Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Osa, dzieki za Twoja opinie.
Nie ma nadziei na cud. Wiem, ze ta ciaza nie skonczy sie dobrze. Tylko pojecia nie mam jak to moze dalej wygladac, jakie sa opcje. I tego sie boje. Do tego moja gin na urlopie ale ide jutro do Pani ktora pracuje w szpitalu na karowej i mam nadzieje, ze pomoze mi szybko sie z ta sytuacja uporac.
Nie mniej dziekuje Ci, ze dalas znac. Jesten kompletnie przerazona... . -
Ainade - nie ma za co przepraszać, troche Cie rozumiem, ciekawość. Sama przy poprzednim zabiegu zastanawiałam się jak może wyglądać maluszek.
Jeśli jednak kogoś szokuje opis to proszę powiedzieć, nie chcę aby ktoś miał pretensje o coś.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Annak - chciałam Ci jeszcze raz podziękować za to, że kiedyś powiedziałaś mi o tym wątku, poznałam tu fajne dziewczyny
Można się wyżalić, wygadać, zapytać o radę i w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 20:06
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Dobranoc Dziewczyny, Kochane jesteście
O 1:00 muszę wstać po antybiotyk, więc pora spać na mnie12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Dobranoc Jacqu ;*
Moge zapytac ponownie?
Moge zazywac nospe comfort ? Bo w aptece nie wiedziala jaka mi dac ... A lekarz mowil zwyczajnie o nospie a tyle tego w aptekach jest ze az oczy zrobilam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 20:39
-
No wlasnie tez nie wiem napisane ze tabletki powlekane..kbo zwykla nospa jest bez powlekania... Narobia tyle tego.... Kurdeja ja kupilam...i teraz boje sie ja lyknac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 20:44
-
nick nieaktualnyKochane moje przepraszam,ze nie udzielam sie ostatnio ale naprawde Gabrys pochłania bardzo duzo czasu. Wiedzcie jednak,ze pamietam o Was i licze,ze niedługo juz przyjdzie czas,ze bede znów tutaj wiecej sie udzielac.
Pamietam o Was całym sercem
A co u nas napisałam w pamietniku!!!!
Buziaki dla kazdej bez wyjatkuMagdzia88, Niebieskaa, osa, Elmo13, Evita, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Ainade - wg USG dzień wcześniej miał 2,3 cm i tak gdzieś wyglądał. Byłam w szoku, nie wiedziałam czego się spodziewać, co zobaczę. Widziałam mikroskopijne oczka takie kropeczki ciemne, najgorzej było mi patrzeć na tą malutką rączkę, było dobrze widać malutkie paluszki...
Mam uczucie, że to było takie ostatnie pożegnanie, że mogłam go zobaczyć...
Jeśli komuś nie pasuje opis to proszę powiedzieć, usunę.
Jacqueline, absolutnie nie czuję się zniesmaczona Twoim postem. Dziękuję, że się tym podzieliłaś. Ja jakoś wypieram z siebie, że moje maleństwo skończyło w kanalizacji -
nick nieaktualnyAinade wrote:A tak aprop powiedz mi bo jakoś mi uciekło czy Wy już rozpoczeliście starania o maleństwo ?? bo straciłyśmy dzieciątka w podobnym czasie i w podobnym wieku
Tak, staramy się. W szpitalu kazali się wstrzymać ze współżyciem 6 tygodni, ale nie wytrzymaliśmy dłużej niż dwa. Ale starania zgodnie z zaleceniem mojego gina zaczęliśmy po pierwszej normalnej miesiączce. Cykl pozabiegowy trwał u mnie 36 dni.
-
mój cykl pozabiegowy 33 dni i też nie wstrzymaliśmy się ze współżyciem 6 tygodni . Moja dr powiedziała po pierwszej @ ale próbolwaliśmy pomału po zakończeniu krwawienia . tak pomalutku delikatnie bo bałam się psychicznie mnie jakoś powtrzymywało żeby się nic nie podziało.23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
aa jeszcze się pochwalę
dziś mój mąż zamówił mi moją wymarzoną torebkępierwsza którą od niego dostane
pierwszy Michael Kors prawie oryginalny
ale będzie mój i to prezent od męża a to nieczęsto się zdarza
Mało romantyczny ten mój facet
Alisa, Ikarzyca, Magdzia88, Corcula, Niebieskaa lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Hej Dziewczynki,
Pozdrawiam Was wszystkie w tę szarą (w Warszawie) niedzielę.
Jacq, kochana, ja już pisałam na priv... Ale jeszcze tutaj dodam, że jestem z Tobą myślami
Bardzo dzielna jesteś.
Mnie Twój opis nie odpycha i nie zniesmacza. Napisałaś o tym, co jest częścią życia większości z nas. Tylko mierzyłyśmy się z tym w różny sposób.
Bardzo poruszył mnie ten Twój wpis. Ale w wymiarze emocjonalnym...
Witam nowe koleżanki!
Dobrze, że dołączyłyście do nas. Tu jest dobra i bezpieczna atmosfera. Piszcie jak tylko będziecie miały taką potrzebę. Dzielcie się wszystkim. Napiszcie też może kilka słów o sobie. Jak tylko Blondynka da radę, to umieści na 1. stronie. Tam znajdziecie też więcej info o nas.
Sylvuś,
Tak pięknie dziś do nas i o nas napisałaś...
Ale napisz też coś więcej, co słychać u Ciebie, bo strasznie dawno Cię nie było.
M@linko,
Pewnie nie czytasz, ale bardzo jestem ciekawa jak się masz i co u Ciebie...
U mnie dzisiaj rocznica pozytywnego testu z ostatniej ciąży... Wspomnienie z 17.07.2015 - mieszanka radości i strachu. Ale nadzieja była. Mimo wszystko. A dzisiaj trochę mi smutno. Mimo ówczesnego strachu, tęsknię za tamtymi emocjami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie z innej beczki. Kiedy najlepiej badać progesteron? W fazie lutealnej, prawda? A czy jest wskazanie kiedy dokładnie?
A badanie poziomu prolaktyny? Kiedy to się robi? Czytałam, że 3 dzień cyklu, czy na pewno? Robił ktoś pod obciążeniem? Niebawem mam wizytę u endo, a potem chcę iść do gina, o ile nie urlopuje. Jestem w fazie lutealnej i może właśnie zrobić ten progesteron?