Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Zgadzam sie Gaduaaa i to moj dzidziol po 2 poronieniach kiedy nawet zarodka nie widziałam
takaaa ogromna radość że to jednak jest możliwe... mieć dziecko po poronieniu/poronieniach !
M@linka, Niebieskaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Vertigo pytanie medyczne do Ciebie
za 100punktów
mam globulki vagical... bo nie wiem czy pamiętasz ale miałam na cytologi "nasilony odczyn zapalny" i ginka zasugerowała żeby się przeleczyć przecwzapalnym czymś.. no to mam.. delikatne takie globulki na bazie nagietka...
czy ja mogę je zaaplikować teraz? w sensie że po poronieniu przed tym pierwszym @ ?Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyNiebieskaa Piękności małe :* :* :* :* .
Martynko30 Dziewczyny mają rację, jesteś śliczna :* :* :* :* .
Asia Gratuluję , z całego serca :* :* :* .
Alisa Jakie śliczne zdjęcie masz w avatarze :* :* :* :* :* .
A co u nas? . A u nas mdłości i zawroty glowy chyba przeszły mam zacto wilczy apetyt piersi swędzą ba i są wrażliwe , plamień nie ma tfu tfu dziś miałam serce w gardle , boże kochany te moje tak się wściekają że na sekundę nie można ich spuścić , poszłam po pranie a te z płaczem że się przewróciły myślałam , że belki drzewa na nie upadły bo stoją nie daleko domu teraz położyłam , aż strach na dwie je puszczać , nie dobre te moje skarby .Niebieskaa, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Vertigo pytanie medyczne do Ciebie
za 100punktów
mam globulki vagical... bo nie wiem czy pamiętasz ale miałam na cytologi "nasilony odczyn zapalny" i ginka zasugerowała żeby się przeleczyć przecwzapalnym czymś.. no to mam.. delikatne takie globulki na bazie nagietka...
czy ja mogę je zaaplikować teraz? w sensie że po poronieniu przed tym pierwszym @ ?
Przykro mi, nie ordynuję leczenia przez internet, to jest otwarte forum, które każdy może przeczytać.
Jakby ktokolwiek mnie sprawdził po numerze IP, mogę mieć nieprzyjemności w izbach.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:Przykro mi, nie ordynuję leczenia przez internet, to jest otwarte forum, które każdy może przeczytać.
Jakby ktokolwiek mnie sprawdził po numerze IP, mogę mieć nieprzyjemności w izbach.FabianCyprian
Tymuś
-
Dziekuje Wam:) dzidziol klaszcze w swoje zaczątki łapek i tez dziekuje. Ja pamietam wszystkie wiadomosci Martynki i teraz ja kolejna doświadczam cudu:)) tak tak po 2 poronieniach kiedy w macicy były pustki...
I ma teraz 10 tyg i 1 dzień czyli tak jakby troche nadrobiłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:43
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska cieszę się z takich wieści
Dziękuję dziewczynki za wszystkie info. Jedziemy zatem do genetyka do KielcNiebieskaa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Umieram z niecierpliwosci;( Czemu musze miec takie długie cykle na wszystko tyle czekac..na @...na owul...na testowanie... buuu ;(
Może i udalo sie miec owulke ale teraz musze czekac do 36 dnia na termin miesiaczki zeby liczyc na pozytywny test....
Zazdroszcze wam 28cyklówki...
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:Nie myslcie ze mamy problem z alkoholem haha
) ale te własne wyroby bardzo cieszą. Robił tez wino, whisky itd. Ja mam jeszcze kilka butelek z winiarni z Prowansji z zeszłego roku ale to czeka na opicie dziecka...
U nas zalega jeszcze butelka wódki weselnej z 2006 i czeka, chyba na opicie syna
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
laila_25 wrote:Umieram z niecierpliwosci;( Czemu musze miec takie długie cykle na wszystko tyle czekac..na @...na owul...na testowanie... buuu ;(
Może i udalo sie miec owulke ale teraz musze czekac do 36 dnia na termin miesiaczki zeby liczyc na pozytywny test....
Zazdroszcze wam 28cyklówki...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ja królestwo oddam za trzydziesto kilku dniowe cykle. Moje mają 60 - 70.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Umieram z niecierpliwosci;( Czemu musze miec takie długie cykle na wszystko tyle czekac..na @...na owul...na testowanie... buuu ;(
Zazdroszcze wam 28cyklówki...
Asia gratulacje!
Niebieska kawał chłopa, albo babyNiebieskaa, Asia87 lubią tę wiadomość