tansze i twierdzi ze dobre.. teraz nie wiem czy zalowac ze sie skusilam..na tansze...
postanowilam dodatkowo lykac..do femibion natal 1...bo moja dieta jest uboga w omega 3...
doszlo to hashi...nie mam leczenia..pod tym kierunkiem...
wiec staram sie jak moge sama sobie poradzic..ale tez nie chce zaszkodzic...czuje sie zle fizycznie i psychicznie....
mam duzo duzoooooooo stresu...itd...czuje sie koszmarnie... + starania..
ps.boli mnie dzis podbrzusze...pewnie @ sie zbliza.... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:30
-
Arleta powodzenie na wizycie i dołączam do ciebie ja równie czekam na @ i nie wiem kiedy będzie dziś ma 39 dc.... Masakra
Martynka takie bóle są raczej normalne na późniejszym etapie ciąży wkoncu maluszek rośnie i coraz ciasnej się robi ale staraj się mimo.wszystko jak najwięcej odpoczywać może pogoda tez trochę ci nieprzyja
Magdzia ja raczej na Wiek marcowy się nie załamię bo moja @ się zapomniała i nie mam jak zacząć a zamierzam w nowym cyklu wspomoże się clo wiec może wtedy się uda. Czekam niecierpliwie)
Dziewczyny a testu owu podobno czasem się nie sprawdzają wiec ja bym bardziej wierzyła objawom i śluzowi, temperaturze jak mierzycie bo z testami różnie bywa.
A tak.wam powiem ze im więcej mamy narzędzi do obserwacji cyklu to bardziej stresujący się on robi bo na każdą zmianę szukamy odpowiedzi dlaczego tak a mię inaczej. A przecież nasz organizm to mię robót i nie zawsze działa tak samo. Jak.zachodzlam w poprzednia ciążę z synkiem to tylko na śluz patrzyłam i jakoś się udało może właśnie mniej stresu bo mniej wiedziałam.... Och tak źle i tak niedobrze.
Ale się rozpisałam przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:33
Magdzia88 lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Jaq super! heh napatrzyłam się na te Twoje piękne kreseczki i kurde już stęskiniłam się za takimi samymi u siebie...oj coś czuję, że od następnego cyklu weźmę męża jednak ostro w obroty
narobiłaś mi tymi fotami ochoty Jaq
Arleta a teraz po zabiegu miałaś już owu?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Nadzieja1988 jak sie czujesz? kiedy wizyta?
Jestem już po kilku usg. Plamienia ustąpiły jakieś dwa tygodnie temu. No i poza tym wsztstko ok. Kończę 9 tydzień a brzuszek już widaćMagdzia88, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Czuję się dobrze. Co trzy dni systematycznie i punktualnie około 11 wymiotuję. To dla mnie nowość bo to 5 ciąża a nigdy nie miałam nawet mdłości.
Jestem już po kilku usg. Plamienia ustąpiły jakieś dwa tygodnie temu. No i poza tym wsztstko ok. Kończę 9 tydzień a brzuszek już widać
kochana !!! bardzo bardzo sie ciesze tymi wiadomosciami !
o kuwaaaaa !! jaki zestawja o takim moge pomarzyć
bo 100 kg do przodu byloby ...ale obiecuje sobie chociaz ze dwa razy na takie szalenstwa w ciazy
odpoczywaj :*
p.s jak nie chcesz wczesniej to daj znac po wizycie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:44
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia88 wrote:kochana !!! bardzo bardzo sie ciesze tymi wiadomosciami !
o kuwaaaaa !! jaki zestawja o takim moge pomarzyć
bo 100 kg do przodu byloby ...ale obiecuje sobie chociaz ze dwa razy na takie szalenstwa w ciazy
odpoczywaj :*
hahaha Magdzia...jest na co czekac, co?mi lekarka kazala zmienic diete, ale jak bede w ciazy to na pewno zaszaleje jak Nadzieja:D i beda na pewno zelki, lody, bulki z budyniem...no chyba ze bede wymiotowac na sam pomysl zjedzenia tego:)
Magdzia88, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aniu, Elmo
dziękuję za wsparcie...
Może i tak, że dziecko rośnie, ale miejscami mnie mocno boli, pojawił się także ból w podwoziu
Kiepsko znoszę to wszystko po 3 stratachdziś mam płaczliwy dzień, jutro wizyta i wychodzą ze mnie najgorsze obawy i strachy
Na dodatek Malutki dziś taki cichy, sprawdzałam detektorem tętno jest.
Boli krzyż, brzuch na dole a to mi się nigdy dobrze nie kojarzyło...
W domu jestem sama do 16, najgorzej, że jak się jest samym :"(
Tylko Wy mnie rozumiecie, na fioletową stronę nie zaglądam, od tamtego czasu...
Ciążą moją nikt się nie interesuje tylko moi rodzice, nikt inny nie zadzwoni, jak się czuję, co u mnie, czy pomóc...
Źle to wszystko znoszę psychicznie... mąż stara się mnie zrozumieć, ale wiecie jak to chłop
Dobrze, że mamy już wszystko, bo na wypadek godziny W... ale nie chcę o tym myśleć...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Nadzieja wcale sie nie pogniewamy- dlatego jak dopisalam do posta, daj znac chociaz po wizycie ;*
trzymaj sie cieplo;)
Martynka ! masz przeciez nas...ale doskonale cie rozumiem, u nas np. brat męża tak samo zero pytan jak sie czujemy nawet po przykrych chwilach....tylko temat budowy jego budowy-kafli za 200 zl z m2.... bo takie z leroy to tandeta...no nic my mamy ta tandete...
wiec sie nie martw ale wiem ze jest przykro
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:51
Nadzieja1988!, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
Aniu a może Ci ucho przewiało? a spróbuj posmarować za uchem olejkiem kamforowym...albo zwinąć w kulkę wacik nasączyć i włożyć płytko...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Nadzieja wcale sie nie pogniewamy- dlatego jak dopisalam do posta, daj znac chociaz po wizycie ;*
trzymaj sie cieplo;)
Martynka ! masz przeciez nas...ale doskonale cie rozumiem, u nas np. brat męża tak samo zero pytan jak sie czujemy nawet po przykrych chwilach....tylko temat budowy jego budowy-kafli za 200 zl z m2.... bo takie z leroy to tandeta...no nic my mamy ta tandete...
wiec sie nie martw ale wiem ze jest przykro
buziaki -
Ja wiem, że mam Was
dlatego napisałam, że tylko Wy mnie tak naprawdę rozumiecie
dziękuję Wam
Nadzieja1988!, Magdzia88, sy__la lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz