Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyruda9215 wrote:Kobietki moje skarbnice wiedzy ;*
Mogę zadać takie intymne pytanie? @ się skończyła i zaczęłam działać z moim Małżonkiem nad fasola. I dzis moj kochany zadał mi pytanie, czy to jest okej.. Chodzi o to że po wytrysku on ze mnie wychodzi a ze mnie wypada chyba cały materiał genetyczny.. Dlatego dziś mąż wpadł na to że jak on ma mnie zapylic jak że mnie to wypada. . Też tak macie? Czy może coś nie tak ze mną? Czy jest jakiś sposób na to?Jak już pewnie zauważyłaś nawet godzinę po stosunku jeszxze coś będzie z Ciebie wylatywało więc to kolejny dowód na to, że to co wypada od razu to tylko część
Możesz trzymać zaraz po stosunku nogi w górze lub po prostu nie wstawaj mimo wypływania spermy od razu po stosunku z łóżka tylko poleż z pół godzinki. -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Abby oraz inne kobietki, to test z przedwczoraj:
https://zapodaj.net/95cc4efb3461c.jpg.html
Od razu po zrobieniu jak test byl "mokry" ta kreska byla normalna.
Widzial ktos kiedys takie cudo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Podsyłam Wam test sprzed 10 minut i dla porownania sprzed 48h.
https://zapodaj.net/7cb3194a8776c.jpg.html
Ten wyzej byl robiony z porannego moczu 2 dni temu.
Ten nizej przed chwila.
I co o tym myslec?
Czy hormon moze utrzymywac sie dosc wysoko sadzac po tescie nawet po ponad 3 tyg od zabiegu? Oszaleje z niewiedzy -
aiwlys wrote:Podsyłam Wam test sprzed 10 minut i dla porownania sprzed 48h.
Ten nizej przed chwila.
I co o tym myslec?
Czy hormon moze utrzymywac sie dosc wysoko sadzac po tescie nawet po ponad 3 tyg od zabiegu? Oszaleje z niewiedzyAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
a propo macicy- ja jestem przykladem szybkiej regeneracji, zaraz po zabiegu mialam chcice........ i ksiązkową owulację, jak minęla pierwsza @ to zaczelismy starania(wymoglam na ginie pozwolenie, i ostatecznie stwierdzil, ze jak ma sie przyjąć to sie przyjmie, jak Bóg da, )
jak widać - witam sie w kolejnym tygodniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:02
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnygama wrote:a propo macicy- ja jestem przykladem szybkiej regeneracji, zaraz po zabiegu mialam chcice........ i ksiązkową owulację, jak minęla pierwsza @ to zaczelismy starania(wymoglam na ginie pozwolenie, i ostatecznie stwierdzil, ze jak ma sie przyjąć to sie przyjmie, jak Bóg da, )
jak widać - witam sie w kolejnym tygodniu:)tak wiec wiem, ze moj organizm regenerowal sie prawidlowo, ale nie badalam bety po lyzeczkowaniu ze wzgledu na to, ze nie wspolzylam przed pierwsza @. Teraz sytuacja jest troszke inna.
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:W książce dla studentów ginekologii przeczytałam ze po zabiegu łyżeczkowania macica jest już zregenerowana po 5 dniach, oczywiście pod warunkiem braku komplikacji.
-
nick nieaktualnyAle to chyba nie do końca tak jest. I przy lyzeczkowaniu i poronieniu samoistnym pęcherzyk ciążowy opuszcza macice. Ale hormon we krwi zostaje. Gdzieś Ci Vertigo chyba pisała jak ona powinna spadać. Jeśli wiesz jaka była przed samym lyzeczkowaniem to możesz mniej więcej obliczyć. I przy wysokiej becie nie jest możliwe jest możliwe jajeczkowanie.
Nadzieja1988!, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo cytat z Vertigo
"To ile wynosi beta po zabiegu ma mniejszy związek z ilością wyskrobin a większy z jej wyjściową wartością .Czas polowicznego rozpadu bety we krwi wynosi 33 godziny więc jeśli wyjsciowo była rzędu 100000 to po półtorej doby będzie wynosiła 50000 a po kolejnej półtora 25000 itd...
Kosmowka wyrzucona z macicy nie wydzieli już nowej bety ale ta stara musi się rozpaść a to trwa. Nie ma co wariowac, trzeba iść i zbadać i tyle." -
sylvuś wrote:Sylwia jeśli możesz to napisa na forum co to za lekarz u którego robiłaś usg?
Też jestem z okolic Łodzi - więc mam nadzieje że w przyszłości się przyda
może z kliniki gameta? wiem że tam jest super specjalista -chyba Kozarzewski ale nie wiem czy dobrze pamiętam nazwisko.
Gratuluje serduszka !!!
Sylvus to jest lekarz Krzeszowski Waldemar i przyjmuje w Salve Medica na ul. Szparagowej 6/8 - usg ciąży to koszt 200 zł.
W gamecie na monitoring chodziłam do dr Dariusz Owczarek - też fajny i przystojny hehe, ale ten z Salve wg mnie lepszy.
Annak no niby zlecialo, ale te 2 tyg mi się jakoś dluzyly.. Cieszę się oczywiście bardzo, ale dopiero przede mną najgorsze.. Aby przejść do 9 tyg to już odetchne trochę, a najlepiej do 13 a potem poroduAniu wspaniałe wieści z mdlosciami.. Dobry znak! Dzidzia daje znać o sobie
trzymam kciuki za wizytę 30.08!!
Magda śliczne fotki, cudna corcia a brzusio jeszcze piękniejszy
Jagna a co u Ciebie? Jak się sprawy mają? Chyba jesteś już po owu?
Pozostałe ciężarówki i staraczki pozdrawiam..
Nie za bardzo mogę Was nadrobić, bo jesteśmy nad Jeziorem z rodzinka Męża i imprezujemy, urodziny 8 siostrzenca..
sylvuś lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
aiwlys wrote:A nie jest moze napisane w jakim czasie moze byc spadek calkowity bety hcg przy poronieniu ok. 10tyg ?
Przejrzałam te tomy i niestety nie ma nic o spadku bety po poronieniu. Lecz mi po poronieniu w 8 tyg spadla bardzo szybko - kilka dni, nawet nie wiem czy tydzień.
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Podsyłam Wam test sprzed 10 minut i dla porownania sprzed 48h.
Ten nizej przed chwila.
I co o tym myslec?
Czy hormon moze utrzymywac sie dosc wysoko sadzac po tescie nawet po ponad 3 tyg od zabiegu? Oszaleje z niewiedzy23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
nie przeczytałam wszystkiedo ale jeśli dobrze zrozumiałam jesteś 10 tygodni po poronieniu i testy pozytywne tak ??
Kurcze poszła bym na bete i sprawdziła bo mi to na kolejną ciążę wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 15:08
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}