Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Elaria bardzo cieszy mnie Twój cień!!! Ja też trzymam mocno kciuki!
Masz jakieś zabezpieczenie w postaci leków na tę ewentualną ciążę?
ps. widzę, że bierzesz metforminkębedziesz dołączać coś jeszcze?
Ale jakie leki? Nie miałam badań szczegółowych. Jestem umowiona do lekarza za 2 tygodnie. Co do tego czasu? Mam luteinę. Mogę zadzwonic do gina i zapytać. Wy bierzecie clexane, acard ale macie jakieś podstawy. -
nick nieaktualnyElaria wrote:Ale jakie leki? Nie miałam badań szczegółowych. Jestem umowiona do lekarza za 2 tygodnie. Co do tego czasu? Mam luteinę. Mogę zadzwonic do gina i zapytać. Wy bierzecie clexane, acard ale macie jakieś podstawy.
Ja bym jednak zrobiła betę, powtórzyła po 48h i zadzwoniła do gina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
u mnie też spadek formy
Cały czas mam plamienie a raczej sluz z nitka mi krwi. Owu zawsze była 11-12 dc tym razem nic i cisza. Ani temp ani śluz ani testy ovu nic nie pokazują. A liczyłam na to ze znowu zalicze złoty strzał. Jutro mam usg i cały czas mysle o tym ze może się okazać że coś jest nie tak, że jednak zabieg będzie konieczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:09
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Hej
u mnie też spadek formy
Cały czas mam plamienie a raczej sluz z nitka mi krwi. Owu zawsze była 11-12 dc tym razem nic i cisza. Ani temp ani śluz ani testy ovu nic nie pokazują. A liczyłam na to ze znowu zalicze złoty strzał. Jutro mam usg i cały czas mysle o tym ze może się okazać że coś jest nie tak, że jednak zabieg będzie konieczny.
u mnie już drugi dzień bez plamienia, plamiłam do 10 dnia cyklu, dość mocno nawet, ostatni dzień kawa z mlekiem
Abby, musimy dać radęTy masz jeszcze taką pewność, że o ile nie było i nie będzie zabiegu, Twoja anatomia jest raczej taka jak przed ciążą. U mnie tej pewności nie ma. I obawiam się jakiejś niedrożności jajowodów, zrostów i innych gówien
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Ale jakie leki? Nie miałam badań szczegółowych. Jestem umowiona do lekarza za 2 tygodnie. Co do tego czasu? Mam luteinę. Mogę zadzwonic do gina i zapytać. Wy bierzecie clexane, acard ale macie jakieś podstawy.
No tak, rzeczywiście ja jestem po badaniach a to inna sytuacja. Trzymam kciuki
-
Elaria wrote:Ale jakie leki? Nie miałam badań szczegółowych. Jestem umowiona do lekarza za 2 tygodnie. Co do tego czasu? Mam luteinę. Mogę zadzwonic do gina i zapytać. Wy bierzecie clexane, acard ale macie jakieś podstawy.
Edit.doczytalam ze nie badana bylas..moze jednak lekarz mialby pomysł jakis..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 13:03
Antoś IVF,Julisia natural
-
Elaria trzymam kciuki za ten test - daj znać jak wyszedł. Wizyta już za dwa tygodnie, jestem dobrej myśli
ja też zamierzam przyjąć podobną postawę - pierwszą wizytę mam zamiar zrobić dopiero w 6tc, potem będę chodzić co tydzień do pierwszego prenatalnego - oby, oby....
Elaria lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Moje podstawy to 2 poronienia, nie mam zadnych innych podstaw...ale rozumiem, ze skoro Ty masz corke i jedno poronienie, to moze trzeba to poronienie traktowac jako przykry przypadek losowy.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Właśnie zjadłam zupkę z vifon - wiem ze to śmieci ale jakoś tak nie mogłam się powstrzymać...
Co do leków to ja też nie dostałam żadnego zestawu tylko ten eutyrox biorę nie zawsze lekarze coś dodatkowo dają u mnie lekarz pojakos tego poronienia nie wiąże z brakiem leczenia, możliwe że te ATPO podwyższone ale nie koniecznie czasem to.jest przypadek... Jeżeli ta ciąża będzie bez problemowe to będę się tego trzymać. Także elaria nie denerwuj się na zapas najpierw sprawdź test i ewentualnie umów się możliwie szybko do lekarza i.zapytac. Powodzenia.zycze ja idę w środę na NFZ i.zobaczymy co mi powie mam nadzieje ze jest okAniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo! ja na samym poczatku ciazy mialam ogromna faze na zupy... zdrowe czy niezdrowe vifon goscil na stole:P byly tez zdrowe rosolki i inne zupy..ale jednak jak czasem mialam ochote na vifona to nic mnie nie powstrzymalo:))
Elmo13, M@linka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Dzień dobry:)
Elaria kurcze ale się cieszę! i to naprawdę szczerze, wiem jak długo czekasz na te 2 kreski, oby teraz wszystko szło ku dobremu:)
Do mnie właśnie zadzwoniła kobitka i powiedziała, że niestety nie może mi zaproponować stanowiska w swojej firmie. Trochę mi przykro, rozmowa kwalifikacyjna przebiegła naprawdę super, firma mi się podobała, byłam z siebie zadowolona i jakąś tam małą nadzieję, że może się uda dostać tę pracę, miałam...
Jeśli chodzi o staraniowe sprawy to na razie mam je gdzieś, okres mam dostać za półtora tygodnia. Ostatnio nic mi w życiu nie idzie tak jakbym tego chciała, więc pewnie i tu będzie podobnie. Także kupuję dziś podpaski w Biedrze na zaś
Elaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Gaduaaa masz racje,takie cos jsk twoje muszà chirurgicznie.Kolega mial na szyji i usunąl,zostala mala blizna.Moj màz tez ma w pachwinie i mnie troche dekoncentruje w trakcie mizianek,mówilam ze trzeba to usunàc ale jemu to nie przeszkadza a mnie czasem odbiera apetyt,no i ciàgle mysle by go nie uszkodzic.
Ja mam malutki pieprzyk na łechtaczce, mój jak mnie "poznawał" to pazurem skrobał bo myślał, że to paproch hyhyhy!roma lubi tę wiadomość
-
Elaria powtórz test, zrób betkę... trzymam kciuki!
bardzo mnie ucieszyła ta Twoja wiadomość!! Po cichutku wierzę, że ziściło się Twoje marzenie i oczywiście cichaczem też gratuluję
teraz kolej na pozostałe Dziewczynki. Cieszy mnie to, że po kolei każda z nas w odpowiednim momencie doczekuje swoich II kresek na teście. Chyba nie może być tak, że wszystkie w jednym czasie by zaszły bo przecież miejsc w szpitalach by zabrakło do porodu
Elaria lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]