Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElaria wrote:aiwlys, to faktycznie trochę długo masz te testy pozytywne. No, to albo jesteś znów w ciąży, albo coś tam nie do końca wyczyścili. Jest też możliwość zaśniadu, ale to się rzadko zdarza.
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Abby oraz inne kobietki, to test z przedwczoraj:
https://zapodaj.net/95cc4efb3461c.jpg.html
Od razu po zrobieniu jak test byl "mokry" ta kreska byla normalna.
Widzial ktos kiedys takie cudo?a jaka to firma? I kiedy powtarzasz?
-
Gaduaaa tyle nieszczèsc,tule kochana.Ile czlowiek czasem bólu musi znosic i zyc dalej.Teraz z pewnoscią nie jestes gotowa na kolejnà ciàze ale za miesiac dwa,trzy wrócisz do twardych postanowien,to pragnienie jest tak silne ze przezwyciezy strach.
Promyczku && &&
Annak odliczamy razem z tobà,juz niedlugo dowiesz sie prawdy,mogà byc dwie niestety nikt na obecną chwile nie jest wstanie powiedziec ze jest dobrze,jedynie nadzieja trzyma nas przy w miare pozytywnym nastawieniu.Kibicujemy,M@lince sie udało wiec czemu tez nie tobie?
A mój cykl pod znakiem zapytania,màz ma ataki kamicy nerkowej i nie wiem jak to bedzie przez najblizsze dni,na razie nospa pomaga ale dzis mial taki mocny atak ze wezwałam pogotowie.Dlugo nie przyjezdzali a mezowi w miedzyczasie zaczęlo przechodzic wiec odwołalam karetke.Moje najwazniejsze dni serduszkowe to od jutra do srody,mam nadzieje ze kamienie zaczekajà choc dwa dni i nie zaliczy szpitala.Masakra jakasGaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Nigdy mi tak nie wyszło
a jaka to firma? I kiedy powtarzasz?
No ten test wygladal wczesniej normalnie, dlatego mowie, ze nie bede miala co porownywac. Jutro zobacze czy nadal jest pozytywny lub po prostu "mocniejszy".
I jakos w glebi mam nadzieje na fasolka.. -
Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
aiwlys wrote:Abby oraz inne kobietki, to test z przedwczoraj:
https://zapodaj.net/95cc4efb3461c.jpg.html
Od razu po zrobieniu jak test byl "mokry" ta kreska byla normalna.
Widzial ktos kiedys takie cudo?
ogromne gratulacje! 3mam mocno kciuki żeby wszytsko pomyslnie się ułożyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:46
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyI nie dosc, ze odczuwam klucia w szyjce macicy to najprawdopodobnie mam zrost pod blizna po cc, od paru dni odczuwam taki bol i wyczuwam jakbym miala doslownie kamien pod blizna, ktora i tak jest zle zrosnieta, bo zle mnie zszyli..
Woda mi sie leje z nosa przez zatoki i od trzech dni boli mnie przelyk. Chociaz choroba sie nie zbiera.
Czuje sie jak stara babcia, wszystko mnie boli.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:jak długo po poronieniu Ci się udało? i jak wcześnie zaczęłas starania ?
ogromne gratulacje! 3mam mocno kciuki żeby wszytsko pomyslnie się ułożyło
Staraniami bym tego nie nazwala.. Po prostu nas troche ponioslo hihi
Jestem dopiero 26 dni po zabiegu lyzeczkowania. Tak wiem, ze to nieodpowiedzialne, ze powinnam poczekac, az sie wygoi wszystko itd.
Ale tak naprawde przeciez zabieg nie jest wykonywany skalpelem tylko "lyzka", wiadomo, ze rany jakies sie tworza, ale przeciez zabieg wykonuje lekarz specjalista, a nie rzeznik..
I tak dla jasnosci poronilam dzien przez zabiegiem, lyzeczkowanie mialam zeby po prostu mnie wyczyscic do konca i sie nie meczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:52
-
aiwlys wrote:No wlasnie tu jest problem, ze nie wiem czy to nie jest hormon jeszcze z poronienia.
Staraniami bym tego nie nazwala.. Po prostu nas troche ponioslo hihi
Jestem dopiero 26 dni po zabiegu lyzeczkowania. Tak wiem, ze to nieodpowiedzialne, ze powinnam poczekac, az sie wygoi wszystko itd.
Ale tak naprawde przeciez zabieg nie jest wykonywany skalpelem tylko "lyzka", wiadomo, ze rany jakies sie tworza, ale przeciez zabieg wykonuje lekarz specjalista, a nie rzeznik..
I tak dla jasnosci poronilam dzien przez zabiegiem, lyzeczkowanie mialam zeby po prostu mnie wyczyscic do konca i sie nie meczyc.
jak czytam po forach to jest masa kobiet która własnie zachodzi zaraz po poronieniu i rodzą zdrowe dzieciaki. Mam nadzieję że Ci się uda !na prawdę mocno trzymam kciuki,
takie historie dają mi dużo siły i motywacji że i mnie się udaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyroma wrote:Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?
-
Inofem bierze się cały czas. Najlepiej przez 2-3 miesiące aby dał efekt. Ja biorę 2 saszetki dziennie. Jedna to profilaktyka, dwie dawka lecznicza.06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyWitajcie Dziołszki:-)
My wczorajszy cały dzieñ na działeczce spędziliśmy. Psiury dzisiaj wykończone, szkoda, że nie dzieci... chciało nam się z rana i dupa - wstały przed nami...
Niemniej jednak pytanko do Was ślę: cykl 26-28 dni. Dupka gin zalecił od 17 dc przez 10 dni - czyli do mojego 26dc. Dzisiaj mam 25dc i zastanawiam się czy dzisiaj ostatni raz nie wziąć dupka. Co myślicie??
-
nick nieaktualnyaiwlys Kochana ładne dwie kreski
.
promyczek 39 Kciukasy zaciśnięte :*.
Ainade Kochana współczuję mdłości ja mam tak codziennie rano , i jeszcze zawroty głowy , ból pleców trochę minął piersi mam wrażliwe jak nie wiem , w Czwartek idę na badania na Piątek wyniki i w Sobotę do gina, pewnie kartę ciąży mi założy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 12:01
-
Dzięki dziewczyny, chyba muszę zacząć brać.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyPodsyłam Wam test sprzed 10 minut i dla porownania sprzed 48h.
https://zapodaj.net/7cb3194a8776c.jpg.html
Ten wyzej byl robiony z porannego moczu 2 dni temu.
Ten nizej przed chwila.
I co o tym myslec?
Czy hormon moze utrzymywac sie dosc wysoko sadzac po tescie nawet po ponad 3 tyg od zabiegu? Oszaleje z niewiedzyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 11:50
Ainade lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Sylvuś,
Aż się wzruszyłam. Naprawdę. Ostatnio nasze forum to dla mnie źródło ciągłych wzruszeń. Tyle mam tutaj wsparcia od Was. Dziękuję za te słowaCzasem myślę, że skoro tyle osób tak mocno dobrze mi życzy, to musi się udać
A co u Ciebie? Napisz coś więcej, bo jesteś cichutko i nic się nie odzywasz
Jestem cicutko bo narazie niewiele sie u mnie dzieje.
Staramy sie naturalnie po poronieniu w maju.
Wybrałam zestawy leków od immunologa i wedle jego rady mam powalczyć o naturalsa
Miałan teraz ogromną nadzieje, trafiliśmy idealniew czas, temperatura była jak w cyklu ciążowym z implantacją- ale dzisiaj rano cóż -przyszedł @ choć go wcale nie chciałam
Dziwnie bo temperatura spadła mi tylko do 36,99 a plecy bolą na maxa .
Cóż nowy cykl nowe nadzieje...
Jeśli i ten mc nic nam nie przyniesie czeka nas wizyta w następnej klinice i być może powrót do tematu in vitro.
Kciuki za Was na maxą zaciśnięte Annak
I za Wszystkie Dziewczyny z forum czekające na cud również &&&&&W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Witam wszystkie
Co do testów po poronieniu ja pozytywne miałam jeszcze dwa mies po tylko że bez zabiegu . Miałaś bardzo wysokie bhcg więc mogą to być pozostałości niestety jednak cuda się zdarzają czego życzę . Tylko bhcg rozstrzygnie i da odpowiedź testami się zamęczyszNadzieja1988! lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Witam wszystkie
Co do testów po poronieniu ja pozytywne miałam jeszcze dwa mies po tylko że bez zabiegu . Miałaś bardzo wysokie bhcg więc mogą to być pozostałości niestety jednak cuda się zdarzają czego życzę . Tylko bhcg rozstrzygnie i da odpowiedź testami się zamęczysz
Po poronieniu samoistnym bez lyzeczkowania hormon utrzymuje sie znacznie dluzej ze wzgledu na to, ze samo sie wszystko oczyszcza. U mnie czyszczenie bylo calkowite od razu, wiec tylko jest kwestia spadku.. A znalezc opinie o spadaniu bety po lyzeczkowaniu chyba graniczy z cudem