Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:Dzwoniłam do gina: wynik prawidłowy☺☺uff przynajmniej jedno.
Aniu Ty też masz takie normy podane jak ja?
Tak, są podane dla poszczególnych grup wiekowych. -
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Tak ja dopiero za 3 godziny z haczykiem mam wizytę a jestem jeszcze w proszku. W domu bałagan, pranie jedno nieposkładane a drugie w pralce czeka na powieszenie, włosy tłuste, nogi nieogolone a z obiadem jestem daleko w lesie... Eh... Nic mi się nie chce
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Bianka który dzisiaj Twój tydzień i dzień ciąży bo się nie mogę połapać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 16:48
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyNie nadgonię was kochane miałam wstawić wynik testu ciążowego to zaraz wstawię , z rana robiłam z pierwszego moczu , byłam dziś na pogrzebie wujka miał 55 lat tyle samo miała jego żona jak zmarła
, jak dojeżdżaliśmy na cmentarz to był wypadek jakie to życie jest kruche , zginął człowiek
, kochane jutro nie wyrobię się z betą cały dzień muszę na kuriera czekać , a w Piątek już wizyta ja kochane do tej ciąży bardziej spokojniej podchodzę , upewnię się dopiero jak gin potwierdzi co i jak , muszę mieć tą pewność , ja teraz nic rodzinie nie będę mówić , powiem dopiero w 8 msc ciąży z resztą sami się domyślą jak urosnę
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60326114d99e.jpgsy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
O boze ;(
Ile zlych rzeczy w ciagu jednego dnia..
Kochana trzymaj sie! Z ciaza na pewno bedzie juz teraz wszystko dobrze!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:rosax3 Mam kochana , taką nadzieję :*
.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny, cieszę sie ze mogłam podzielić te radość z Wami, tak jak dzieliłam smutki... Dam znać jak pójdę na pierwsza wizytę w przyszłym tygodniu, dalej czuje ze siedzę na bombie, ale oswajam to i cieszę sie sukcesami...
Skrzacie i Elaria.. Ten wątek na pewno nie bedzie ciążowy, to wątek magii i walki, niesamowitego wsparcia i wyjątkowej empatii, tak jak kiedyś pisałam każda z nas jest jak niezłomna amazonka i walcząca wilczyca... I ja to wiem, ze każda z nas wdrapie sie na drabinę i na samym szczycie wszystkie będziemy sobie przybijać piątki i dawać usciski.
Ja w każdej chwili słabości wspieram sie Wami❤️ Np Inessa, Martynka, M@linka, Coco, Magdzia... Każda z Was
Ja bez względu na wszystko tu będę i wspieram całym sercem każdego dnia
Lato i wakacyjny luz na pewno przyniesie duzo pięknych wiadomosci i kreseczek, która następna testuje?Szczęśliwa Mamusia, Bianka4, sylvuś, Magdzia88, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Gratuluje Wam cudownych bet !!! :DDDDDD
Tak pięknie się zrobiło tutaj na watku.
Pisałam kilka tyg temu, potem Was tylko czytałam
Byłam na urlopie naładowałam beteryjki:)
Przez 3 dni nadrabiałam wszystkie wpisy i aż buzia sama mi się śmiała, tak się ciesze Waszym szcześciem!!!!niech wszystkie ciąże trwaja i zdrowo sie rozwijaja &&&&&&&
U mnie minie niedługo 3 mce od poronienie, co prawda zaczeliśmy jużw ubiegłym mcu,ale poprzedni @ był taki nijaki, bardziej plamienia.
Teraz za to na maxa, mam nadzieję że mi również się poszczęści.
Na poczatku lipca ołknełam tabsy od immunologa, ponoc mają pomóc...
Dzisiaj byłam u endokrynologa, moje tsh troche wariowało ostatnio, przed ciażą 1,49 w trakcie 1,91 potem 2,49 a mc temu 2,13 - dr zdecydowała że wypisze mi Euthyrox 25 i mam brać po pół tabletki ( bardzo mała dawka) ale mam ją pierwszy raz w życiu, na usg tarczycy wyszły jakieś małe guzki ale podobno nie groźne i większośc ludzi je ma.
Z racji mutacji podpowiedziała mi że prawdopodobnie powinnam już wcześniej brać clexane a nie dopiero od stwierdzonej ciąży.
Podczas pobytu w szpitalu dowiedziałam sie też od lekarza,tak mimochodem, że przecież powinnam brać również encorton od dawna...żeby ją utrzymać.
Cóż zdąrzyłam łyknąć tylko kilka bo moja dr zapisała mi je na początku maja a Maleństwo odeszło 9.05.
Napiszcie proszę Która z Was brała w trakcie starań clexane lub/i encorton i w jakiej dawce, jak długo ( tzn.o ile wcześniej niż zaszła)?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Hej ja już po wizycie. Nigdy wiecej do tego lekarza nie pójdę. Zrobil mi badanie na samolocie i naruszyl nadzerke i doszlo do krwawienia i teraz krwawię lekko. Chyba nie musze Wam tłumaczyć jak się z tym czuję
konował naruszył mi szyjkę
super k**wa super... Glupia bylam glupia! Ze dalam sie mu zbadać na samolocie
tak wiec u mnie nieciekawie..
Czy któraś mnie pocieszy? Ktoś miał podobny przypadek i dobrze bylo?
Nosz ku**wa tyle tygodni spokoju i zachciało mi sie innych lekarzy. A tak pozatym to lekarz ignorant-w ogóle nie pochylil sie nad moim przypadkiem tylko jeszcze na poczatku nastraszyl mnie konsekwencjami szybkiego zajscia w ciaze. Jestem zdruzgotanachce mi się wyć!
kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny