Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
coco...piekny !!!!!! ah...
kurdeeee laski jak ja bym juz chciala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOZE TAK BARDZO BYM CHCIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:13
Coconue, M@linka lubią tę wiadomość
-
Coconue wrote:Proszę - malutki Groszek.
Ma 1,6 cm. I bije mu serduszko szybciutko. Lekarz powiedzial, że wszystko ok.
Dostałam L4 i usłyszałam, że w ciąży trzyba zwolnić. No i to chciałam usłyszeć. Do tego mój lekarz wie, że jestem panikarą i powiedział mi, że wg niego spokojna będę z dzieckiem na ręku. Grunt to czuć zrozumienie u lekarza.
A co do objawów to jestem zmęczona nieziemsko, zaraz idę spać. Mdli mnie, dźwiga mi się, najgorzej jest wieczorem. I trochę boli mhie brzuch, ale lekarz powiedział że mam się aż tak nie wsłuchiwać w swoje ciało, no cała ciążę coś mnie będzie boleć. Jestem spokojniejsza))
Nadzieja1988!, Coconue lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyCoconue wrote:Proszę - malutki Groszek.
Ma 1,6 cm. I bije mu serduszko szybciutko. Lekarz powiedzial, że wszystko ok.
Dostałam L4 i usłyszałam, że w ciąży trzyba zwolnić. No i to chciałam usłyszeć. Do tego mój lekarz wie, że jestem panikarą i powiedział mi, że wg niego spokojna będę z dzieckiem na ręku. Grunt to czuć zrozumienie u lekarza.
A co do objawów to jestem zmęczona nieziemsko, zaraz idę spać. Mdli mnie, dźwiga mi się, najgorzej jest wieczorem. I trochę boli mhie brzuch, ale lekarz powiedział że mam się aż tak nie wsłuchiwać w swoje ciało, no cała ciążę coś mnie będzie boleć. Jestem spokojniejsza))
Coconue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coco:)
Nadzieja malutka kropka jeszcze nic nie znaczy ni zmartwień się jeżeli będzie więcej to.do.lekarza bo może tylko jakieś naczynka pękło...
Skrzacie ja też mam ostatni test i tez go trzymam na ten pozytyw na razie jie robie bo i po co na razie mam dylemat co robić bo jak już pisałam pogmatwali się cykl totalnie i nie wiem czy jednak owu była czy skok tem. Po duphaston.... I nie wiem co dalej czy odstawić jak.planowalam czy nie.... MasakraAniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coconue nie taki mały już
Witaj Groszku
Polecam meliskę i rumianek, nic innego ja nie piłam
Nadzieja musisz obserwować, czasami po badaniu pęknie jakieś naczynko u stąd te małe krwawienie. Jakby coś było nie tak ( nie daj Boże) to IP, ale może dla swiętego spokoju warto by było skonsultować to z lekarzem i sprawdzić?
a objawy raz są raz ich nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 15:12
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Nadzieja1988! wrote:Martwi mnie tylko, że dziś nie mam mdłości i nie wymiotuje. Mam nadzieję że wszystko ok. Oby to było tylko naczynko jakieś.
A ja Nadziejko tez dzisiaj mam mniej mdlosci, bo sie nie stresuje. U mhie ewidentnie stres wplywa na zwiekszenie sie objawow.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejo, bardzo sie tym zdenerwowalam co napisalas, trzymam mocno kciuki, najmocniej jak potrafie i sle usciski!
Martynko...wygladasz jak sexy bomba!!! do schrupania:D
Magdzia88...ja tez tak bardzo bym chciala, za kilka dni bede testowac, ale czuje, ze nic z tego, ze to jeszcze nie ten cykl...powoli nie mam juz sil czekac...to mi niszczy kazdy dzien..wstaje rano i mysle tylko zeby przetrwac kolejny dzien wpracy.
Musze odpuscic jak M@linka i probuje i probuje, ale nie wychodzi.
Coco,piekna ta Twoja kropeczka malusia:)Nadzieja1988!, Magdzia88, Martynka30 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:zasuwaj na IP !!! PROSZE LEC!