Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
czasem mysle, ze bambini juz wyskakuje - tak tam buszuje w srodku:) jak pisklak co w skorupke puka:)
a wyprawki jeszcze prawie nie mam.......
coco mnie wyprzedzi z gotowoscią .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:38
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
AnnaK - jutro o 9 będę myślami przy Tobie.
Moja rada - nie patrz - jeszcze w życiu napatrzysz się na małego brzdąca - nic się nie stanie jak jutro od lekarza USŁYSZYSZ, że jest dobrze - a mam nadzieję że tak właśnie będzie.
Myślę, że to wiesz - ale bez względu na to co się stanie - masz nas zawsze - kilkanaście dziewczyn dokładnie rozumiejących to przez co przechodzisz!
Bardzo mocno jednak wierzę w tą ciążę. Że pod serduszkiem wciąż jest jednak Twój wymarzony, wyśniony Jedynak.
Do jutra! -
Annak trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę.musisz być dobrej myśli -to już połowa sukcesu. A może ktoś mógłby pójść z tobą, chociaż podtrzymać za rękę? Ja w 3 ciąży tak się bałam że zabrałam mamę na usg, zamknęłam oczy a mama mówiła czy już mogę spojrzeć, nie zdążyłam otworzyć a już puściły dźwięk. Gin do której poszłam znała moje historie i też później mówiła że się denerwowala. Jesteśmy z Tobą
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Annak ja tez jutro jestem z toba myslami podczas wizyty. Moim zdaniem powinnas patrzec co by nie bylo. Jak pozniej bedziesz mogla uwierzyc w jakakolwiek wersje jesli nie zobaczysz na wlasne oczy. Ja bym musiala wszystko sama zobaczyc nawet jesli mialoby byc zle. Nie chcialabym sie pozniej zastanawiac czy ktos sie nie pomylil. Przed zabiegiem lyzeczkowania mialam chyba ze 4 usg potwierdzajace, kazde bolalo psychicznie ale kazde musialam sama zobaczyc, wlasnymi oczami zeby wiedziec ze nikt sie nie myli. Pozniej i tak mialam watpliwosci.... Trzymam z calej sily kciuki zeby wszystko bylo dobrze zebys uslyszala ze jest pieknie
daj znac po wizycie buziaki :*
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Laila,
Oczywiście, że ja tam spojrzę! Nigdy bym sobie nie wybaczyła, że tego nie zrobiłam.
Chodzi tylko o ten pierwszy moment. Jego się boję... Ten czas, zanim lekarz coś powie.
Dziękuję za wszystko!
O rany, aż mi głupio, że tak zdominowałam dziś nasz wątek...
Obiecuję, że od jutra to się zmieni!
* * *
Tak na marginesie to wczoraj miałam rocznicę ślubu. I dziś czuję się trochę jak na tym ślubie. Wszystkie oczy i cała uwaga zwrócone w moją stronę.
Heh. Niezłe żarty i skojarzenia się mnie trzymają. Czyli nie jest aż tak źle
Jesteście przekochane, Dziewczyny.
Musimy się spotkać w realu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu -
Moc pozytywnych myśli wysyłam
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
_Abby_ wrote:To u mnie 3 dni zupełnie czyste i teraz znowu brązowe plamienie i jest go sporo. Zobaczymy. Zawsze do 5 dni przed okresem mam takie plamienie. Za tydzień się wyjaśni.
A szczerze to i Tobie i sobie życzę szybkiego okresu żeby można było iść dalej.
Vertigo a u Ciebie okres się rozkręcił?
Jeszcze nie ale ja też zawsze plamie do 3 dni przed także czekam jeszcze. Cieszę się że w końcu mam ten okres. Teraz mogę spróbować znowuGaduaaa lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualnyvertigo wrote:Jeszcze nie ale ja też zawsze plamie do 3 dni przed także czekam jeszcze. Cieszę się że w końcu mam ten okres. Teraz mogę spróbować znowu
a dziś z kolei obudziłam się chora
zatoki i migdały do wymiany