X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacq...
    Ale fajnie...
    Ile ci sie spozniaj juz?????

aaa i kupilam selen + e firmy Naturell
    i omega 3 Blu Forte 1000mg firmy Avec Pharma

myslicie ze to doby wybor?
    chcilam omega 3 z olimpu...ale pani pokazala tansze i twierdzi ze dobre.. teraz nie wiem czy zalowac ze sie skusilam..na tansze...

postanowilam dodatkowo lykac..do femibion natal 1...bo moja dieta jest uboga w omega 3...
    doszlo to hashi...nie mam leczenia..pod tym kierunkiem...
    wiec staram sie jak moge sama sobie poradzic..ale tez nie chce zaszkodzic...czuje sie zle fizycznie i psychicznie....
    mam duzo duzoooooooo stresu...itd...czuje sie koszmarnie... + starania..

ps.boli mnie dzis podbrzusze...pewnie @ sie zbliza.... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:30

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta powodzenie na wizycie i dołączam do ciebie ja równie czekam na @ i nie wiem kiedy będzie dziś ma 39 dc.... Masakra :(

Martynka takie bóle są raczej normalne na późniejszym etapie ciąży wkoncu maluszek rośnie i coraz ciasnej się robi ale staraj się mimo.wszystko jak najwięcej odpoczywać może pogoda tez trochę ci nieprzyja
    Magdzia ja raczej na Wiek marcowy się nie załamię bo moja @ się zapomniała i nie mam jak zacząć a zamierzam w nowym cyklu wspomoże się clo wiec może wtedy się uda. Czekam niecierpliwie)
    Dziewczyny a testu owu podobno czasem się nie sprawdzają wiec ja bym bardziej wierzyła objawom i śluzowi, temperaturze jak mierzycie bo z testami różnie bywa.

A tak.wam powiem ze im więcej mamy narzędzi do obserwacji cyklu to bardziej stresujący się on robi bo na każdą zmianę szukamy odpowiedzi dlaczego tak a mię inaczej. A przecież nasz organizm to mię robót i nie zawsze działa tak samo. Jak.zachodzlam w poprzednia ciążę z synkiem to tylko na śluz patrzyłam i jakoś się udało może właśnie mniej stresu bo mniej wiedziałam.... Och tak źle i tak niedobrze.
    Ale się rozpisałam przepraszam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 13:33

Magdzia88 lubi tę wiadomość

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • Aga22 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialabym mieć taki test ; (

w4sq3e3k51a95mi2.png

2 aniołki [*] ❤
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze faktycznie franca moglaby juz przyjsc..im pozniej tym gorzej, bo w czasie sie odwleka ... cholera.... ale jestem zla na ta Twoja !!!!!!!!!! ja wstepnie 9-10-11 jakos tak mam miec @

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaq super! heh napatrzyłam się na te Twoje piękne kreseczki i kurde już stęskiniłam się za takimi samymi u siebie...oj coś czuję, że od następnego cyklu weźmę męża jednak ostro w obroty ;) narobiłaś mi tymi fotami ochoty Jaq ;)

Arleta a teraz po zabiegu miałaś już owu?

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Taki był test w dzień dziecka

1ccec44ddbd70f1dgen.jpg

A taki dziś

bba647b88cb00431gen.jpg

Oczywiście telefon zjada kolory i kreski wychodzą sine zamiast różowych i na żywo wyraźniej. Z tą różnicą, że ten pierwszy z porannego moczu był, a ten dziś już nie, tylko z 3, kawke już piłam ;)

Myślicie, że mogę się trochę uspokoić? ;)
    Gratulacje!!!! <3

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988 jak sie czujesz? kiedy wizyta?

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam ze sklepu.
    Kupiłam 7daysa, nugata, banana, bułkę cebulową, sok jabłkowy naturalny z miąższem i mleczko czekoladowe do picia a teraz to wszystko wciągnę na leżąco :-)

M@linka, Magdzia88, Elmo13, Coconue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    Nadzieja1988 jak sie czujesz? kiedy wizyta?
    Czuję się dobrze. Co trzy dni systematycznie i punktualnie około 11 wymiotuję. To dla mnie nowość bo to 5 ciąża a nigdy nie miałam nawet mdłości.
    Jestem już po kilku usg. Plamienia ustąpiły jakieś dwa tygodnie temu. No i poza tym wsztstko ok. Kończę 9 tydzień a brzuszek już widać :-)

Magdzia88, M@linka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna wizyta 15 czerwca o 16:00 czyli za 9 dni.

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Czuję się dobrze. Co trzy dni systematycznie i punktualnie około 11 wymiotuję. To dla mnie nowość bo to 5 ciąża a nigdy nie miałam nawet mdłości.
    Jestem już po kilku usg. Plamienia ustąpiły jakieś dwa tygodnie temu. No i poza tym wsztstko ok. Kończę 9 tydzień a brzuszek już widać :-)

kochana !!! bardzo bardzo sie ciesze tymi wiadomosciami !

o kuwaaaaa !! jaki zestaw :) ja o takim moge pomarzyć :) bo 100 kg do przodu byloby ...ale obiecuje sobie chociaz ze dwa razy na takie szalenstwa w ciazy :):):)

odpoczywaj :*
    p.s jak nie chcesz wczesniej to daj znac po wizycie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:44

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:

o kuwaaaaa !! jaki zestaw :) ja o tami moge pomarzyć :) bo 100 kg do przodu byloby ...ale obiecuje sobie chociaz ze dwa razy na takie szalenstwa w ciazy :):):)

Dziękuję ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gniewajcie się ale nie będę Was nadrabiała bo za dużo i nie wiem nawet od której strony bym musiała czytać

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:

o kuwaaaaa !! jaki zestaw :) ja o takim moge pomarzyć :) bo 100 kg do przodu byloby ...ale obiecuje sobie chociaz ze dwa razy na takie szalenstwa w ciazy :):):)

hahaha Magdzia...jest na co czekac, co?:D mi lekarka kazala zmienic diete, ale jak bede w ciazy to na pewno zaszaleje jak Nadzieja:D i beda na pewno zelki, lody, bulki z budyniem...no chyba ze bede wymiotowac na sam pomysl zjedzenia tego:)

Magdzia88, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niebieskaa a jaka dieta? ja ostatnio mam taki apetyt że masakra

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, Elmo <3 dziękuję za wsparcie...

Może i tak, że dziecko rośnie, ale miejscami mnie mocno boli, pojawił się także ból w podwoziu :/
    Kiepsko znoszę to wszystko po 3 stratach :( dziś mam płaczliwy dzień, jutro wizyta i wychodzą ze mnie najgorsze obawy i strachy :(
    Na dodatek Malutki dziś taki cichy, sprawdzałam detektorem tętno jest.
    Boli krzyż, brzuch na dole a to mi się nigdy dobrze nie kojarzyło...
    W domu jestem sama do 16, najgorzej, że jak się jest samym :"(
    Tylko Wy mnie rozumiecie, na fioletową stronę nie zaglądam, od tamtego czasu...
    Ciążą moją nikt się nie interesuje tylko moi rodzice, nikt inny nie zadzwoni, jak się czuję, co u mnie, czy pomóc...

Źle to wszystko znoszę psychicznie... mąż stara się mnie zrozumieć, ale wiecie jak to chłop :(

Dobrze, że mamy już wszystko, bo na wypadek godziny W... ale nie chcę o tym myśleć...

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja wcale sie nie pogniewamy- dlatego jak dopisalam do posta, daj znac chociaz po wizycie ;*

trzymaj sie cieplo;)

Martynka ! masz przeciez nas...ale doskonale cie rozumiem, u nas np. brat męża tak samo zero pytan jak sie czujemy nawet po przykrych chwilach....tylko temat budowy jego budowy-kafli za 200 zl z m2.... bo takie z leroy to tandeta...no nic my mamy ta tandete...

wiec sie nie martw ale wiem ze jest przykro :/

buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:51

Nadzieja1988!, Martynka30 lubią tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a może Ci ucho przewiało? a spróbuj posmarować za uchem olejkiem kamforowym...albo zwinąć w kulkę wacik nasączyć i włożyć płytko...

f2wl3e5eai92376u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    Nadzieja wcale sie nie pogniewamy- dlatego jak dopisalam do posta, daj znac chociaz po wizycie ;*

trzymaj sie cieplo;)

Martynka ! masz przeciez nas...ale doskonale cie rozumiem, u nas np. brat męża tak samo zero pytan jak sie czujemy nawet po przykrych chwilach....tylko temat budowy jego budowy-kafli za 200 zl z m2.... bo takie z leroy to tandeta...no nic my mamy ta tandete...

wiec sie nie martw ale wiem ze jest przykro :/

buziaki
    Teraz będę miała dużo czasu na zwolnieniu lekarskim to będę tu spędzała całe dnie :-)

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że mam Was <3 dlatego napisałam, że tylko Wy mnie tak naprawdę rozumiecie <3 dziękuję Wam

Nadzieja1988!, Magdzia88, sy__la lubią tę wiadomość

f2wl3e5eai92376u.png
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ