Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Martynko Biedna Ty
dlaczego życie tak nas traktuje? Nie dość, że tyle smutków związanych ze stratami to jeszcze w ciąży ogrom trosk
a u mnie w mieście dziewczyna której byłam kuratorem już urodziła drugie dziecko jarając w ciąży fajki na luzie i podejrzewam,że alko też mógł być! Co się na tym świecie wyprawia...Boże widzisz i nie grzmisz i nie masz dla nas litości za grosz
Ps. wiecie, że jesteśmy wg statystyk 1% kobiet którym przytrafiły się poronienia nawracające? Czuję się mega "wyróżniona" w tym temacie, szkoda, że akurat w tym
A mój ginekolog nadal nie odbiera ode mnie telefonu i nie dzwoni. Co za cwel (że się tak brzydko wyrażę). Rozumiecie coś z tego?
Przed chwilą napisałam do niego smsa - zobaczymy czy odpisze a może w końcu łaskawie zadzwoni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 15:24
-
Martynka a może spróbuj może jakaś nospe wziąść na brzuszek może coś rozkurczajacego jak.ci się za bardzo napina a kręgosłup no niestety robi się coraz bardziej obciążony brzuszkiem.i juz powoli.pewnie się mięśnie rozluźniaja tak.przygotowawczo do porody znam.te bóle niestety... A może spróbuj sobie delikatnie rozładować okolice krzyża albo połóż się wygodnie na kanapie z mnóstwem smakołyków i obejrzyj jakiś lekki.film odprężenia się totalnie
może to pomoże troszkę się rozluźnić. A pewnie stres jaki.przerzywasz w związku z jutrzejszy wizyta tez nie pozostaje bez echa na Twoje samopoczucie ale powiedz sobie ze tyle już pokonałas przeciwności z teraz już musi być dobrze (#)
Nadzieja ciąża to est ten szczególny czas ze bez wyrzutów sumienia możemy pozwolić sobie na wszystkie smakołyki na jakie mamy ochotężyczę smacznego
Magdzia to może razem z tobą się załapie na @ jak wkoncu zawita dziś mam takie nabiegniete stopy i nogi ze może to znak ostatnio właśnie tak miałam w dzień nogi nabrzmiale a wieczorkiem.zaczelo się @
Czekam na nią jak nigdy:)
M@linka tak to właśnie jest przekornir ze kobiety które o siebie dbają mają problem z ciążą a te co nie jakoś im się udaje ej a może właśnie tak.powinnysmy zacząć żyć na marginesie społecznym od imprezy do imprezy wieczny luz :)
To tak na rozładowanie \m/Nadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Jacq, no ciemnieją te Twoje kreseczki
Bardzo dobrze.
Martynko, trzymaj się kochana, Tymuś rośnie, już niedługo będzie z Tobą, a tych innych ludzi olej - ciesz się swoim szczęściem.
Malinko, no rzeczywiście "wyróżnienie", dla mnie to takie nieuczciwe, że takie osoby jak dziewczyna, o której piszesz nie mają takich problemów jak dziewczyny tutaj, a dobrzy ludzie, którzy by zrobili wszystko, żeby mieć maluszka, nie mogą go mieć albo mają problemy. Ale szkoda gadać o tym, nie zmienimy tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:12
-
M@linka wrote:niebieskaa a jaka dieta? ja ostatnio mam taki apetyt że masakra
ehh ta lekarka z Indii, z ktora gadalam kazala mi wykluczyc cukier, mleko, pszenice...wlasciwie malo nabialu generalnie, do tego ograniczyc do minimum mieso... jesc duzo warzyw... jesc przede wszystkim cieple posilki
Co do mleka to juz mi raz dermatolog kazal wykluczyc...wreszcie sie zmobilizowalam:)
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linka wrote:Oj Martynko Biedna Ty
dlaczego życie tak nas traktuje? Nie dość, że tyle smutków związanych ze stratami to jeszcze w ciąży ogrom trosk
a u mnie w mieście dziewczyna której byłam kuratorem już urodziła drugie dziecko jarając w ciąży fajki na luzie i podejrzewam,że alko też mógł być! Co się na tym świecie wyprawia...Boże widzisz i nie grzmisz i nie masz dla nas litości za grosz
Ps. wiecie, że jesteśmy wg statystyk 1% kobiet którym przytrafiły się poronienia nawracające? Czuję się mega "wyróżniona" w tym temacie, szkoda, że akurat w tym
A mój ginekolog nadal nie odbiera ode mnie telefonu i nie dzwoni. Co za cwel (że się tak brzydko wyrażę). Rozumiecie coś z tego?
Przed chwilą napisałam do niego smsa - zobaczymy czy odpisze a może w końcu łaskawie zadzwoni.
Bardzo jestem tez ciekawa jaka informacje ma dla Ciebie ginekolog! oby cos konstruktywnego:)
No wlasnie...tez myslalam kiedys o tym, ze jestesmy "wyroznione"...tylko wiesz co [email protected] wrazenie, ze oprocz Was to nikt kogo znam nie ma tego problemu!!! wszyscy tylko rodza dzieci i przy tym dosc szybko zachodza w ciaze! zero problemow... az sie zastanawialam raz, czy Wy jestescie prawdziwe:D kto wie...kto tam siedzi po drugiej stronie komputera:))
-
Martynka30 wrote:Aniu a może Ci ucho przewiało? a spróbuj posmarować za uchem olejkiem kamforowym...albo zwinąć w kulkę wacik nasączyć i włożyć płytko...
ja uwielbiam masc tygrysia na przewiane ucho:) czesto mam takie przypadlosci, smaruje wtedy mascia przy skroni i zakladam np. opaske...przyjemnie rozgrzewa i leczy:) wlasnie olejek kamforowy dziala podobnie
-
Martynko - spokojnie, lez i odpoczywaj. Ja sie na bolach ciazowych nie znam - sama swiruje. Ale moze powinnas mniej myslec, takich nowy serial...ja widze u siebie ze im eiecej stresu tym wiekszy bol. Taka zaleznosc.
Ja tez na fioleyowej jie potrafie sie ofnalezc. Nikt mnievtak nie wspiera jak Wy. A ja serio schizuje... a na fioleyowej zlewka. Tam sa wazne blahe tematy.
Jacqu - ciemnieje ciemnieje))))
Niebieska - ja tez ograniczam mleko, gluten i mieso. O cukrze juz nie wspomne. Duzo warzyw)) taka dieta jest mega zdrowa.
Aga - ja pierwsze testy tez mialam negatywne, ho zrobione za wczesnie.
P.s. moj dobry kekarz rodzinny wystawil mi recepte na 6 clexanow))) zamiast 750 zl zaplacilam 75 zl. Nice.
M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Magdzia - @ spóźnia mi się 2-3 dni.
Ehh już miałam lepszy humor po południu a znowu do kituCały dzień czysta wkładka a jak brałam teraz Luteinę to klapa, zabarwiony na różowo
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Magdzia - @ spóźnia mi się 2-3 dni.
Ehh już miałam lepszy humor po południu a znowu do kituCały dzień czysta wkładka a jak brałam teraz Luteinę to klapa, zabarwiony na różowo
Jacqueline,
Może po prostu ta luteina dopochwowa nie jest dobra dla Ciebie?
Może powinnaś się przestawić na doustną, albo na Duphaston?M@linka lubi tę wiadomość
-
Aniu - to chyba nie od samej Luteiny bo poza rankiem gdzie było beżowo to całkiem czysto potem
Choć już sama niewiem, ale w ciąży która w tym roku zakończyła się zabiegiem też tą Luteinę brałam i jak skończyły się plemienia w czasie @ to potem 10 dni było czyściutko, a brałam cały czas.
No i w tej biochemicznej też nie miałam plamień.
M@linko - niestety nie odbierali w przychodni i jutro będę dzwonić, ale spróbuję dziś do gina się dodzwonić. Planuję w czwartek do przychodni do mojego giną gdzie na NFZ przyjmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:03
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny!
Dzis kolejna noc sie nie wyspalam...snia mi sie straszne głupoty. Wczoraj ratowalam prostytutki w lesie przed alfonsami LOOL, a dzis przeżywałam średniowieczna wojne z rycerzami na koniach w.... hotelu..... i tak mi na mysl przyszlo pytanie czy mialyscie jakies dziwne/smieszne sny na poczatku swoich ciaz?
aniołek 01.02.2016r