Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja1988! wrote:No i zamówiłam
obiad dwudaniowy
będzie za pól godzinki
Moje placki ziemjiaczane nie widzialy ziemniakow - totalny maczny syf. Polowa poleciala do kosza. Świnstwo. Magda Gesler rzucalaby talerzami o podloge.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Arleta wrote:Ale powiem Wam że wczoraj u Malinowskiego były tłumy kobiet..starsze,młodsze i te na wizytę i te,na szczepienia..z dziećmi,z mężami i w ciąży też było dużo
Jakaś babka rejestrując się powiedziała że dziewczynka z którą była to zasługa profesora i tak fajnie się zrobiło...a nbabka w rejestracji odpowiedziała,że prof. "ma już tyle dzieci" że nie jest w stanie zliczyć
większość kobiet tam ma przeróżne problemy:od niemożności zajścia po poronienia także naewno prof ma duże sukcesy w tych kwestiach
Arleta bardzo mnie rozbawiło, że "profesor ma tyle dzieci"może my się też przyczynimy do zwiększenia tej gromadki
Arleta, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Z innej beczki trochę. Dziewczyny czy to normalne że tak źle zaczynam nowy cykl??? Dokładnie rok temu dowiedziałam się że byłam w ciązy. A dziś jak sygnał z niebios przyszła @!!! Rozwaliło mnie to na łopatki a zaraz musze zbierać się do pracy
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Nadzieja innych smaków nie pamiętam ale eszcze żurek
a poza tym też wszyscy mówili że dziewczynka bo miałam.straszny trądzik ale u mnie w obu ciałach tak było i są chłopcy
wiec chyba nie ma reguły ale można podobać...
Ale mam do was ważne pytanie bo właśnie zrobiłam usg tarczycy i mam guzka 0,7 mm czy to może być problem dla ewentualnej ciąży? Dopiero pójdę dziś po skierowanie do endo i wizyta za jakiś czas ale może macie już doświadczenia e tym temacie?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elaria no to super że wyszła owulacja! Czekamy z Tobą
kupiłam sobie ostatnio cała paczkę testów owu i też będę obserwować kiedy to właściwie mi te owulki wychodzą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:19
Elaria lubi tę wiadomość
-
Jedzcie, jedzcie Coco i Nadziejko...nalezy Wam sie pyszne jedzonko:)
Kaczuszko...jak dobrze Cie rozumiem:( ja juz sobie zaczelam planowac robote w pracy tak, zebym nie miala ciezko w dzien okresu:( Mnie to rowniez bardzo oslabia...plakac tylko sie chce i caly swiat widze w czarnych barwach.
Chociaz dla nas tak wazny jest spokoj!!! Ja jestem dosc emocjonalna osoba i jak placze to placze glosno, jak sie ciesze to tak ze Az mnie brzuch boli...wiec teraz mam niestety trudny czas... Ale jak mi powiedziala ta lekarka z Indii kolejny raz, ze mam przestac sie doszukiwac i zadbac o spokoj...to juz mysle ze naprawde trzeba sie zmobilizowac:) Ona jest tez ginekologiem i niejedna pare doprowadzila do bobasa...wiec musze sobie wziac do serca jej slowa.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Cześć jestem - tęskinłam za Wami i dziś pękłam. Pobierznie przejrzałam forum - Coco i Jaq
Super wieści.
Nie uwierzycie....wczoraj mój maż odebrał mega światowe wyniki badań (tak twierdził mój ginekolog), których nikt w Polsce jeszcze nie robi (tego mojego materiału z poronienia) i zapłacił za nie 500 zł... a wiecie czym one się okazały? - ZWYKŁĄ HISTOPATOLOGIĄ (którą mogłam mieć za darmo!!!) Nosz kurwa mać!! CO za kretyn z lekarza!!!!!! Mąż wczoraj do niego dzwonił - to ten był wielce zdziwiony i ma to wyjaśniać z babką, która te badania robiła!! Jak się domyślacie badanie nic nie wykazało i gówno wnosi a my popłynęliśmy 500 zł... NIEDOWIARY!!! MÓJ LEKARZ JEST KRETYNEMCzy ja trafię kiedkolwiek na dobrego lekarza...
Poza tym wczoraj zrobiłam test, bo czekam na okres i wyszedł cień cienia.
Nie gratulujcie mi - nie cieszcie się -ani nic z tych rzeczy - znacie moją sytuację - nie celowaliśmy teraz i nie mam planu lekarskiego na kolejną ciąże wiec nawet jesli udało się przypadkiem zaskoczyć to i tak poleci jeśli szczescie i tym razem nie dopisze.
Może to biochemiczna albo torbiel na jajniku - nie zamierzam robić bet i lecieć zaraz na usg.
Czekam na okres nadal. Poza tym zero objawów ciążowych i mam brudzenie przed @. Jutro powtórze sikacza, bo to był naprawde cień cienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:52
Elaria, Nadzieja1988!, Arleta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoconue wrote:No to ja już nic nie rozumiem.
Bo jestem w 37dc już, ale pozytywny test owulacyjny wyszedł mi dopiero w 31 dc! Więc według OM to początek 6 tygodnia ciąży. "Hahaha". Jeśli okaże się, że faktycznie będzie ciąża, to będę miała "lekką" niezgodność wieku ciąży.
-
Od godziny zdycham...
W sensie, że potwornie chce mi się spać, a dziecko nie chce spać
Mierzyłam przed chwilą ciśnienie i jest całe 101/62, godzine wcześniej było 108/62.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoconue wrote:Moje placki ziemjiaczane nie widzialy ziemniakow - totalny maczny syf. Polowa poleciala do kosza. Świnstwo. Magda Gesler rzucalaby talerzami o podloge.
tak mi niedobrze że leżę i umieram z mdłości a tu trzeba się szykować bo o 15 muszę wyjechać aby w tych korkach zdarzyć do ginekologa
-
nick nieaktualny
-
M@linko - współczucia
Kurcze, może to faktycznie jakiś błąd i ktoś coś źle zlecił... Ale tyle czekać i nic się nie dowiedzieć, masakra. A te próbki jeszcze się nadają do badania, znaczy się co się stało z reszta po badaniach, bo jeśli to tylko (sic!) błąd, to powinni powtórzyć we własnym zakresie.
Aha, no i (nie)dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:51
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Cześć jestem - tęskinłam za Wami i dziś pękłam. Pobierznie przejrzałam forum - Coco i Jaq
Super wieści.
Nie uwierzycie....wczoraj mój maż odebrał mega światowe wyniki badań (tak twierdził mój ginekolog), których nikt w Polsce jeszcze nie robi (tego mojego materiału z poronienia) i zapłacił za nie 500 zł... a wiecie czym one się okazały? - ZWYKŁĄ HISTOPATOLOGIĄ (którą mogłam mieć za darmo!!!) Nosz kurwa mać!! CO za kretyn z lekarza!!!!!! Mąż wczoraj do niego dzwonił - to ten był wielce zdziwiony i ma to wyjaśniać z babką, która te badania robiła!! Jak się domyślacie badanie nic nie wykazało i gówno wnosi a my popłynęliśmy 500 zł... NIEDOWIARY!!! MÓJ LEKARZ JEST KRETYNEMCzy ja trafię kied kolwiek na dobrego lekarza...
Ale ten lekarz... Naciągacz... Eh... -
M@linko! swietnie, ze wrocilas:))) Jestes waznym domownikiem tutaj:D
Nie moge uwierzyc, ze zaszla Az taka pomylka. Bardzo dobrze, ze Twoj maz zadzwonil i mam nadzieje, ze to okaze sie nieprawda i np. dosla Wam jakies wyniki jeszcze. Daj znac, co sie okaze!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linko brak słów na takiego pier....
nie dosyć, że człowieka spotyka taka tragedia to jeszcze naciąga ludzi na badania
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz