Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysy__la wrote:
Nadzieja1988! czekamy na dobre wieści po wizyciezałożył Ci kartę ciąży w końcu?
termin porodu mam na 12 stycznia czyli mąż będzie miał prezent bo nie dość, że chciał dziewczynkę to jeszcze termin mam na jego imieniny
M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Nadziejo śliczny skarb imię już wybrane ?
Mąż bardzo chciał dziewczynkę i powiedział mi przed wizytą, że to będzie dziewczynka i będzie Maja. No i wykrakałAle zobaczymy jeszcze inne imiona i zobaczymy co wybierzemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 21:30
-
nick nieaktualnykiti wrote:Witam was dziewczyny, czytam was z ukrycia odczasu kiedy stracilam naszego okruszka. Starsznie podbudowal mnie ten watek.
Wszystim mocno kibicuje a zafasolkowanym gratuluje
Malinka przepraszam ze przypadkowo polubilam post. Takie uroki czytania na tablecie. Co za konowal z tego lekarza. Lez i odpoczywaj, na pewno wszysto bedzie dobrze.
Mam nadzieję że z nami zostanieszkiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Szczerze to nie myślałam nad imieniem dla dziewczynki bo byłam pewna, że to chłopak i wybierałam tylko dla dziewczynki a teraz jestem jeszcze w szoku i muszę ochłonąć
Mąż bardzo chciał dziewczynkę i powiedział mi przed wizytą, że to będzie dziewczynka i będzie Maja. No i wykrakałAle zobaczymy jeszcze inne imiona i zobaczymy co wybierzemy
Mój też chciał dziewczynkęNadzieja1988! lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Nadziejko ale śliczna córa Ci rośnie pod serduszkiem
Tak jakby troszkę chciała się zasłonić rączką
Buziaczki i uściski dla Was
kiti, Ainade lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Nadal gdzieś tam Was podczytywałam, ale mam właśnie urlop o korzystam z niego pełną parą
Nadziejko śliczna ta Twoja córeczkaZdrówka Ci życzę i powolutku ku końcowi
SzczęśliwaMamusia gratuluję
M@lina jakbyś miała mało negatywnych przeżyć to jeszcze to.. O jaaa. Zdrówka i spokoju dla Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElmo13 wrote:Nadziejo gratuluję
czyli pomidory się nie sprawdziły
i dobrze bo to potwierdza ze nie da się przewidzieć ci się urodzi
element zaskoczenia....