Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Ja nie słyszałam o tym, że odstawia się clexane na 2 trymestr i powraca się w 3 trymestrze, jak się bierze to do końca, bardziej chodzi o łożysko i tworzenie się mikrozakrzepów.
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Bianka4 wrote:Masz całkowitą rację bo to chodzi o zakrzepy i ich tworzenie - każda z nas jednak ma lekarza i jest na niego skazana .
Z tym lekarzem to masz rację, ile lekarzy tyle opinii, ja się strasznie bałam , że mi lekarz będzie chciał wcześniej odstawić clexane... ale tego nie zrobił.
Odstawił mi wcześniej tylko acard w 3 trymestrze.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Z tym lekarzem to masz rację, ile lekarzy tyle opinii, ja się strasznie bałam , że mi lekarz będzie chciał wcześniej odstawić clexane... ale tego nie zrobił.
Odstawił mi wcześniej tylko acard w 3 trymestrze.Martynka30 lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Bianka wg mojej genetyk tez clexane przez cala ciaze mam brac i jeszcze przez okres pologu.
Dla mnie tez ryzyko jest zbyt wysokie zeby ryzykowac. A kasa nie powinna byc tutaj ograniczeniem. Takie jest moje zdanie.Magdzia88, Martynka30, Bianka4 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
U mnie to samo było, lekarz kazał mi zrobić w czasie ciąży badania na zwykłą krzepliwość i okazało się, że bez clexane nie utrzymałabym ciąży
Bianka4 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jagna...zaraz zabieram sie za krecenie ciacha, bo takiego smaka mi zrobilas swoim pysznym tiramisu! tez mi sie marzy kawka i slodkosci w ogrodzie...na razie balkonowe przyjemnosci:)
udanego urlopu skrzacie!
przesylam Wam fotke z weekendowej wycieczki...slonce nas rozpieszczalo:)
Jacqueline, Martynka30, Evita, M@linka, Jagna 75, Elmo13, Magdzia88, skrzat1988, Pikcia, sylvuś lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
moje okolice:) srodkowa Norwegia
Dziewczyny! to kto teraz testuje? Jagna jako pierwsza? jeszcze pol roku i wszystkie jestesmy w ciazy!!oby...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 20:57
Arleta, Elmo13, Magdzia88, skrzat1988, kiti, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Witajcie
wróciłam po wakacjach było cudownie
naładowana energią gotowa na starania
oczywiście przed wyjazdem i już dziś zaraz po powrocie mąż dał mi troszkę siebiemam nadzieję że to wystarczające że będę mogła spodziewać się kreseczek aczkolwiek szykuję się na kolejny cykl nie wierzę że to co było jest wystarczające.
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Ainade - może się uda
fajnie by było
Jagna - czekam do wtorku na wieści od Ciebie - wiem, że jesteś spokojna i nie masz ciśnienia na to badanie, ale jakoś tak myślę o tej Twojej becie
Czekam na @ - miała być dzisiaj, ale nie ma ;/ masakra. Na pewno nie mam co testować i już się wkurzam że coś się rozregulowało ;/
Jacq - jak tam koniec dnia? Spokój, czy plami się dalej?
M@linka, Coco, Nadzieja, Paolina - jak tam po dzisiejszym dniu?
Martynka - co u Tymka? Wrzuć nam jakieś zdjęcie brzuszka na pociechęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 21:19
-
Ikarzyca, Ainade, Jagna 75, Niebieskaa, Magdzia88, Evita lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Niebieska pièkna okolica,ciesze sie ze pogoda dopisala,zawsze ttoszke czlowiek odpocznie weekendowo.
Ainade mozesz sie jeszcze zaskoczyc,nie mów nie bo nie wiesz co tam sie moze dziac.Trzymam kciuki za niespodzianke
Ikarzyca a ty czemu jestes przekonana ze w tym cyklu nic,@ brak wiec cosik moze byc na rzeczy.Poza tym ide we srode na te bete,poczekam dzien dluzejAinade, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Czesc dziewczyny.pisze tutaj bo tu ruch jest u was.Mam pytanie do was. Dziś jest dwunasty dzien po lyzeczkowaniu a ja albo plamie albo krwawie. Juz dzis tylko plamilam ale musiałam dzis pracowac fizycznie i zaczelam krwawic z tym ze to taka ciemna krew. Moze d ie przerobilam.Podobno zostawili mi 1,5 cm resztki ale nie wiem czy sie sama nie usunela bo w poniedzialek jeszcze byla.Tez tak mialyscie?Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes u mnie było samoistne i krwawienie w sumie niewielkie ok tygodnia. Ogólnie krwawienie podobno.do ok.2 tyg może być ale jeżeli jest u ciebie znowu mocniejsze to może powinnaś skonsultować to z lekarzem bo może jakiś stan zapalny czy nie dokładnie oczyszczone...Aniołek (8t) marzec 2016
-
Niedokladnie oczyszczone to wiembo resztki mi zostawili. Dwie sie usunęły przy skurczach i jedna została
Jutro dzwonie do gina bo tak nie moze byc.Niektore dziewczyny w ogole nie krwawia a mi zaraz po zabiegu dwa razy cos wylecialo bo zostawili tego wiecj.PartaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 22:39
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes ja mam to samo zdanie na ten temat..już ponad 2 miesiące nie mam okresu i też mi się wydaje,że to z powodu złego wyłyżeczkowania..najgorsze,że inni też nie wiedzą co z tym zrobić,jutro jeszcze jakas nadzieja we mnie ,bo idę do innego
-
Niebieska - piękne widoki
Ikarzyca - no można powiedzieć, że od południa gdzieś cisza była do wieczora, żadnego plamienia
Ainade - oby zaowocowało IIU mnie były tylko dwa
w okresie okołoowulacyjnym
Mayes - po pierwszym zabiegu przez 2,5 dnia miałam dosłownie tylko delikatny różowy śluz, nie krwawiłam, od 3 dnia na wieczór lekkie plamienie i 4 dnia licząc dzień zabiegu zaczęłam dopiero krwawić, krwawienie wyglądało podobnie jak moja normalna @ i łącznie z plamieniem na początku i na koniec trwało 12 dni, 21 dnia od zabiegu dostałam jakiegoś krwawienia, normalna czerwona krew, tego dnia zużyłam 3 podpaski a wieczorem przy kąpieli wypadł z 3cm brązowy skrzep, więc to prawdopodobnie resztki jakieś były, na drugi dzień na brązowo tylko plamiłam. Normalną @ dostałam 35 dni od zabiegu a równo 2 tygodnie po tym dziwnym krwawieniu. Po drugim zabiegu w szpitalu tylko lekko krwawiłam tego dnia co zabieg, 2 dni potem lekkie plamienie i znów zaczęło się krwawienie takie okresowe. Z tym, że 2 dni od rozpoczęcia tego krwawienia wyleciał ze mnie ogromny brązowy skrzep tudzież kawał tkanki, miał jakieś 2cm szer. na 8cm długości (przepraszam za dosłowność). Dalej normalnie krwawiłam jak w @, na końcu już takie plamienie i wszystko skończyło się 14 dni po zabiegu. Normalną @ dostałam równo 29 dni od zabiegu.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016