Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaaa! Dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że aż łzy mi same ciekną
Moja Kochana Dzidzia mierzy 19mm, serduszko ładnie pulsuje i wszystko zgadza się z OM (wg OM dziś 8t4d i wg USG tak samo). Boże jaki miałam stresik na tej kozetce...
A oto moje Dziecię:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d383e38ded83.jpg
patrzę na ten ekran i patrzę a doktorek ciach na 3D przełączył i oto fotka, tylko niestety wydrukowane jest na czarno-biało, a na monitorze było w fajnych kolorach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dcb35261191.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:34
Evita, Alisa, Niebieskaa, Elaria, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia, Paolina91, gama, promyczek 39, M@linka, kiti, Magdzia88, Elmo13, Asia87, sylvuś, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane
hehe ogonek fajniutki, zalążki rączek i nóżek też, ale na tym 3D kurcze, wygląda jak taki malutki skulony Człowieczek. Boziu dziękuję Ci, że mogę się tym stanem cieszyć
Dziewczynki starające się dzielnie i walczące o swoje szczęścia - jestem przekonana, że i Wy się doczekacie swoich Maleństw w brzuszkach. Może w tym cyklu, może w następnym, ale z pewnością tak się stanie. Ja w to głęboko wierzę. Każda z nas zasługuje na taki CudSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Sy_la - gratulacje, wspaniałe wieści
sy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja dziś zaczęłam świrować, bo na teście po ponad godzinie wylazł wyraźny cień
Wiem głupia jestem, nie patrzy sie na testy po czasie.
Poleciałam na betę, ale jest negatywna.
Pierwszy raz cieszę się na widok negatywnej bety
Uhh to teraz ze spokojem czekam na @, powinna być za 5 dni.
Nie ma mowy o stosunkach przerywanych, wykończę się nerwowo, będę brać tabsyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:10
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyDziekuje, dziewczyny! Potrzebowałam ojojania. Nie moge spac, bo boje sie ze zaspie. Ta rozprawa stresuje, bo narazam sie szefowej. W ogole nie mam pojecia o co moga mnie pytac, bo nie wiem, czego dotyczy sprawa.
Tabletek nasennych nigdy nie bralam. Rozważę. -
nick nieaktualnyJacqueline Niech tylko dobre tabsy Ci przepisze, ja brałam Daylette przez trzy lata , byłam osowiała , suchość w pochwie przytulanki raz góra trzy w miesiącu , nie miałam wcale ochoty na kochanie się , senność , wszytkie wyniki wątrobowe były ok , i sama w końcu odstawiłam po trzech latach.
sy_la Kochana piękne , cudne , śliczne maleństwo :* :* już nie mogę się doczekać kiedy ja nasze szczęście zobaczę :* , tyle dni .. tyle czekania osiweje chyba.sy__la lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Syla cieszę się razem z Tobą ,piekny maluszek:**
Moja beta z piątku czyli 11 dpo -59,2
dzis powtórzylamAlisa, M@linka, kiti, sy__la, Elmo13, Kadabra, Asia87, sylvuś, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Jacqueline wrote:Ja dziś zaczęłam świrować, bo na teście po ponad godzinie wylazł wyraźny cień
Wiem głupia jestem, nie patrzy sie na testy po czasie.
Poleciałam na betę, ale jest negatywna.
Pierwszy raz cieszę się na widok negatywnej bety
Uhh to teraz ze spokojem czekam na @, powinna być za 5 dni.
Nie ma mowy o stosunkach przerywanych, wykończę się nerwowo, będę brać tabsy
chociaż przez 5 lat stosowaliśmy tą metodę jako antykoncepjcę ... ale wczoraj się mocno przestraszyłam.. że jakby coś się stało to masakra...FabianCyprian
Tymuś
-
laila_25 wrote:Mi pomaga czesto sama swiadomosc, że mam pod reka leki nasenne. Latwiej mi zasnac bo nie wpadam w petle:
nie moge zasnac-->ojej jak pozno, musze zasnac-->stresuje sie --->nie udaje sie --> jeszcze bardziej sie stresuje---> jeszcze bardziej nie moge zasnac
a tak mam myslenie jak sie nie uda przez dluzszy czas wezme tabletke i bede spac
i o dziwo przez to opakowanie mi calkiem na dlugo starcza bo sama jego obecnosc jest dosc leczacaPolecam jesli masz realne problemy ze snem.
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Syla cieszę się razem z Tobą ,piekny maluszek:**
Moja beta z piątku czyli 11 dpo -59,2
dzis powtórzylam
Powtarzasz bete?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:56
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny