Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
NADZIEJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do ostatniej chwili wiedziałam ,że będzie dobrze
Super wiadomość
Teraz dbaj o WasNadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Właśnie nadrobiłam Wasze wpisy. Bardzo dziękuję za wsparcie :-* Aż mi łzy popłynęły. Jesteście najlepszymi przyjaciółkami jakie miałam! :-* :-* Jesteście cudowne!M@linka, Coconue, Martynka30, Jacqueline, Haana, Magdzia88, blondyna5555, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Bogu dzieki !!!!!! Kochana dbaj o siebie !!!!!! ;*;*; kiedy kolejna wizyta w takim przypadlu?
M@linka, Martynka30, Magdzia88, Arleta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Wami po szalonym urlopie. Oj bylo bosko. Wyluzowalismy, cieszylismy sie sloncem, plaza, jedzeniem i imprezami, a no i staraniami oczywiscie. Ale wczoraj juz bylam pierwszy dzien w pracy. Ehh. Powrot do rzeczywistosci to dramat. No i zostal mi tydzien do testowania!! Testy juz leza grzecznie w szufladzie mam nadzieje ze sie udalo... Pozdrawiam.
Nadzieja wczoraj probowalam ponadrabiac wpisy i az mi serce stanelo na moment. Jak dobrze ze to falszywy alarm. Trzymajcie sie z malenstwem!M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Jezu, Dziewczyny...
Nie było mnie kilka dni. Właśnie nadrabiałam wczorajsze wpisy i prawie się popłakałam...
Nadziejka,
Nie potrafię sobie wyobrazić co musiałaś przeżywać wczoraj...
Tak jak napisała Martynka, jesteś bardzo bardzo dzielna! Nawet nie masz pojęcia, co poczułam gdy przeczytałam, że wszystko jest dobrze. Gdybym mogła, wyściskałabym Cię tak, że aż Groszek by poczuł.
Dziękuję dowolnej wyższej instancji za to, że to tylko fałszywy alarm.
Chyba powinnaś Łobuzowi / Łobuzince obciąć na rok kieszonkowe za to straszenie matki!
Dziewczyny... A Wy... My... Ta atmosfera na naszym wątku to coś, co aż trudno pomieścić w głowie. Czytając Was, widząc te kciuki zaciśnięte za Nadzieję, poczułam się jak w jakiejś niezniszczalnej wspólnocie. To cudowne, że mamy siebie. I że możemy być razem w chwilach tego strachu, którego nikt nie rozumie.
Może potraktujemy ten ciężki, ale zakończony pięknie, dzień Nadziei, jako symbol nadziei dla nas. Tak jak napisała M@linka, próbujmy w trudnych momentach przywoływać tę historię i pamiętać, że nie zawsze te złe objawy oznaczają to najgorsze. Czasami to tylko wredne straszaki, które dodają siwych włosów... Ale mogą skończyć się dobrze. Mogą być tylko niemiłą przygodą na drodze do upragnionego szczęścia...M@linka, Ainade, Ikarzyca, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Pati85,
Super, że się odezwałaś!
Wywoływałam Cię tu niedawno. Nieraz myślałam o Tobie.
Trzymam mocno, żeby wszystko było cały czas dobrze u Ciebie. Odzywaj się częściej!
Martynko,
Aaaa!! Jak Ty wyglądasz szałowo!!
Powinnaś występować w jakimś Vouge dla kobiet w ciąży!!
Cuuuudo!
Jak się ma mój Tymi?
Coco,
Zdjęcie Twojego małego człowieka... wzruszenie. Wielkie wzruszenie u mnie.
I chyba więcej nie umiem napisać. Przeżywam Twoje lęki i radości jak swoje.
Inessko,
Czy Ty już w nowym szpitalu?
Jak u Was?
Kkkaaarrr,
Zameldujesz co u Ciebie?
Czy ktoś już czasem nie urodził?
Bomblica, Maggi, nasze matko-weteranki, co u Was? Na tym etapie ciąży Wasze meldunki powinny zgęstnieć jak wizyty u gina prowadzącegoDawajcie znać na bieżąco!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 10:51
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
A ja się witam z Wami dziewczyny w 34 tc (33+0)
Ogólnie noc nie przespana, bo poza skurczami które mam teraz bardzo często w nocy to mnie jakoś wszystko bolało, może malutka tak mnie pokopala ze czuje efekty, sama niewiem. Nadal mnie pobolewa, zwłaszcza lewa strona, ale juz trochę mniej.
Coconue lubi tę wiadomość
-
Ainade wrote:Paolina Oby pozytywnie
A powiedz mi czy Ty mierzysz temperature, obserwujesz sluz czy cos? Wiesz kiedy byla owulacja? Ja po zabiegu to mam roznej dlugosci cykle tzn zamiast 28 np 32 dni i tak sie teraz zastanawiam kiedy serio robic ten test bo nie wiem kiedy byla owu.11.02.2016r Aniołek