Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArleta Życzę Tobie kochana tego , z całego serca owocnych starań
, my dopiero od Listopada ruszamy już z mężem ustalone co i jak , tak to bym w Lipcu urodziła , zawsze chciałam w lato urodzić , oby nasze zamiary się spełniły
.
M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
-
Ainade, mierzysz zaraz po przebudzeniu, min 3 godziny spokojnego snu, codziennie zawsze o tej samej godzinie (jak masz przesunięcie o godz. to odpowiednio doliczasz, odejmujesz ileś tam nie pamiętam, musisz podczytać na naturalnym planowaniu rodziny) i w tym samym miejscu, tzn jeśli się zdecydujesz pod językiem, to cały cykl tak samo, ja wole mierzyć w pochwie moim zdaniem bardziej dokładny i wiarygodny.
Ainade lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Ainade wrote:A jeszcze jedno wczoraj zamówiłam sobie termometr ovulacyjny powiedzcie mi proszę dokładnie jak gdzie kiedy mam mierzyć temp bo zupełnie się na tym nie znam
Ja mierzyłam tempkę w ustach od razu po przebudzeniu (najlepiej codziennie o tej samej porze w miarę możliwości). W pipce nie chciałam mierzyć bo boję się infekcji.
-
Ainade wrote:a Właśnie jak Paolina ?? jakoś wyjątkowo mam do niej sentyment
HejMilo mi z powodu Twojego sentymentu do mnie haha. U mnie ok, wiecznie spiaca zmeczona i wiecznie mnie mdli
Nie wymiotuje itp ale takie mdlosci prawie caly czas to meczaca sprawa. Wizyte mam 18.07 czyli w poniedzialek, nie moge sie doczekac!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace tez mialam miec dzis wizyte bo cos lekarz wspomnial o 13 ale potem jednak stwierdzil ze 18.Magdzia88, Ainade lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
wiecie co...nie przypuszczalam, ze mozna tak przezywac losy internetowej kolezanki...ale naprawde zzylam sie tu z Wami i takze czekam na wiadomosci od Martynki! zajrzalam na watek sierpniowek, ale troche mnie przerazil ten klimat...pewnie dlatego, ze jeszcze nie jestem w ciazy i te tematy sa mi obce...
ciekawa jestem czy za jakis np. rok dalej bede tu zagladac:)
czasem jak szukam odpowiedzi na jakies pytanie to wyskakuje mi w Google nasze forum...i niesamowite widziec posty dziewczyn (sprzed roku, dwoch,trzech), ktore watpia, smuca sie, przezywaja straty i inne trudne momenty a widac ze juz maja zaawansowane suwaczki albo napis: termin juz minal:D
A co u Inesski??? juz dawno nic nie pisala o sobie i Gabrysiu!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Inesska i maggi mogly by sie odezwac ! A bomblica??????????????
Dziewczyny odezwijcie sie!
Niebieska ja stwierdzam ze zostaje tu chyba nie bede dolaczala do zadnych marcowek czy kwietniowek... Nie chce sie stresowac ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:46
-
Magdzia88 wrote:Paolina a jak sie czujesz????? Wyslalam zaproszenie . bo wiadomosc chialam ci napisac
Zaakceptowalam czekamNo ogolnie gdyby nie te mdlosci to czuje sie dobrze. Dzis ledwie wcisnelam w siebie sniadanie potem jak juz zjadlam zrobilo mi sie lepiej stwierdziłam ze wypije z mezem kawe zrobilam sobie taka slabiutka wlalam duzo mleka wypilam dwa lyki i znow mi niedobrze! Super...
Magdzia88 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Magdzia88 wrote:Inesska i maggi mogly by sie odezwac ! A bomblica??????????????
Dziewczyny odezwijcie sie!
Niebieska ja stwierdzam ze zostaje tu chyba nie bede dolaczala do zadnych marcowek czy kwietniowek... Nie chce sie stresowac ;(
Madzia ja np nie czuje klimatu na styczniowkach. Tam laski juz ciuszki kupuja od miesiaca!!!! Serio serio. Ja nie kumam ich gadania o przyszlosci. Ale to dlatego ze malo ktora tam ma jakas historie.Magdzia88 lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Mnie to przeraża, że na wątku co się zapisałam dziewczyny już ponad 2 tygodnie temu utworzyły grup na FB
Dla mnie to za wcześnie.
Nigdzie stąd nie ucieknęTeż chcę za 7 miesięcy mieć taki fajny migoczący napis jak dziewczyny z maluszkami
Źle się dziś czuję, ciśnienie prawie normalne, ale jakieś zawroty głowyAle może jak trzeba będzie jechać i wyjdę na dwór to przejdzie
Niebieskaa, M@linka, Magdzia88, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mamusie pewnie maluszkami zajęte i brak czasu na forum
A my tu głodne wiadomości od nich
-
Coconue ciuszki? Serio? Na marcowkach tematow tez mnóstwo ale jest np bardzo duzo dziewczyn ktore sa w ciazy przez in vitro wiec one tez sie boja o ciaze wiec watek poki co taki tez o obawach, o objawach, plamieniach bo maja niektore no i jeszcze bety, pierwsze wizyty wiec poki co w miare mi sie tam czyta to wszystko tylko bardzo bardzo duzo pisza i nie nadazam czasem
11.02.2016r Aniołek
-
Właśnie sobie uświadomiłam, że ostatni raz tak długo byłam w ciąży 6 lat temu
W zeszłym roku w 9t2d miałam zabieg, a dziś jest 9t5d skończone
Dziś maluszek powinien mieć nie mniej niż 2,8cm przyjmując wzrost o 1mm dziennie tak jak było ostatnio od usg do usg. Jeśli będzie mniej no to kiepsko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:32
M@linka, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość