Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam na fotelu, ale patrzył tylko czy nie świeżej krwi, powiedział, że lepiej nie podrażniać niepotrzebnie.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa wrote:Jagna kochana, ile masz jeszcze cykli z clo? Jak walczysz ze stresem? A moze nie walczysz bo go nie masz:))))
Stres?na razie nie mam,w okolicy testowania boje sie ujrzec dwie krechy slbo bete pozytywną,ogólnie nie rzucam talerzami ani wlosów nie wyrywam kiedy @ przychodzi.Poprostu czekam cierpliwie na swoją kolej.
Wiesz,jestem prowadzona w klinice i eksperymentujà wiec cos sie dzieje i to daje wiare ze sie uda,bo raz sie udalo.Gdybym jak ty tylko czekala na naturalnych cyklach to tez bylabym zdolowana,tak kiedys bylo a teraz wiem ze bez stymulacji to wszystko bez sensu,nie mam szans ot tak poprostu zajsc w ciàze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:09
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linko - myślę, że to zależy od lekarza. W zeszłym roku jak się zgłosiłam na IP z plamieniami, to pierwszym razem przyjmował mnie mój doktorek i był bardzo delikatny, a półtora tygodnia później jak się zgłosiłam znowu i przyjęli mnie na oddział to tak mnie wyściskał jeden lekarz (inny), masakra jakaś
A wtedy było jeszcze serduszko co mnie tak ten wyściskał, stanęło jakieś 2-3 dni później wnioskując z rozmiaru zarodka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:28
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Bomblica wrote:Martynko ja juz nie ufam żadnym pomiarom wagi przez USG, lekarze mylą się o nawet 700g w jedną i drugą stronę, dość się nasłuchałam w szpitalu
Gabrysię w nocy zabrali do Zabrza bo płytki spadały z godziny na godzinę, zaczyna wychodzić żółtaczka a w bielsku nie mają tak dobrej diagnostyki dla maluszków. A ja leżę w szpitalu i nie mogę do niej jechaćnawet nie miałam jej na rękach, wczoraj tylko pozwolili mi ją trochę pogłaskać..
Antoś IVF,Julisia natural
-
Martynka30 wrote:Elmo nie ma różnicy czy rano bierzesz tabl czy wieczorem, ważne, żebyś brała o tej samej porze. Wiekszość bierze, wieczorem, żeby przespać skutki uboczne... ja pamiętam mnie strasznie głowa bolała.Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:Jaq mąż był się dopytać i nie mam zabiegu - narazie czekanie.
Plamienie sie nasila. A na pierwszym usg w nocy było widac zdeformowany pęcherzyk lub krwiak-lekarz nie mógł ocenić jedno znacznie i wyszukal po długich poszukiwaniach prawidłowy pęcherzyk z zarodkiem 4mm i serduszkiem ale z powodu ulozenia bylo to wszystko trudne do uchwycenia. Trudno mi ze świadomością że byc może na następnym usg serduszka juz nie będziewiek ciąży się zgadza z moimi obliczeniami 6tyd. Leżę tu i cierpię psychiczne katusze.
Niebieskaa Endokrynolog zalecil nam wyluzowanie na 3 miechy by insulina sie unormowala, natomiast mój gin nie miał nic przeciwko a myśmy sie nie spodziewali ze bez celowania uda się tak szybko.Nie bałam się -teraz się boję
Był obchód wypuszcza mnie jak przestane krwawić...nic więcej powiedzieć mi nie mogli. I powiedział mi, że ryzyko jest duże.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna lekarka tego nie wykluczyla - tylko jeden "zmutowany" i pozapadany i pusty. A drugi jest lecz jego losy jeszcze się ważą. Tego ranka co testowałam poraz pierwszy i obudziłam męża by mu pokazać test to on mi powiedzial, ze snilo mu się właśnie że mieliśmy dwie córeczki bliźniaczki - jedna byla grzeczna a druga nie. I obie miały imiona na literę M lecz zapamiętał tylko jedno-Milenka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:51
-
Jacqu Malinko... Wiem ze to trudne chwile... Przykro mi bardzooo;( trzymam mocno kciuki
Bomblica... Bardzo chcialabym zebys sie usmiecjnela... Gabrysia po mamie jest bardzo twarda babka ! Malutka trzymaj sie sloneczko nasze malusienkie ;*;*;*;
A jesli chodzi o to moje tsh.. To. Chcialam sciemnic pania endo ze gin mi zalecil zeby bylo ponizej 2 ...a ona i tak mimo wysokich przeciwcial nie widzi raczej problemu...bo tsh mam w normie 1.5 do 2.5....moze wymyslam...ale chyba ku**a no skad ja sie tak zle czuje jak wiekszosc wynikow mam dobre oprocz tych anty tpo.... A ja naprawde rzygam juz ta moja niemoca ! Chyba ze to inny problem ... Ale jaki????Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:56
-
Inessko Gabryś cudowny
Hello CiocieBardzo Was przepraszam, że dopiero teraz ale rozumiecie
Wiszę jeszcze relację z cudownego dnia
24.06.2016r poranne KTG wykazało skurczeWTF myślę sobie, ale nic to około 8:30 przeprowadziliśmy się na oddział położniczy, gdzie na dyżurze była cudowna położna, tam rozpakowanie i o 9:00 leżałam na porodówce celem przygotowania do cięcia. KTG pokazywało już skurczybyki dochodzące do 100, wiec w sumie termin cesarki dopasowany był idealnie
Jak położyli mi Frania na klatce to zakochałam się do granic możliwości, po prostu megaWażył 3650g i miał 56cm 10pkt apgar
Potem szycie i takie tam a w tym czasie Franek był kangurowany przez tatę
Po jakiś 7 godzinach przyszła położna pomogła mi wstać wziąć prysznic i sie ubrać.
W poniedziałek wyszliśmy do domku i walczymy z karmieniem bo boję się że Franiu nie dojada, a ciagle śpiWiem, wiem matka wariatka... Zawsze znajdzie sie powód do stresu
Buziaki i kciuki dla Was
A jeszcze foty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 14:00
Jacqueline, Coconue, Elmo13, Agulkowa, M@linka, kkkaaarrr, Nadzieja1988!, Martynka30, Kaczuszka86, Magdzia88, osa, Pikcia, Evita, maggda, blondyna5555, sy__la, Caro, malika89, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Maggi - gratulacje
Franiu jest prześliczny
A Ty jak się czujesz ?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
M@linko - jeśli lekarz uwidocznił jakiś nieforemny pęcherzyk, tudzież krwiaka czy co to jest - może to krwawienie to również od tego?12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyMaggi-P wrote:Inessko Gabryś cudowny
Hello CiocieBardzo Was przepraszam, że dopiero teraz ale rozumiecie
Wiszę jeszcze relację z cudownego dnia
24.06.2016r poranne KTG wykazało skurczeWTF myślę sobie, ale nic to około 8:30 przeprowadziliśmy się na oddział położniczy, gdzie na dyżurze była cudowna położna, tam rozpakowanie i o 9:00 leżałam na porodówce celem przygotowania do cięcia. KTG pokazywało już skurczybyki dochodzące do 100, wiec w sumie termin cesarki dopasowany był idealnie
Jak położyli mi Frania na klatce to zakochałam się do granic możliwości, po prostu megaWażył 3650g i miał 56cm 10pkt apgar
Potem szycie i takie tam a w tym czasie Franek był kangurowany przez tatę
Po jakiś 7 godzinach przyszła położna pomogła mi wstać wziąć prysznic i sie ubrać.
W poniedziałek wyszliśmy do domku i walczymy z karmieniem bo boję się że Franiu nie dojada, a ciagle śpiWiem, wiem matka wariatka... Zawsze znajdzie sie powód do stresu
Buziaki i kciuki dla Was
A jeszcze foty
Gratulacje MAMO! -
Meggi teraz to można gratulować!
fantastyczny bobas!
Jaq może tak być jak napisalas.
Magdzia ja się nie znam na tym anty tpo ale polecam kontakt przez e-endokrynolog. Porada 80 zl ja jestem zadowolona i zawsze za te 80 zl spokojnie mogę jeszcze o cos dopytać jak mam wątpliwości.
A znam gościa na żywo i moim zdaniem spoko lekarz.
e-endokrynolog.pl
Właśnie pojawily sie moje wyniki z posiewu moczu. Jest napisane wynik badania i dalej pusto i podpis tzn. Że nic nie wykryli mam nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 14:44