Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
laila_25 wrote:u nas ostatnio na oddziale sie "urodziło" 17 tygodni... żywe... 6te poronienie tej kobiety ;( godzine umieralo na jej rekach...koszmar! KOSZMAR! Nie wiedzialam nawet jak wspolczuc tej kobiecie
laila gdzie pracujesz?Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Próbował, nic to nie dało, ale nie poddaje się
jest taki brzydki dowcip, gdzie jeden kolega się pyta drugioego czy łechtaczka jest z przodu czy z tyłu. Na odpowiedź, że z przodu ten załamany płacze: oooo matko to ja ciągle hemoroida ssałem?
tak mi się przypomniało
M@linka, Gaduaaa, sy__la lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
laila_25 wrote:u nas ostatnio na oddziale sie "urodziło" 17 tygodni... żywe... 6te poronienie tej kobiety ;( godzine umieralo na jej rekach...koszmar! KOSZMAR! Nie wiedzialam nawet jak wspolczuc tej kobiecie
ojejku... matko i córkoa brała jakieś leki? znają przyczynę?
-
nick nieaktualnyruda9215 wrote:chodzę co 5 minut i patrzę na niego i nie wierzę w moje własne zmysły.. czy napewno tam jest ta kreska. ha ! bardziej cień kreski.
jak jutro wyjdzie + to nie wiem czy brać duphaston? mam na 17 dni zabezpieczenie 2x1.
Elaria też tak się boisz jak ja? -
u nas krazy taki dowcip z historii ktoregos gineksa:
Przychodzi pacjentka siada na fotel...
gin patrzy patrzy... nie wytrzymal
smieje sie i pyta:
- a co sie Pani tak do mnie wystroila?
Pacjentka zaglada we wlasne krocze...a tam... złoty brokat!!
hahaha pomylila brokat w sprayu z dezodorantem hahaha
M@linka, Gaduaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:u nas ostatnio na oddziale sie "urodziło" 17 tygodni... żywe... 6te poronienie tej kobiety ;( godzine umieralo na jej rekach...koszmar! KOSZMAR! Nie wiedzialam nawet jak wspolczuc tej kobiecie
M@linka, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
vertigo wrote:jest taki brzydki dowcip, gdzie jeden kolega się pyta drugioego czy łechtaczka jest z przodu czy z tyłu. Na odpowiedź, że z przodu ten załamany płacze: oooo matko to ja ciągle hemoroida ssałem?
tak mi się przypomniało
hahaha no nie mogę dziś z Twoich dowCIPÓW hehe
Laila prawie jabłkiem sie zadławiłam, dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 16:46
-
nick nieaktualnyvertigo wrote:jest taki brzydki dowcip, gdzie jeden kolega się pyta drugioego czy łechtaczka jest z przodu czy z tyłu. Na odpowiedź, że z przodu ten załamany płacze: oooo matko to ja ciągle hemoroida ssałem?
tak mi się przypomniałopoprawilas mi humor
-
_Abby_ wrote:Ja się włączyłam w taką akcję tęczowy kocyk. Ludzie szyją mini rożki kocyki i czapeczki. Za darmo. Żeby taka matka mogla swoje malenkie szczęście trzymać w ramionach w ciepłym i ładnym dziecięcym kocyku. Żeby wiedziała że mu jest i będzie cieplo. Żeby czuła ze to nie "odpad medyczny" tylko jej mały człowiek.
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Dziewczyny, dzisiejsza beta 4,99, nie ma wątpliwości. Odstawiam dupka i czekam. No i niestety stymulacja clo też będzie musiała poczekać. W ogóle to na wszystko trzeba czekać
Teraz los będzie mnie doświadczał.
No cóż dziś to była formalnośc, nastawiłam się na porażkę, więc nie jest źle. Niestety w życiu niczego nie można być pewnym. Kolejny upadek, mam nadzieję,że więcej nie będę musiała się podnosić.
Elaria mocno trzymam kciuki, aby u Ciebie było dobrze, niech kreska ciemnieje i da nam wszystkim nadzieję.
Żebym tylko nie przestała wierzyć w cuda...
Przykro mi z powodu Twojego wyniku. A w ktorym dniu po domniemanej owulce mialas te blada kreske na tescie? -
Jak sie zrobilo tak dowcipowo/dowcipnie to ja napisze tez
Jaka jest róznica miedzy dzikiem a blondynką?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-Zadna.Jedno i drugie ryje nosem miedzy żołędziamiGaduaaa, Szczęśliwa Mamusia, Elaria, Jagna 75, M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥