Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaira a może to nie o paproch chodziło tylko myślał że coś w zdrapkę wygra
hyhyhy (żart na poziomie pryszczatego gimnazjalisty)
Elaria lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Do mnie dotarł dzisiaj mój nowiutki pachnący świeżością termometr owulacyjny do ponownego zdeptania
Nie wierzę w termometry elektroniczne - no co poradzę? Pokazują mi całkiem inną temperaturę za każdym razema tu ciecz musi się podgrzać i rozszerzyć - prawom fizyki się nie zaprzeczy
i nie pika
jak nie zajdę w ciąże w kolejnym cyklu, to poproszę koleżankę o monitoring cyklu, ona pracuje tylko w poniedziałki i piątki, więc znakomicie mi to pasuje. Jest bez sensu dla mnie to wróżenie z wykresów - postanowiłam to zrobić ostatni raz po miesiączce
dupa mnie boli od siedzenia, słuchajcie - sezon się zaczął, przyjęłam już dzisiaj 48 osób i mam jeszcze 30 do przyjęcia, nie wiem jak się nazywamproszę pogłaskać
jak tylko zajdę w ciąże, idę na zwolnienie - nie ma bata. Ja to powiedziałam - tytan pracy
M@linka, Elmo13, Nadzieja1988!, sylvuś lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Apetyt... hyhyhy (smiech pryszczatego gimnazjalisty)
Ja mam malutki pieprzyk na łechtaczce, mój jak mnie "poznawał" to pazurem skrobał bo myślał, że to paproch hyhyhy!
Też mam pieprzyk w miejscu intymnym i chciałabym aby lekarz go obejrzał, ale jakoś głupio mi iść do dermatologa lub innego lekarza poza ginem i nie wiem właśnie co robićkurza twarz, co radzicie? iść do dermatologa i sie przed nim rozkraczyć??? Ginekolodzy są przyzwyczajeni do takich widoków a przed innymi lekarzami to mam opór. No chyba, że byłaby to kobieta...
-
a ja miałam małego pypcia ponad pół roku jak nie 8 miesięcy (coś z rodzaju kłykcin kończystych) na łączeniu pupy i uda i jakoś w 8 tc siadam na sedes zrobić siku i patrze w majty a tam plamka krwi... ależ się zlękłam przez chwilę, ale sekundę później zrozumiałam, że to może ten pypeć... patrzę, a tam go już nie ma, oderwał się sam! A teraz nie ma po nim śladu...
za to na łechtaczce mam na czubeczku taki 2mm pypcik i on sobie tam jest, nie będę go już niczym wypalać bo boję się - może sam odpadnie?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 16:43
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
M@linka wrote:Też mam pieprzyk w miejscu intymnym i chciałabym aby lekarz go obejrzał, ale jakoś głupio mi iść do dermatologa lub innego lekarza poza ginem i nie wiem właśnie co robić
kurza twarz, co radzicie? iść do dermatologa i sie przed nim rozkraczyć??? Ginekolodzy są przyzwyczajeni do takich widoków a przed innymi lekarzami to mam opór. No chyba, że byłaby to kobieta...
o matko, ale macie problemy
normalnie idź do dermatologa, on ma w dupie Twoją pochwę i wargi sromowe i jest mu wszystko jedno jak wyglądasz w tym miejscu
jedyne co może być trudne do zaakceptowania to konieczność przykładania dermatoskopu w Twoje kroczeale może będzie miał podgląd komputerowy. Nawet ginekolog nie zbliża się tak niebezpiecznie do pacjentki - chyba, że krótkowidz
(znacie kawał o wspólnym mianowniku ginekologa krótkowidza i misia koala?)
Dajesz ten kawał. Zapowiada się świetnie25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyM@linka, no niby głupio, ale takie rzeczy ci lekarze ogladaja, to raczej im nie robi róznicy. Jak Cie to niepokoi, to znajdz babke-lekarza.
Vertigo, naprawde mozna dostac zawrotu glowy. Ależ masz przerób! Wspólczuję! A każdy człowiek to inna historia. A czemu sezon sie zaczyna? Przeciez cieplo jest. Przez szkoły?
No i czemu nie wierzysz w wykresy? W ogóle lekarze jakoś im nie wierza, olewaja, jak mowie, że prowadze obserwacje. Termometr microlife daje mi wynik powtarzalny, różnice na poziomie 0,03 w te czy wewte. Ale tendencję widac, jak na dłoni. A mierzę pod jezykiem, wiec nieidealne miejsce.M@linka lubi tę wiadomość
-
roma wrote:Dajesz ten kawał. Zapowiada się świetnie
co ma wspólnego ginekolog krótkowidz z misiem koalą?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
wilgotny nosekroma, Elaria, M@linka, Gaduaaa, promyczek 39, Niebieskaa, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Elaria wrote:
Vertigo, naprawde mozna dostac zawrotu glowy. Ależ masz przerób! Wspólczuję! A każdy człowiek to inna historia. A czemu sezon sie zaczyna? Przeciez cieplo jest. Przez szkoły?
cholera wie
a ja na grypę nie mogę się zaszczepić, bo teoretycznie mogę być w ciąży, a w I trymestrze nie wolno (no przynajmniej nie powinno się), dopiero w II i III i tak cały sezon może mi polecieć, bo praktycznie od 1 dnia miesiączki jestem w I trymestrze ciąży
Vertigo hehe kur zapiał hehe to straszne - już sobie myślę, że umrę na czerniaka
z powodu tego pieprzyka bo nigdy nie odważe sie pójśc z nim na badanie cholera jasna nie miał gdzie wyskoczyć - mam go centralnie między wejściem do pochwy a odbytem - zajebiście nie? w bardziej wstydliwym miejscu nie mógł - już wolałabym mieć na łechtaczce lub wardze sromowej. Pewnie mi go przetną przy nacinaniu krocza przy porodzie
heheh fajny kawał heheh ciekawe czy mój gin go zna hhehehWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 15:06
-
vertigo wrote:Do mnie dotarł dzisiaj mój nowiutki pachnący świeżością termometr owulacyjny do ponownego zdeptania
Nie wierzę w termometry elektroniczne - no co poradzę? Pokazują mi całkiem inną temperaturę za każdym razema tu ciecz musi się podgrzać i rozszerzyć - prawom fizyki się nie zaprzeczy
i nie pika
jak nie zajdę w ciąże w kolejnym cyklu, to poproszę koleżankę o monitoring cyklu, ona pracuje tylko w poniedziałki i piątki, więc znakomicie mi to pasuje. Jest bez sensu dla mnie to wróżenie z wykresów - postanowiłam to zrobić ostatni raz po miesiączce
dupa mnie boli od siedzenia, słuchajcie - sezon się zaczął, przyjęłam już dzisiaj 48 osób i mam jeszcze 30 do przyjęcia, nie wiem jak się nazywamproszę pogłaskać
jak tylko zajdę w ciąże, idę na zwolnienie - nie ma bata. Ja to powiedziałam - tytan pracy
M@linka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
M@linka wrote:Vertigo hehe kur zapiał hehe to straszne - już sobie myślę, że umrę na czerniaka
z powodu tego pieprzyka bo nigdy nie odważe sie pójśc z nim na badanie cholera jasna nie miał gdzie wyskoczyć - mam go centralnie między wejściem do pochwy a odbytem - zajebiście nie? w bardziej wstydliwym miejscu nie mógł - już wolałabym mieć na łechtaczce lub wardze sromowej. Pewnie mi go przetną przy nacinaniu krocza przy porodzie
heheh fajny kawał heheh ciekawe czy mój gin go zna hheheh
ja też tam ma znamię, tez mi je przecięli przy nacinaniu krocza
zrobiłam dziś kurka test. przed chwilą. i odłożyłam go. i patrze no nic.. pod światło.. Jezu chyba mam zwidy.. wywaliłam. Za 5 minut wyciągnełam jednak z kosza. i chyba jednak tam coś jest. . no jest napewno lekko ciemniejszy paseczek.
boje się. jutro rano powtórka.M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Vertigo dasz rade popatrz ze juz ze połowa jesteś
jeszcze kilka osób i po robocie aby lekkie przypadki były
Mój młody tez dziś zaliczył wizytę u lekarza a naprawdę niewiele choruje ale od wczoraj miał wysoka gorączkę powyżej 38 a nawet 39 + wiec tylko czopki do pupy i dziś do lekarza ale w sumie nic mu nie jest tylko dostał nowinę i ma zostać w domu i go obserwować... Niestety tydzień w przedszkolu i juz...Aniołek (8t) marzec 2016
-
Dziewczyny, dzisiejsza beta 4,99, nie ma wątpliwości. Odstawiam dupka i czekam. No i niestety stymulacja clo też będzie musiała poczekać. W ogóle to na wszystko trzeba czekać
Teraz los będzie mnie doświadczał.
No cóż dziś to była formalnośc, nastawiłam się na porażkę, więc nie jest źle. Niestety w życiu niczego nie można być pewnym. Kolejny upadek, mam nadzieję,że więcej nie będę musiała się podnosić.
Elaria mocno trzymam kciuki, aby u Ciebie było dobrze, niech kreska ciemnieje i da nam wszystkim nadzieję.
Żebym tylko nie przestała wierzyć w cuda...Elaria lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chodzę co 5 minut i patrzę na niego i nie wierzę w moje własne zmysły.. czy napewno tam jest ta kreska. ha ! bardziej cień kreski.
jak jutro wyjdzie + to nie wiem czy brać duphaston? mam na 17 dni zabezpieczenie 2x1.
Elaria też tak się boisz jak ja?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥