Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz kazał mi brać znów leki, dzisiaj też ale chyba go nie posłucham..właśnie zrobiłam test-nie ma już nawet cienia drugiej kreski:(
Boję się że ta luteina wszystko niepotrzebnie przedłuża, po prostu chcę już dostać ten okres...12.2015 9 tc
05.2016 5 tc cb
Hashimoto, ANA1 1:160, MTHFR C677 t heterozygota -
Kasiak - przykro mi :* Trzymaj się Kochana
Trochę jednak nie rozumiem podejścia Twojego lekarza, skoro beta spadła i to dość znacząco, to czemu każde brać leki. Choć czytałam tez tu na forum o przypadku, że beta spadła, a potem wzrosła i było dobrze, jednak to były wartości ok 1000 już i być może 1 zarodek obumarł bądź błąd laboratorium.
A powtarzałaś HCG znów ? Dobrze by było powtórzyć żeby mieć całkowitą jasność, ale skoro piszesz, że nawet cienia nie ma... :* :*
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Powtórzyłam dziś test no i kreseczka ciemniejsza niż ostatnio, jednak jeszcze sporo jaśniejsza od kontrolnej
Krzyż mnie boli, ale widząc tą kreseczkę nieco się uspokoiłam
Tak było 2 dni temu:
A tak dziś :
Zamęczam Was tymi zdjęciami, ale cieszę się, że kreseczka ciemniejeI powoli zaczynam wierzyć w tą ciążę mimo sporadycznych plamień, które mam nadzieję, że szybko ustąpią
Niebieskaa, M@linka, Magdzia88, Nadzieja1988!, blondyna5555, inessa, malika89 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Martynka super wieści dobrze ze synek.rosnie i.jest ok a naprawdę duży i powiem Ci ze może nawet dobrze ze masz wskazania na cc bo duże dziecko ciężko się rodzi wiem no mój miał 4600 i ból jeszcze przez miesiąc po porodzie i zagrożenie dla dziecka większe bo wiadomo różnie może być. Wiec jak będzie naprawdę duży to nawet nalegał na cc.
Jaq ta druga kreska nie musi być jak ta kontrolna zależy od testu ale jest bardzo widoczna wiec myśl pozytywniebędzie dobrze
Kasiak ja też chodziłam 2 tyg z ciążą która się nie rozwijała poronienie w 8 tyg.. A wielkość ciąży 4t6d tak było na usg i tez żadnych plamienie nie miałam dopiero po 3 dniach od wizyty się zaczęły lekkie plamienia i potem poszło... Ale też nie mega mocno bardziej jak @ nie bardzo obfita. Różnie to bywa ale też myślę że lekami tylko.wstrzymujesz krwawienie wspieramocno wiem co czujesz
Magda a tonie życzę żeby@ nie przyszła i żebyś mogła szybko.z pracy uciekać skoro masz tak źle. Mimo wszystko szkoda teraz rezygnować jak planujesz ciążę... Zawsze to jakieś chorobowe dostaniesz..Martynka30 lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:Martynka super wieści dobrze ze synek.rosnie i.jest ok a naprawdę duży i powiem Ci ze może nawet dobrze ze masz wskazania na cc bo duże dziecko ciężko się rodzi wiem no mój miał 4600 i ból jeszcze przez miesiąc po porodzie i zagrożenie dla dziecka większe bo wiadomo różnie może być. Wiec jak będzie naprawdę duży to nawet nalegał na cc.
Jaq ta druga kreska nie musi być jak ta kontrolna zależy od testu ale jest bardzo widoczna wiec myśl pozytywniebędzie dobrze
Kasiak ja też chodziłam 2 tyg z ciążą która się nie rozwijała poronienie w 8 tyg.. A wielkość ciąży 4t6d tak było na usg i tez żadnych plamienie nie miałam dopiero po 3 dniach od wizyty się zaczęły lekkie plamienia i potem poszło... Ale też nie mega mocno bardziej jak @ nie bardzo obfita. Różnie to bywa ale też myślę że lekami tylko.wstrzymujesz krwawienie wspieramocno wiem co czujesz
Magda a tonie życzę żeby@ nie przyszła i żebyś mogła szybko.z pracy uciekać skoro masz tak źle. Mimo wszystko szkoda teraz rezygnować jak planujesz ciążę... Zawsze to jakieś chorobowe dostaniesz..
Elmo ale poroniłaś sama? bez zabiegu?
ja tylko tego się boję..
12.2015 9 tc
05.2016 5 tc cb
Hashimoto, ANA1 1:160, MTHFR C677 t heterozygota -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaasiaK wrote:A ja jestem po wizycie..i dalej nic nie wiem...
Endometrium coraz grubsze, dzisiaj 14 mm, nic się nie odkleja, nic nie krwawi..pęcherzyka nie widać ale to dopiero 4tydzien 3 dzień więc normalne..
Mam zażyć na noc 4 duphastony, założyć luteinę i rano powtórzyć Betahcg
Lekarz nie daje większych szans tej ciąży, ale raz miał taki przypadek że laboratorium się pomyliło...
Na dzień dzisiejszy żadnych cech zaczynajacego się poronienia, a po 24 h bez leków i przy Becie 17 powinno się coś dziać..a mnie nawet brzuch nie boli -
Kasiu tak wszystko samo się ladnie oczyścilo trwało to ok tygodnia poczekaj jeszcze troszkę ale odstaw leki jak wiesz już ze nie ma co podtrzymywać
na kontroli jak byłam.to idealnie było wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:21
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Powtórzyłam dziś test no i kreseczka ciemniejsza niż ostatnio, jednak jeszcze sporo jaśniejsza od kontrolnej
Krzyż mnie boli, ale widząc tą kreseczkę nieco się uspokoiłam
Tak było 2 dni temu:
A tak dziś :
Zamęczam Was tymi zdjęciami, ale cieszę się, że kreseczka ciemniejeI powoli zaczynam wierzyć w tą ciążę mimo sporadycznych plamień, które mam nadzieję, że szybko ustąpią
Kiedy masz pierwszą wizytę u ginekologa? Który to tydzień? -
nick nieaktualnyM@linka wrote:wow nadzieja już 9 tydzdzien - byłaś już na wizycie? co było widać
Serduszko słyszałam już dwa razy. Teraz bije 176 uderzeń.
W czwartek byłam w szpitalu na badaniach. W tym tygodniu muszę podjechać po wypis ze szpitala. Oby tym razem się udało. Wizyty miałam co tydzień na początku ciąży w związku z moją historią...M@linka, Elmo13, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny