Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqu pojedz na IP jesli dzisiaj pojawi sie krew, bedziesz spokojniejsza.
Chcecie pozytywu to ja Wam dzisiaj zapodam.
Znalazlam Groszka dzisiaj bardzo szybko, chyba w 5 minut, tetno 150
Ja na forum teraz bede rzadziej, bo piesek do nas wczoraj przybyl. I faktycznie troszke czasu zajmuje.
Troche piszczal w aucie, troche popiskuje w domku, ale prawie cala noc przespal. O 4:30 szybki spacer, pol godzinki zabawy i znowu spanko.
Jacqueline, Bianka4, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coco - super, że udaje się bez trudu znaleźć Groszka
I daj jakieś zdjęcie psiaczka już od siebie z domku
Jagna - oj tak, chciałabym być chociaż na takim etapie jak Coco, Nadziejka czy Maggda
No cóż, oby plamienie się nie pogarszało, a w środę zobaczyć ślicznego malucha z mocnym12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej Dziewczyny ja też mam akcje z jakimiś plamieniami-co prawda to pikuś z tym co było jak trafiłam do szpitala ale boje się czy dotrwam do środy czy fasolek znów mi jakiejś akcji nie wywinie tuż przed wizytą. Boże uchowaj...
Czy nie może być juz dobrze?
Jagna a Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:25
-
Jagna...pogoda...beznadziejna..powinnam sie cieszyc ze niby pzoa domem...ok... cieszylam sie..
ale 630 km od domu, kupe kasy na palwio, ledwo cie stac kurde na nocleg ktory jest calkiem drogi w tym roku.... jeszcze obiadki...itd.... porazka.... i ta Zjeba**a pogoda !!!!!!!!!!!
Ogolnie Ustka nie bardzo Nam sie spodobala...
ale co cos tam odpoczelam...wrocilismy wczoraj o 23.15.....
wlasnie wstalam i leb mnie napierdziela....a humor beznadziejny....!to wlasnie ta rzeczywistosc ktorej tak cholernie sie boje od jakiegos czasu...
dzis niby dzien @.....narazie nic...ale czuje ze franca pieprzona przyjdzie... cos mnie mdli....
czytalam was codzienniie ale nie sumiennie bo czasem tego bylo... mniej wiecej wiem o co chodzi jak sie czujecie itd.
sciskam was mocno...
wszystkie dziewczyny bez wyjatkow
p.s fajne macie te zwierzaczki
wyc mi sie chce ! ;(
Jacq - faktycznie ja juz chyba bylabym ze 3 razy na IP...... Trzymam kciuki!
-
M@linko - zwariować idzie, co nie?
Wkurza mnie niemiłosiernie to leżenie i gapienie się w TV, dobrze, że są jeszcze kolorowanki
Paulina - przypomniało mi się, że mówiaś coś o niemieckich kredkach, waśnie są to moje ulubione do tej pory, Faber Castell PolychromosNabyte przez internet, a stacjonarnie to czasem w marketach jakieś tanie kredki nawet fajne można trafić (np. Colorino i Maped w Tesco).
Jagna - a Ty coś przeczuwasz czy spokojnie na betę czekasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:31
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Coconue wrote:Jacqu pojedz na IP jesli dzisiaj pojawi sie krew, bedziesz spokojniejsza.
Chcecie pozytywu to ja Wam dzisiaj zapodam.
Znalazlam Groszka dzisiaj bardzo szybko, chyba w 5 minut, tetno 150
Ja na forum teraz bede rzadziej, bo piesek do nas wczoraj przybyl. I faktycznie troszke czasu zajmuje.
Troche piszczal w aucie, troche popiskuje w domku, ale prawie cala noc przespal. O 4:30 szybki spacer, pol godzinki zabawy i znowu spanko.
Wklej fotki małego psiska a piszczy bo od mamy zabrany trzeba go tulic i piescicAntoś IVF,Julisia natural
-
Jaq no co ty,wcale nie mysle o becie,relaksuje sie w ogrodzie przy kawie i tiramisu.Niestety caly dzien nie bedzie idealny bo popoludniu do pracy
ale trzeba wykorzystac tyle ile sie da tym bardziej ze piękna pogoda.
Magdzia88, Jacqueline, M@linka, Arleta, Evita lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna - uwielbiam Tiramisu
Sama czasem robiłam, a jak coś na szybko to biszkopty nasączałam, na to normalnie krem jak z przepisu i posypane kakao
Takie ciasteczka a'la tiramisu
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
M@linka wrote:Hej Dziewczyny ja też mam akcje z jakimiś plamieniami-co prawda to pikuś z tym co było jak trafiłam do szpitala ale boje się czy dotrwam do środy czy fasolek znów mi jakiejś akcji nie wywinie tuż przed wizytą. Boże uchowaj...
Czy nie może być juz dobrze?
Jagna a Ty jak się czujesz?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jacqueline wrote:Jagna - uwielbiam Tiramisu
Sama czasem robiłam, a jak coś na szybko to biszkopty nasączałam, na to normalnie krem jak z przepisu i posypane kakao
Takie ciasteczka a'la tiramisu
ja uwielbiam tiramisu,nawet czesto robie jako tort okazyjnie
-
Magdzia szkoda ze pogody nie bylo,slonca nic nie zastąpi.Co do cen to warto obierac mniejsze kurorty bo roznice w cenie ogromne.Kiedy w zeszlym roku bylismy w Sarbinowie to ceny jakos nie szokowaly,za trzy osoby kawal ryby frytki surówka i piwko placilismy jakos 50-60zl a jak podjechalismy do Kolobrzegu czy Mielna to ceny 100% wyzsze.
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
Jagienko zazdroszczę Ci tego relaksiku w ogrodzie, my niestety mieszkamy w bloku i tak bardzo brakuje mi właśnie kawałka zielonego ogródka a balkonu też niestety nie mam. Cudownie jest tak rankiem posiedzieć sobie w ogródku z kawką i pysznym ciasteczkiem (też uwielbiam tiramisu)
Jaq oj tak - idzie zwariować
-
Jagna kusisz kochana takimi zdjęciami!! ja dzisiaj tylko waniliowe latte, niestety nie mam takiego ciacha:( daj trochę
!
Jaq trzymam kciuki, żebyś już nie musiała się tak stresować i żeby żadne plamienia już się nie pojawiły. Wg mnie to już wyczerpałaś limit stresów na tę ciążę
Coco super! nabierasz wprawy z tym szukaniem:) to pewnie cudne uczucie, że możesz sobie tak sobie posłuchać malucha w dowolnej chwili w domku!
Słuchajcie dziewczyny a ja odebrałam wszystkie wyniki badań. Wszystkie są ok. Już zupełnie zgłupiałam...jeszcze lekarz zalecił mi test na nietolerancje pokarmowe i sono HSG. Ale już sama nie wiem czy się decydować, bo to i koszty i jeśli tutaj z tymi badaniami wszystko ok wyszło, to może faktycznie tylko psychika mnie blokuje? I znowu mam wydawać kupę kasy, żeby dowiedzieć się, że wszystko jest w porządku?
Jutro wyjeżdżam na wakacje w góry, więc nie będzie mnie tydzień albo dwa. Więc od razu Wam melduję, żebyście się nie martwiły;) Ściskam Was mocno, miłej niedzieli Kochane :* -
Skrzat udanego urlopu i pogody...zazdroszcze bo uwielbiam góry jednak mój màz łazenie po górach odbiera jako kare wiec góry odpadają na wypoczyne,zbyt wygodny jest.On moze kolejkà wyjechac na szczyt i zjechac ot cala wyprawa w góryAntoś IVF,Julisia natural
-
Wiecie co mi jeszcze do głowy przyszło, czemu krew się pokazała - gdyby nie ciąża to miałbym teraz gdzieś miesiączkę.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
Teściowej ostatnia ciąża szybko zleciała - do 4 miesiąca regularnie, ale skąpo krwawiła w terminach miesiączek, aż ruchy poczuła i dopiero wtedy ustały jej krwawienia
No cóż, rano było co było jak pisałam i jeszcze różowo brązowego śluzu troche, na razie nic nie maAle większość czasu leżę, wstaję po jedzenie i na siku (piję dużo wody i co chwile biegam
A wczoraj jednak do południa mało leżałam i przedwczoraj też.
Włączyłam film na komputerze i oglądam z córcią
Maggda - a jak się czujesz, co tam u Ciebie?12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Ja czuje sie swietnie na szczescie nic zlego czy niepokojacego sie nie dzieje. Okruszek kopie dosc mocno to z mezem i corka ogladamy jak brzuch sie rusza
tylko troche mnie zlosci ze tak nisko lopie i po 1stronie.
Teraz czekamy na wizyte 20lipca i wtedy usg wkoncuuuu. nie moge sie juz doczekac
Jacqueline, Magdzia88 lubią tę wiadomość