Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Na obchodzie mówiła, że zaczekamy do jutra,ale po badaniu zmieniła zdanie. Mnie nawet nic a nic praktycznie brzuch nie boli, tylko krzyż troche.
Nie wiem, ja już chcę żeby było po wszystkim...
Bianka4 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jacg
trzymaj się tam dzielnie
ja nigdy nie miałam sił żeby czekać na to,co musi nastąpić..
wolałam zabieg,wiem,poszłam na łatwiznę ale jakoś psychicznie chciałam żeby jak najszybciej było po wszystkim...
tym bardziej że u nas w szpitalu i tak nie czekają raczej,tylko od razu zabieg,pewnie jak się ktoś uprze to czekają ale chyba mało jest takich przypadków
Jeszcze raz Cię ściskam kochana nasza Jacg
Jagna a co temu Grydze się stało?wiesz? nie mogę uwierzyć,taki młody,37 lat,ja nawet na 12.07 miałam u niego mieć termin ale odwołałam a babka w rejestracji powiedziała że i tak bym miała inny bo teraz przez 2 tyg go nie będzie więc pewnie gdzieś wyjechał...i juz nie wrócił...[*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arletka nie mam pojècia,ale musialo byc to niespodziewane bo od smierci do pogrzebu 6dni wiec pewnie sekcja.
Moze z czasem ktos sie od kogos dowie,ja jutro zapytam swojego lekarza czy go znał czy wie cos ci sie stalo.
Do Romy dzwonili z poradni o zmianie lekarza w tej sprawie ale tylko tyle ze nie zyje.Moze jak bedzie na wizycie u tej drugiej lekarki to moze cos sie dowie..szkoda go,wiele dziewczyn z OF bylo jego pacjentkamiAntoś IVF,Julisia natural
-
Alisa wrote:Jagna u nas to standard kiedy suńka dostanie " coś naszego " do jedzenia. Już jest dobrze☺☺☺Antoś IVF,Julisia natural
-
Już po wszystkim, maluszek sam wyszedł...
Ale krwawię dość obficie i mają doczyszczać chyba...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny...a czy na samym poczatku ciazy wydzielina z pochwy w kolorze mlecznym jest prawidlowa???? Czy to moze swiadczyc o infekcji???;\ juz wydaje mi sie ze cos mnie tam lekko piecze ..i ten bol plecow... Jakby mnie zdeptal kon po westernie....wczoraj bolala mnie cala prawa strona troche bok troche jajnik troche pachwina...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 11:44
-
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:Już po wszystkim, maluszek sam wyszedł...
Ale krwawię dość obficie i mają doczyszczać chyba...Antoś IVF,Julisia natural
-
Magdzia88 wrote:Dziewczyny...a czy na samym poczatku ciazy wydzielina z pochwy w kolorze mlecznym jest prawidlowa???? Czy to moze swiadczyc o infekcji???;\ juz wydaje mi sie ze cos mnie tam lekko piecze ..i ten bol plecow... Jakby mnie zdeptal kon po westernie....wczoraj bolala mnie cala prawa strona troche bok troche jajnik troche pachwina...
Magdzia88 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Bałam się tego zabiegu bez znieczulenia, niby dali coś jak głupiego jasia czy coś, ale mam wrażenie, że nie podziałał za bardzo. Bolało troche, ale myślałam, że będzie gorzej, do wytrzymania, gorzej robienie zęba u dentysty boli.
Musieli doczyścić bo za mocno krwawiłam.
Ale tak się cieszę, że maluszek sam wyszedł, że nie skrobali go...
,,Porozmawiałam,, z nim, może posłuchał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:18
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jaq kiedy moja beta nie przyrastala prawidlowo powoli oswajalam sie z myslą ze strace te ciąze,prosilam tylko Boga ze jesli ma sie to stac to niech sie stanie na jak wczesniejszym etapie i bylo to naturalnie.Tak sie wièc stalo i troche mi lzej bylo.Równiez zegnalam sie z moicm aniolkiem kilka dni,choc beta nagle zaczela rosnàc a usg nie wykazalo nieprawidlowosci,poprostu czulam ze ta beta powinna juz byc o wiele bardziej wysoka i nie mialo znaczenia ze zaczela rosnàc,to bylo kwestią czasu.My chyba wiemy,przeczuwamy kiedy to nadchodziAntoś IVF,Julisia natural
-
Czesc dziewczyny! Sporo wskazuje, ze dolaczam do Waszego grona. Mam za soba 2 ciaze zakonczone sukcesem. Trzecia jest niestety inna. Bardzo potrzebuje informacji co i jak, co dalej.
Betahcg:
9dpo 19,9
11dpo 46,1
19dpo 53
20dpo 49
Takze tego... .
Pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja. Mysle, ze to ciaza biochemiczna. Nie mam zadnych plamien, nic mnie nie boli. Umowilam sie we wtorek na usg, jak cholera boje sie lyzeczkowania. Czy ktoras z Was miala taka sytuacje? Co powinnam zrobic? Czuje sie jak dziecko we mgle.
-
Położna tłumaczyła, że będzie brzuch bolał, że to czuć, a mnie tylko krzyż bolał.
Jagna - jak w drugiej z obumarłych ciąż zobaczyłam nieprawidłowy przyrost bety, również przeczuwałam, że to raczej dobrze się nie skończyA teraz serio myślałam, że będzie dobrze. Widać życie ma inne plany wobec mnie.
Ciągle mam nadzieję, że może za pare lat, ale urodzę zdrowe dziecko.
Przepraszam, że Wam tak tu pisałam o sytuacji można powiedzieć na bieżąco teraz, ale musiałam się wygadać...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g