Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arletka ja wskazanie mam cały czas (niby) - trombofilia z niedoboru białka s. Biore clexane 0,4 znów - jutro bede z ginem "negocjować" wyższą dawkę - choc wiem, że opory będzie robił, bo już mi zapowiadał, że większej dawki to nie widzi wskazań(!!!) lecz mam nadzieję jakoś go przekonać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam ze znajoma mojej siostry straciła dziecko w szpitalu na ulicy Polnej i będzie się z nimi sądzić, już wiem trochę więcej na ten temat. Jest to sprawa na tyle głośna że ukazało się w gazecie dzisiaj, w głosie wielkopolskim. Juz Wam mówię, dziewczyna zgłosiła się w 22 tc do szpitala ze skierowaniem od swojego ginekologa bo wyszło na badaniach ze jest za mało wód plodowych. W szpitalu powiedzieli jej ze jak dotrwa do 28 tygodnia to zrobią jej cesarkę. No więc czekała na 28 tc jak na zbawienie. Czuła cały czas ruchy dziecka, nawet jak nadszedł ten 28 tc, rano poczuła jeszcze ruchy, ale jak ustały prosiła żeby ktoś przyszedł, bezskutecznie
dopiero ktoś pod wieczór przyszedł i zrobił jej usg ale było już za późno, udusilo się
mieli jej zrobić cesarkę ale stwierdzili ze jej macica jeszcze wytrzyma i kazali jej urodzić martwe dziecko
na karcie informacyjnej był zapis ciąża obumarla, córka martwo urodzona o masie 940g. Córeczka miała na imię Naomi, śliczne imię, została pochowana na cmentarzu.
Nie potrafię nawet wyobrazić sobie co ta dziewczyna musi czućsprawa zajęła się prokuratura i zrobili sekcje, teraz czekają za wynikami.
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko, trzymaj się Kochana, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Czekamy na informacje od Ciebie.
Blondyna, przerażające jest to jak postępują niektórzy, przecież lekarze są od tego, żeby pomagać...I weź tu się oddaj w ich ręce, nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
-
Chciałam Wam powiedzieć że zdecydowałam się poszłam na ten basen spędziłam cudowny czas z synkiem nie myśląć o niczym innym
Cieszę się że się zdecydowałąm bo stwierdzam że ostatnio bardzo go zaniedbałam
Magdzia88, Arleta, osa lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}