Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiu Tak mi przykro Kochana, tulę :* , oby wasz nastepny cykl byl tym wymarzonym :* :* :* .
ruda Trzymam mocno kciukasy za Twoją mocną kreseczkę , i także Twoją ja Elaria :* :* :* .
Chciałabym cosik , wam pokazać kochane :* :* :* .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76417ed20b26.jpgGaduaaa, promyczek 39, Magdzia88, Elaria, Alisa, Paolina91, M@linka, Niebieskaa, Elmo13, Nadzieja1988!, Asia87, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:u nas krazy taki dowcip z historii ktoregos gineksa:
Przychodzi pacjentka siada na fotel...
gin patrzy patrzy... nie wytrzymal
smieje sie i pyta:
- a co sie Pani tak do mnie wystroila?
Pacjentka zaglada we wlasne krocze...a tam... złoty brokat!!
hahaha pomylila brokat w sprayu z dezodorantem hahaha -
Elaria wrote:To jest jedna z tych "miejskich legend". Slyszalam juz te anegdote, ze ktos znal te babke, albo kolezanke kolezanki, wzglednie ginekologa, ktory mial taka sytuacje. Ciekawe, ile w tym prawdy.
u nas ktorys gin opowiadal takie zarty wlasnie
aniołek 01.02.2016r -
Qurcze ale dajecie czadu
Moj gin zawsze mnie czyms rozbawi na wizycie wiec chyba pozycze jakis dowcip z waszej listy i na kolejnej ja go troche zrelaksuje,albo tym brokatem i jeszcze bombki se zawieszeM@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas Mój tata który baaaardzo chce być dziadkiem ma urodziny. Jak będzie jutro + pojadę rano do laboratorium na krew. I odrazu zrobie progesteron. Czy warto coś jeszcze zrobić tak na szybko?Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
A ja mam do Was pytanie raczej z tych głupich
Mierzycie temperature z rana, prowadzicie obserwacje, dlatego pytam
Wiem, że z rana po owulacji powinna być wyższa, ale jak to jest popołudniem ? Wiem, że się wtedy nie powinno mierzyć, ale ja po południu mam ponad 37 stopni. Z rana raczej chyba 37 nie dobija, zresztą, ja tylko po pachą mierzę więc i tak nic mi te obserwacje nie dają, ale ciekawa jestem
W tym cyklu owulacja raczej była więc jestem szczęśliwa, że wracam do normy
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:W bazie wiedzy jest sporo odpowiedzi na twoje pytania. Tam jest napisane, dzień po owulacji tempka rosnie i jest to zwiazane z wyrzutem progesteronu. I faktycznie pomiary po poludniu i pod pacha sa na nic
Skok temp. moze byc przed w trakcie i po owulacji. Zalezy od wrazliwosci osrodka termoregulacyjnego na poziom hormonow, u jednych zareaguje przy nizszym poziomie hormonow u drugich przy wyzszym. Skokiem nei wyznaczamy dnia owulacji tylko dni najbardziej plodne. Owulacje w 100% tylko w usg potwierdzisz.
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Pysia87 wrote:A ja mam do Was pytanie raczej z tych głupich
Mierzycie temperature z rana, prowadzicie obserwacje, dlatego pytam
Wiem, że z rana po owulacji powinna być wyższa, ale jak to jest popołudniem ? Wiem, że się wtedy nie powinno mierzyć, ale ja po południu mam ponad 37 stopni. Z rana raczej chyba 37 nie dobija, zresztą, ja tylko po pachą mierzę więc i tak nic mi te obserwacje nie dają, ale ciekawa jestem
W tym cyklu owulacja raczej była więc jestem szczęśliwa, że wracam do normy
Pysia87 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:to roznie moze byc, kiedys to zglebialam
Skok temp. moze byc przed w trakcie i po owulacji. Zalezy od wrazliwosci osrodka termoregulacyjnego na poziom hormonow, u jednych zareaguje przy nizszym poziomie hormonow u drugich przy wyzszym. Skokiem nei wyznaczamy dnia owulacji tylko dni najbardziej plodne. Owulacje w 100% tylko w usg potwierdzisz.
Lailaowulacje to tylko ciaza na 100% potwierdza. Mamy tu przypadki ciąż z monitoringów, na których owu nie wykazywano.
M@linka lubi tę wiadomość