Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynko bo estradiol powinno badac sie w róznych fazach cyklu ale aby zobaczyc czy owulacja przebiegła pomyslnie czy w ogóle estradiol dobrze nam działa warto zbadac go w 2 fazie razem z progesteronem i najlepiej sprawdzic to powinno sie 3 razy to badanie zrobic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 19:38
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pomoc
Hmm czyli badania najlepiej wtorek-czwartek-sobota, we wtorek i czwartek mogłabym zrobić jak zawiozę córke do przedszkola, ale w sobote byłby problem12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Wybaczcie ze dopiero teraz się odzywam, ale od godziny 11 jestem na nogach i cały dzień w trasie. Byliśmy z mężem i moimi rodzicami jeździć po cmentarzach, a trochę ich mamy
Jutro jedziemy z mężem i teściowa z jej strony na cmentarz oddalony prawie 100 km w jedną stronę, a jeszcze od jutra zaczynam nocki i znowu mało będę spala
U mnie coś kiepsko z humorem jestem naprzemian zła ze każdemu cisne i wyzywam a za chwilę chce mi się płakać. Niewiem co mi jest. Jestem też podlamana bo znowu schudłam
Z 47 na 45 kg. Jestem załamana bo nie mogę przytyć, nie podobam się sobie bo jestem coraz chudsza wszędzie mi kości wystają.
A co do zdjęć kochane to zaraz Wam co.podeślę -
nick nieaktualnyBlondyna
wiesz moze to ta pogoda bo ja dzisiaj tez tak sie czuje ale wiem,ze nie tylko ja tak dzisiaj mam.
A współczuje nocek moze one tez maja wpływ na chudniecie oraz stres. Ja tak miałam stres mnie wykanczal wygladalam jak z obozu
Najlepiej jesc regularnie i 5 posilków chociaz to trudne w Twoim przypadku gdy nocki masz. -
Dziewcznynki, dzisiaj u mnie też taki średni dzień nastrojowo. Ale ja się głównie martwię przez wybory. Boję się co będzie dalej, dokąd zabrniemy... Przepraszam, że o tym piszę, bo to nie miejsce na tematy polityczne. Każda z nas może mieć inne poglądy. Ale dlatego tak ogólnikowo napisałam, żeby - w razie czego - żadnej z Was nie urazić.
Poza tym, myślę, że nagatywnie udziela nam się też zmiana czasu. Wcześniej robi się ciemno. Ale za kilka dni się znów przyzwyczaimy. Jeszcze niecale dwa miesiące i znów dni będą coraz dłuższe -
To fakt gdy mam nocki jem może dwa razy dziennie, wiem że powinnam jeść 5 posiłków dziennie ale jest to bardzo trudne
Dziewczyny mam do Was takie pytanie jak wkleić zdjęcie na tej stronie, bo ja za każdym razem wklejam linka? -
nick nieaktualnyBlodnyna ale laska z Ciebie rzeczywiscie chudziutka!
A wklejac własnie przez zapodaj ale musisz wpisac zapodaj na forum i wklejasz link z ostateniej linijki ale tylko czesc podaje przykład: tutaj jest calosci wklejona
[ url=http://naforum.zapodaj.net/e6f928163eb3.jpg.html][ img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f928163eb3.jpg[/img][/url]
a powinno byc tak:
[ img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f928163eb3.jpg[/img]
pomiędzy [ i img bez spacji - dodałam aby nie wyświetlało zdjecia
a jeszcze na poczatku trzeba wybrac rozmiar zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:14
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea4f3191f946.jpg
Udało się dziękuję InesskaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:12
inessa, maggda, Bomblica, malika89, Martynka30, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Juz Wam dziewczyny opowiadam jak było
Zaczęło się oficjalnie o 18.
Po przemówieniu i rozdaniu upominków dla krwiodawców czyli tak kolo 19.30 zaczęli roznosic jedzenie. Miałam się najeść do rozpuchu żołądka no ale cóż miało być na bogato, no cóż było tylko nie na moje kubki smakowe były owoce morza, których nie znoszę, łosoś na zimno był dobry, zupa rybna ogólnie takie sobie, ale był też wiejski stół wiec na szczęście nie wyszłam głodna, piłam wodę z cytryną i mięta która była. Jako kierowca nie mogłam nic pić z % %%
Ale przez tą wodę chyba co pół godziny chodziłam siku
Pierwszy raz jadłam dzika i powiem Wam ze mi smakował
Niestety torta musiałam sobie odmówić w tym roku, wole nie ryzykować potem na noc.
Grała orkiestra ale tak sobie potem mąż poszedł do tego z orkiestry bo chciał jedną piosenkę zamówić " za te oczy zielone ". Jak koleś puścił z playbacku dopiero ludzie zaczęli się bawić . Było mega fajnie. Wytanczylam się za wszystkie czasyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:53
inessa, Bomblica, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stresowałam sie dzisiaj brakiem objawów to siknelam wieczorem i sie uspokoilam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf942b7bc23f.jpg
Przepiękne kreseczki, nie mogę się napatrzeć dobrej nocy dziewczyny :*malika89, inessa, blondyna5555, Jacqueline lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Dziewczyny, gdyby nie fakt,że idę jutro do pracy i muszę dojechać do niej autem, to bym sobie wypiła coś mocniejszego... W ilości znacznej...
Jestem załamana wizją nowej Polski... Jestem przerażona!
Żadna z nas nie wie jak się potoczą nasze losy i starania o maleństwo, ale jednego możemy być pewne - możemy zapomnieć o legalnych technikach wspomagania rozrodu...Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Blondynka popieram dziewczyny wyglądasz ślicznie
Co do przyszłości Polski, aż strach pomyśleć, robi się coraz gorzej... jeden lepszy od drugiego i tak naprawdę obiecują gruszki na wierzbie
Mi temperatura spadła i wysikałam negatywa... wyczekuje @ powinien być jutro, jak nie to za max 2 dni.blondyna5555 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Malika,
Ja właśnie dlatego wczoraj wieczorem już się nie odzywałam, bo robiłam to, na co Ty miałaś ochotę. Pierwszy raz w życiu płakałam po ogłoszeniu wyników wyborów. I pierwszy raz boję się przyszłości. Z bardzo wielu powodów, ale także z tego, który Ty podałaś Czuję się tak jakbym się dziś obudziła w innym świecie...
Martynko,
Przykro mi bardzo jeśli ten negatywny wynik się potwierdzi Ale piszę o potwierdzeniu, bo skoro @ ma być dopiero jutro/pojutrze, to może za wcześnie testowałaś?
Blondyna,
Super wyglądasz! Ale Ty masz figurę! Zazdroszczę Ja to raczej taki chłopięcy typ. Zero kształtów tam gdzie być powinny
Fajnie, że impreza się udała. Takie wypady są potrzebne dla zdrowia głowy i ciała.
Czy Ty nie testujesz jakoś w tych dniach?
Bombel,
Ty będziesz tak sikać przez 9 miesięcy?!
Jesteś w ciąży i nie chce być inaczej! Musisz pamiętać, że czasem nie będzie objawów i nie panikować wtedy. Może macie grzeczne dziecko, które chce oszczędzić mamie mdłości i innych takich. Kochana, to ciąża! Uwierz!
Maggi,
A jak tam Wasz Pytajniczek?blondyna5555, malika89 lubią tę wiadomość