Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCoconue wrote:A ja dostalam od szefowej zaraz przychodzenia do pracy. Wiec musze isc do lekarza po L4. To chyba dobrze... wszystko bede robic sobie na spokojnie.
I MAM FAZE NA NALESNIKI. -
Ja tez dziewczyny wam powiem ze od 1 ciąży zaszłam 6 miesięcy po tym martwym dziecku
I teraz tez się staramy ale nie wychodzi.; (
Dlatego nie będę sprawdzać dni płodnych przytulamy się co 2 dni i juz pewnie z jego nasieniem nie będzie rewelacji ; (bo zawsze z tym ma problem...
2 aniołki [*] ❤ -
Na poprawę nasienia polecam dla Panów koenzym Q10, salfazin i androvit, maca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:51
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElmo13 wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach dziś
Nadzieja ja miałam w pierwszej ciąży smaki na pomidory i mam synkadziś właśnie ma urodziny
Zobaczymy jak dalej będzie. A słodycze jadłaś? Na co jeszcze miałaś ochotę? -
Alisa wrote:Martynka, Salfazin jest dobry?
pytam wiesz bo tak sama od siebie zakupiłam mężowi parę miesięcy temu i bierze 1 tabsa dziennie.
Dobrywiele osób go poleca, nawet lekarzy
Nadzieja1988! wrote:Ja nie myślę jeszcze o tym co bym chciała po tych moich problemach ciążowych ale jak byłam dzieckiem to zawsze mówiłam że będę miała syna
Zobaczymy jak dalej będzie. A słodycze jadłaś? Na co jeszcze miałaś ochotę?
Dla mnie też było i jest obojętne czy chłopiec czy dziewczynka, a u mnie po jedzeniu czyli słodkie, owoce, warzywa, nie chciałam mięsa, kwaśnego, ciągłe humorki, wysokie tętno płodu to większość typowała dziewczynkęNadzieja1988! lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Jeśli wierzyć kalendarzom, zaczęłam 6 tydzień ciąży! Hahaha!
Wreszcie doczekałam się owulacji (chyba), bo silne symptomy i pozytywne testy wyszły mi w... 31 dc! Działaliśmy, na ile było sił i czasu. Niech się dzieje wola nieba.
Poza tym złapała mnie chwilę po owu angina, a tym samym gorączka, więc pomiar tempki się rypnął, bo musiałam zaznaczyć, by ignorować takie tempki powyżej 38 i wg OVU owulacji w tym cyklu nie było. Biorę antybiotyki i różne inne świństwa, ale cóż...Pozostaje czekać.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElaria wrote:Hej dziewczyny! Jeśli wierzyć kalendarzom, zaczęłam 6 tydzień ciąży! Hahaha!
Wreszcie doczekałam się owulacji (chyba), bo silne symptomy i pozytywne testy wyszły mi w... 31 dc! Działaliśmy, na ile było sił i czasu. Niech się dzieje wola nieba.
Poza tym złapała mnie chwilę po owu angina, a tym samym gorączka, więc pomiar tempki się rypnął, bo musiałam zaznaczyć, by ignorować takie tempki powyżej 38 i wg OVU owulacji w tym cyklu nie było. Biorę antybiotyki i różne inne świństwa, ale cóż...Pozostaje czekać.
-
Nadzieja - u mnie w ciąży z córką to np. wyjadałam małosolne
Byliśmy akurat u teściowej, zrobiła rano a ja już na wieczór musiałam podwędzić z kamionki
Ale u mnie to może być niemiarodajne, bo ja ogólnie lubię małosolne
A mąż się ze mnie śmiał w późniejszym czasie, bo jakoś od II trymestru musiałam zjeść przynajmniej 1 budyń czekoladowy dziennie
Ale jakichś mieszanek kulinarnych nie wymyślałam i nie miałam takich konkretnych zachcianek, że muszę mieć i już
Obecnie od 3 tygodni śledzi mnie kebab... I dziś pewnie bym kupiła po wizycie, ale nie będę grzać ładnych kilkaset metrów, no chyba, że podjadę specjalnie samochodem
Elaria - oj bidulko Ty z tą anginąPamiętam jak ja kilka lat temu w środku lata przechodziłam anginę, masakra
Elaria lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Jacq, Nadziejka, trzymam kciuki za wizyty, dawajcie znać.
Aga, nam się udało w drugim cyklu po zabiegu. W pierwszym nie było owulki według testów ovu.
Arletko, za Ciebie też trzymam kciuki, doktor zobaczy co i jak, jesteś pod kontrolą, a to najważniejsze.
Niebieska, ciekawe masz te zalecenia. Oczyszczanie szwów czaszkowych i mózgu
Coco, ciekawe podejście szefowej, idź po L4 i odpoczywaj. Zrób więcej tych naleśników
Elmo, najlepszego dla synka.
Elaria, to czekamy na wieści co dalej z tym cyklem wyjdzie.Nadzieja1988!, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Jacqu a jawłasnie zamowilam dobie placki ziemniaczane
)) zaraz do mhie przyjada. Mhhhh. Pycha juz jie moge sie doczekac, tych placow.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny