Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci ze zaczęłam obserwować swój organizm dzieją się dziwne rzeczy
Temperaturę mierze ale niestety dopiero niedawno zaczęłam czytać na ten temat i robie to całkiem źle bo elektronicznym termometrem do czoła.
Śluz obserwuje a w zasadzie prawie całkowity jego brakprzynajmniej od owulacji która raczej na pewno miałam w 15 dc tam mi testy owu powiedziały a przynajmniej tak mj się wydaje
Kochaliśmy się z mężem dzień w dzień od zakończenia okresu.zobaczymy co z tego wszystkiego będzie;)Magdzia88 lubi tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Aniu nie przesadzajmy
daleko mi i to bardzo.
Ja czuję się coraz gorzejżołądek mnie tak boli ( już chyba z tydz), już sama nie wiem co jeść i tak od kilku dni, potem jeszcze kręgosłup, krzyż tak że ledwo chodzę i dziwnie brzuch na dole
Tymek dalej w tej samej pozycji czyli pozycja miednicowa( jak w kołysce) pupą w miednicy, nogi zazwyczaj powyżej biodra a głowa gdzieś między żebrami...często mi schodzi na dół, naciska, ostatnio myślałam, że urodzę tak bolało
Po prostu widzę jak się układa na brzuchu...
Przez te dolegliwości psycha mi siadła...
Dobra ponarzekałam sobie...
Aniu a Ty nie byłaś na wyjeździe służbowym czy szkoleniu ? opowiadaj gdzie Cię wywiało na tyle czasu
Maggi, Bombelku proszę o meldunek czy Wy dalej w 2paku
Myślę o Inessce, co u niej, czy już ma Gabrysia, bo z tego co wiem wybierała się do dobrej kliniki
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Paolina91 wrote:O kurcze to widze ze bardzo intensywne starania byly
Dlugo staraliscie sie o poprzednie ciaze?
Druga ciążę tez się nie staraliśmy tez kochaliśmy się i wyszłoa tak z pół roku zupełnie bez żabezpiecznia i wtedy kiedy mieliśmy ochotę a ze ja nie miałam to nie często
to mój pierwszy cykl kiedy uczę się swojego ciała
-
Ainade wrote:O synka pierwszego się nie staraliśmy po prostu kochaliśmy się i jest
Druga ciążę tez się nie staraliśmy tez kochaliśmy się i wyszłoa tak z pół roku zupełnie bez żabezpiecznia i wtedy kiedy mieliśmy ochotę a ze ja nie miałam to nie często
to mój pierwszy cykl kiedy uczę się swojego ciała
Jako ze jestesmy na tym samym etapie to melduj mi Kochana co i jak u Ciebie czy zaczynasz czuc sie "ciążowo" itp. Ja to juz sobie wkrecam powoli chociaz wiem ze to przeciez bez sensu tak wczesnie.Ainade lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Aaa kupilam sobie destresan... Sklad ekstrakt z lisci melisy ekstrakt z korzenia rozanca gorskiego. Magnez i wotamina B6... Raczej tu wszystko ok w skladzie...wiec czekam az mnie ciut chociaz wyciszy...bo ja juz chwilami nad emocjami nie panuje ..trace oddech..
Chce chwili spokoju....
Zaraz ide do roboty....
Milegoooo ;* -
Na razie pobolewa mnie brzuch na dole szczególnie jak kucne i mam ucisk na brzuch i jestem osłabiona bardzo nie wiem czy to jakieś objawy czy nie ale coś takiego jest a i jajniki tez pobolewaja jakieś taki kłucia miewam
Przynajmniej się szczerze ze zrobiłam test dwa dni temu i tak po godzinie zobaczyłam cień cienia drugiej kreski
Raczej to za wcześnie jest i do tego wyszło to po dłuższym czasie
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć
A Ty coś juz odczuwasz ?23.03.2010 Synuś Mój Skarb
-
Ja to sobie raczej wkrecam. Ale odczuwam lekko podbrzusze to raczej nie ból, taki hmmm jakby lekki ucisk/ wzdecie. Oslabiona to sie czuje ale to raczej kwestia tego ze nie odespalam jeszcze podrozy a bardzo szybko wrocilam do pracy. Nie ma co sie nakrecac. Tydzien to nie wiecznosc szybko nam zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 13:34
11.02.2016r Aniołek
-
Ainade wrote:Na razie pobolewa mnie brzuch na dole szczególnie jak kucne i mam ucisk na brzuch i jestem osłabiona bardzo nie wiem czy to jakieś objawy czy nie ale coś takiego jest a i jajniki tez pobolewaja jakieś taki kłucia miewam
Przynajmniej się szczerze ze zrobiłam test dwa dni temu i tak po godzinie zobaczyłam cień cienia drugiej kreski
Raczej to za wcześnie jest i do tego wyszło to po dłuższym czasie
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć
A Ty coś juz odczuwasz ?
wow! tak szybko wyszedl Ci cien ciena? nawet jesli po godzine to i tak szybko:)skoro masz jeszcze tydzien do testowania, a test robilas jeszcze wczesniej. Wyglada na to, ze cos z tego bedzieM@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94aa4bbe782.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f2c50365b43.png
niestety troszkę jest starty bo przejechałam paluchem jak był mokry jeszcze
ale powiedzcie mi że widać no kurde ja widzę
ogólnie to na telefonie jakoś lepiej widać
jestem zielona we wrzucaniu zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 15:09
Magdzia88, inessa lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Hehe" troszkę starty " a na zdjęciu wygląda jakby był mocno po przejściach
na zdjęciu trudno mi coś dostrzec ale wierzę na słowo. Powodzenia Anaide i niech kreseczka ciemnieje!
przyjżyj się dobrze
widać