Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Ja tez juz miałam owu. Cipsko mnie swędzi ale jestem grzeczna i poczekam do następnego normalnego cyklu z seksami
i siwy dym będzie
a od dziś se inofolic zapodaje oraz wizualizuje jak mi zajebiście pomaga na produkcję jaj
a słyszałyście o tym że jak się ma tyłozgięcie to po serduszkowaniu leżeć trzeba na brzuchu ?tak zrobiłam jak zaszłam ostatnio hi hi hi może pomaga
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:noo ja też grzecznie siedzę... ale korci...
a słyszałyście o tym że jak się ma tyłozgięcie to po serduszkowaniu leżeć trzeba na brzuchu ?tak zrobiłam jak zaszłam ostatnio hi hi hi może pomaga
To podobno pozycja na pająkafacet zakłada szelki i zaczepia je o żyrandol
cookiemonster, Niebieskaa, Gaduaaa, sy__la, gama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foremeczka witaj, witaj
rozgość się!
Foremeczka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
M@linka wrote:Skoro tak bardzo niektóre chciałby być na moim miejscu - życzę Wam tego!
Wtedy porozmawiamy.Alisa, sy__la, Bianka4, Asia87, gama lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:
jeśli którąś z Was uraziłam jakimś swoim dzisiejszym wpisem to przepraszam, to nie było moim celem.
Ze wzgledu na ciàze jestes rozgrzeszana,zadna z nas nie zamierza komus zle zyczyc,ublizyc ale takie sytuacje sà sprawdzianem jak bardzo jestesmy zźyte i bliskie dla siebie.Nsjchetniej sprałabym ci tyłek ale bardziej mam ochote przytulic bo siedzisz sama w domu i zero wsparcia prócz tego tu na forum
Antoś IVF,Julisia natural
-
_Abby_ wrote:Ja tam się mogę i pod żyrandol podczepic byle zadziałało
Foremeczka, witaj
Malinka, daj znać co z tym enteroccusem f., bo ja go miałam (dalej mam?) w moczu.Foremeczka lubi tę wiadomość
-
ruda9215 wrote:
A tak poza tym to kocham to forumkończy mi się za chwilę abonament na ovu warto go wykupić?
Moim zdaniem nie warto, początkowo trochę dziwnie wygląda strona bez kolorów, ale można się przyzwyczaić. Poza tym większej różnicy nie zauważyłam, śluzy, temperatury, serduszka, objawy nadal można zaznaczać. Nie ma tylko wyliczeń w tych ramkach po lewejMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Witaj Foremeczka, skoro przeczytalas tyle stron tego watku to wiesz, ze to wspaniala wirtualna grupa wsparcia:) jak kazda nowa czlonkinie zachecam Cie do wpisania sie na nasza liste:
http://ujeb.se/zaczynamyznowustarania
Tam poznasz tez w skrocie nasze historie. A mozesz napisac czy robilas jakies badania i czy bierzesz leki? My sie tu wspieramy i doradzamy i nic nie daje takiej nadziei jak pozytywne historie dziewczyn!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
_Abby_ wrote:Ja tam się mogę i pod żyrandol podczepic byle zadziałało
Abby...poplakalam sie razem z mezemo boshshshs od razu sobie to wyobrazilam!!!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:Witaj Foremeczka, skoro przeczytalas tyle stron tego watku to wiesz, ze to wspaniala wirtualna grupa wsparcia:) jak kazda nowa czlonkinie zachecam Cie do wpisania sie na nasza liste:
http://ujeb.se/zaczynamyznowustarania
Tam poznasz tez w skrocie nasze historie. A mozesz napisac czy robilas jakies badania i czy bierzesz leki? My sie tu wspieramy i doradzamy i nic nie daje takiej nadziei jak pozytywne historie dziewczyn!dlaczego ten link zaczyna się od słów "ujeb się"
ruda9215, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Kto mi powie
dlaczego ten link zaczyna się od słów "ujeb się"
Hahaha, miałam to wyjaśnić, ale niebieska to już zrobiła. Dodam, że autorką tabelki jest nasza nieoceniona Annak, ale ponieważ link był strasznie długi i stanowił serię przypadkowych znaczków, postanowiłam trochę go skrócić i znalazłam "ujebywarkę" adresów, czyli właśnie ujeb.se na której można wyznaczyć, jaki ten adres ma być, czyli właśnie zaczynamyznowustarania , żeby było łatwo zapamiętać. No i trochę do śmiechu jest_Abby_, Ikarzyca, sy__la lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa, robiłam trochę badań. Antykoagulant tocznia, przeciwciała przeciwtarczycowe, badania pod kątem zespołu antyfosfolipidowego wyszły w porządku. Wymazy też.
"Wyszły" ANA w mianie 320, policystyczne jajniki w obrazie (lekarz mówi, że to nie ma u mnie znaczenia), za niski poziom kortyzolu i za niski poziom cukru.
Poza tym wg lekarza (bo wyniki w sumie w granicach normy) jest niedobór wit. D i B12. Za to kwasu foliowego wyszedł nadmiar, odstawiłam zwykły i biorę folian (solgar). Żadnych genetycznych badań póki co nie robiłam. Jeszcze mam zbadać homocysteinę.
Jestem obstawiona suplementami,po owulacji będzie luteina, jeśli będzie ciąża to mam brać clexane, już czeka na półce. Czyli podobnie do Was:)
U Was też tak ciężko ten clexane dostać? w aptekach mówią, że to towar deficytowy, dostałam dopiero w czwartej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:42
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
M@linka wrote:Dostałam globulki z antybiotykiem na 10 dni. A później wymaz kontrolny.Antoś IVF,Julisia natural