Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Przez brak dziecka chyba adoptuje sobie drugiego psa... http://olx.pl/oferta/roczna-suczka-szuka-domu-CID103-IDhlGQz.html#ce0751999d
Jak wam sie podoba?
Przypomina mi Falkona z Niekończącej się opowieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 00:03
sylvuś lubi tę wiadomość
-
gama wrote:haha no wlasnie i co inny kraj (kontynent - patrz USA) ma inne normy...
hehe no właśnieWHO nie ustala norm dla całego świata?
Nie bez przyczyny moja firma się rozbudowuje a produkcja przyspiesza i zwiększa ilość produkowanych tabsów na jedną serięMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
gama wrote:laila co do szczepienia piesków raczej nie mam wątpliwości:)
dziewczyny dobrej nocki:)Ja sie zawsze smialam, że zanim moj pies zostal zaszczepiony na zakazne to nosilam go na rekach i sikal tylko pod tabliczka zakaz wyprowadzania psow gdzie nikt nie chodzil zeby nic nie zlapac a ludzie sie zastanawiaja czy wlasne dzieci szczepic
To juz ostatnie co wtracam na ten temat tutaj
Do jutra musze zdecydowac czy jedziemy po pieska..
aniołek 01.02.2016r -
sy__la wrote:Laila takie psy adoptowane czy przygarnięte ze schroniska są bardzo wdzięczne i na pewno będziesz zadowolona
jeśli się tylko Tobie podoba to nie masz się nad czym zastanawiać
aniołek 01.02.2016r -
tak tylko napisałam zeby atmosfere szczepienną rozładować
a propo hodowli - to tez jest modny interes .............Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 00:25
sy__la lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
laila_25 wrote:Do psa nie masz watpliwosci, a masz do dziecka?
Ja sie zawsze smialam, że zanim moj pies zostal zaszczepiony na zakazne to nosilam go na rekach i sikal tylko pod tabliczka zakaz wyprowadzania psow gdzie nikt nie chodzil zeby nic nie zlapac a ludzie sie zastanawiaja czy wlasne dzieci szczepic
To juz ostatnie co wtracam na ten temat tutaj
Do jutra musze zdecydowac czy jedziemy po pieska..
jeszcze jedno zdanie a'propos szczepienia psów... mam takiego zaufanego weterynarza. Kiedyś przyszła do niego pacjentka i chciała zaszczepić swojego pupilka na wszystko co tylko możliwe... weterynarz jej powiedział, że on zaszczepi tylko na te co powinien być zaszczepiony obowiązkowo, że on nie będzie robić krzywdy pieskowi... to już samo za siebie mówi.
Dobranoc Dziewczynki, milej nocki.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:Syla skad ty tych dziwnych zaufanych ludzi bierzesz?
No właśnie mogłabym to samo powiedzieć o Tobie...w jakim lekarskim środowisku się obracasz, że nikt nie widzi nic złego, kompletnie nic.. same superlatywy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 00:36
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:O hej Jagienka! A może kwestia sprzetu...ja nie wierze,że ordynator oddzialu nie widzial torbieli na 4,5 cm... sama bym ci ją znalazla
To zwykła torbiel czynnosciowa byla?
sy__la lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Elaria wrote:Tylko, czy zauważyłaś/łyście, że wszędzie w mediach, zwłaszcza celebryckich, gada się wciąż o dietach bezglutenowej, beznabiałowej? Co i raz jakaś aktorka czy modelka opowiada, jak to porzuciła gluten i od razu czuje się lepiej i schudła. A może po prostu przestała jeść białe bułki i chleb tostowy. Może zamiast tego wystarczyłoby przejść na prawdziwy razowiec i pełnoziarnisty makaron? Tak na przykład mówię.
Kto ma celiaklię, to ma i bardzo mu współczuję, ale wieszać psy na glutenie w przetworach z pełnego przemiału to moim zdaniem przesada.vertigo, sy__la lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Aliska ładna ta twoja córcia,nawet powiedzislabym ze podobna do ciebie.Szkoda ze zycie tak niesprawiedliwe,dzieci powinny sie wszystkie zdrowe rodzic choc wiele chorych dzieci jest bardziej rozwiniętych intelektualnie niz nie jedno zdrowe.
Idem spac,padam na pysk.
Vertigo ktos ci na odcisk nadepnąl?Cos nie w sosie ostatnio..Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyA ja jestem na etapie zaklinania termometra. I wmawiam sobie, żeby nie robić sobie nadziei, a z drugiej to przecież nadzieja nas napędza. Nagimnastykowałam się, zeby bzykanko było w odpowiednim czasie. Bedzie mi cholernie przykro, jesli znów gówno to dało.
-
nick nieaktualnyHej kochane❤❤❤ja nie spie bo Gabrys obudzony ale licze ze jeszcze zasnir ☺ pamietam o Was calym sercem ❤❤❤ a nadrobic Was to ufff ciezka sprawa hyhy ale dobrze piszcie piszcie ☺ ja co do szczepien to nie odniose sie za bardzo bo to trudna sprawa i lepiej nie dyskutowac!☺ chce tylko napisac odnosnie glutenu co juz tu wiele razy pisalam prosze uwazajcie z odstawianiem jak juz chcecie to zrobic. Gluten jezeli czlowiek jest zdrowy tez jest wazny a po odstawieniu i potem nanowo zaczeciu spozywania go moga wyjsc problemy zdrowotne. Ja choruje na celiakie i nie zycze tego nikomu a niestety stala sie moda na bezgluten. Co do bezowulacyjnych cykli to ja niby taki mialam teraz jak zaszlam w ciaze a chodzilam na monitoring mysle ze poprostu byla ona bardzo wczesnie bo albo w 6 a najpozniej w 8 dniu cyklu. Co do CC to Blondyna jezelu mialas ja tam gdzie kiedys pisalas to moja kuzynka tam tez miala rok temu i robili jej w usmiech a tez nie miala planowanej. Ja mialam robiona w Poznaniu i tez mam w usmiech Znioslam ja srednio ale uprzedzano mnie ze wzgledu na znieczulenie a ja mam powazme problemy z kregoslupem i bolalamnie kilka tyg.glowa. a ciecie rowniez boli nawet troche jeszcze teraz alemusialam a raczej chcialam chodzic bo synek lezal na innym oddziale a jak jawyszlam ze szpitala to trzeba bylo dojezdzac do Niego wiec o sobie za bardzo nie bylo czasu myslec. Powiem tylko tyle ze zawsze chcialam rodzic SN no ale niestety z moimi chorobami nie dalabym rady. Mysle ze co do rodzaju porodu to co kobieta to inna opinia. A co do progesteronu to ja mam z tym problem i odkryty dzieki wladnie badaniom ale nie jeden raz w cyklu po owulacji a 3 razy wraz z estradiolem no i przez 3 cykle. Niestety koszt tego jest ale dzieki temu mialam ustawione leki.( a badany mialam w 7dpo w 9 dpo oraz w 11dpo) Kochane ciesze sie z kazdej nowej ciaxy, czekam na nowe ☺wierze ze beda i to w niedlugim czasie. Wspieram kazda mamusie kazda oczekujaca kazda walczaca i badajaca sie kobietke ❤❤❤ a u nas w tym tyg.wizyta u kardiologa i mam woelka nadzieje ze tetnice plucne poszerzyly sie u synka i nie bedxie potrzebny zabieg. My nadal walczymy z kolkami i ulewaniem i raz jest lepiej a raz gorzej ale trzrba to przejsc. Oo synek zasnal ☺ przepraszam za bledy pisze z komorki. Zycze dobrej niedzieli ☺☺☺
Elaria, gama, M@linka, sy__la, Evita lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Aliska ładna ta twoja córcia,nawet powiedzislabym ze podobna do ciebie.Szkoda ze zycie tak niesprawiedliwe,dzieci powinny sie wszystkie zdrowe rodzic choc wiele chorych dzieci jest bardziej rozwiniętych intelektualnie niz nie jedno zdrowe.
Idem spac,padam na pysk.
Vertigo ktos ci na odcisk nadepnąl?Cos nie w sosie ostatnio..
Mi? Coś Ty, bardzo w sosie jestemdyskusji o szczepieniach nie lubię, bo zawsze z tego wychodzi gnój
Dzień dobrymam w chusteczkę prasowania.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Hej dziewczynki
W obecnej chwili nie mam szans Was nadrobić, ależ dyskusja się rozwinęła wczoraj
Byliśmy na tym grillu no i tak, nie było tego kuzyna z żoną, bo on na po południe do pracy. Ale za to była jego siostra, mają już córeczkę 1,5 roku no i musieli ogłosić jakże radosną nowinę, że jest w ciąży, ale dopiero sam początek 6 tygodnia, była na usg i widzieli pęcherzyk.
Co prawda wiedziałam już od dawna, że mają się starać jak dostanie umowę na stałe, no, ale cóż, nie powiem, pojawiło się małe "ukłucie zazdrości"
Wiecie, może nie chodzi o sam fakt, że słyszę o kolejnych ciążach, tylko w takich chwilach mam ochotę cisnąć wszystko, zdać się na los i jeśli wyszedłby test to lecieć do lekarza po leki...
Dobra, koniec pierdzielenia, ogarniamy się i jedziemy nad jezioro
Miłego dnia12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016