Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
No wlasnie annak, ja Ciebie tez wywoluje!
i sy_la tez zamilkla...
Skrzacie! do Twojego posta tez sie nie odnioslam. Otoz ucieszylam sie z tego, ze bylas na rozmowie! To znaczy, ze ktos Cie dostrzegl i bylas w gronie mocnych kandydatow. Trzymam kciuki za dalsze dzialania.
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
sy__la wrote:Aaaaaaaa! Dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że aż łzy mi same ciekną
Moja Kochana Dzidzia mierzy 19mm, serduszko ładnie pulsuje i wszystko zgadza się z OM (wg OM dziś 8t4d i wg USG tak samo). Boże jaki miałam stresik na tej kozetce...
A oto moje Dziecię:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d383e38ded83.jpg
patrzę na ten ekran i patrzę a doktorek ciach na 3D przełączył i oto fotka, tylko niestety wydrukowane jest na czarno-biało, a na monitorze było w fajnych kolorach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dcb35261191.jpg
Cudo!sy__la lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Hej dziewczyny.
Syla bardzo sie ciesze !!! Bardzo bardzoooooo mocno sie ciesze !!!!!!
U mnie malec ma 6.2 cm dzis 12t4d
Wszystkie wymiary ok. Sprawdzal ta przeziernosc karkowa , udko,zoladek jama brzuszna, glowka wszystko w normach.
Ah....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22704f32240a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edd6d6f217d0.jpg
Cudne Dziecię!
Niesamowite jak to leci, niedawno były dwie kreski a tu już człowiek -
Martynka30 wrote:Kochane wpadam na chwilę do Was, ale po raz kolejny nie uda mi sie wszystkiego nadrobić.
Dziewczynki śliczne maluszki
Promyczku piękna beta
Trzymam za Was wszystkie kciuki, za te starające i testujące jak i za mamusie
My po wizycie u lekarza ważymy już 3770, mamy trochę problemów, ale jak zwykle. Dostaliśmy też skierowanie do poradni nefrologicznej, ze względu, że Tymuś ma poszerzoną lewą miedniczkę w nerce termin styczeń, no żesz k...
I strasznie denerwuje się przed tym badaniem słuchu pod koniec września.
Ja wiem, że aparacik słuchowy o nie wyrok, ale boję się, że wogóle nie słyszy, choć zdawało mi się, że jak coś spadnie, trzaśnie to aż podskoczy a jak spi to ma odruch moro, a teraz zwątpiłam, nie wiem nie znam się
Tymek znów daje znaki nie śpi całymi dniami i chyba znów dokucza mu brzuszek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d65a098a451f.jpg
Martynka! Bardzo mnie rozczuliło to zdjęcie Wasze. Tymuś jest na nim tak błogo spokojny
Trzymaj się Kochana, ważne, że jesteście razem i teraz już zawsze będzie tylko lepiej, nawet z przejściowymi kłopotami. -
Niebieskaa wrote:No wlasnie annak, ja Ciebie tez wywoluje!
i sy_la tez zamilkla...
Skrzacie! do Twojego posta tez sie nie odnioslam. Otoz ucieszylam sie z tego, ze bylas na rozmowie! To znaczy, ze ktos Cie dostrzegl i bylas w gronie mocnych kandydatow. Trzymam kciuki za dalsze dzialania.
Dodam do tego posta..poprostu nie było ich stac na takiego Skrzata,musieli odrzucic jej kandydatureNiebieskaa, vertigo lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Niebieskaa wrote:No wlasnie annak, ja Ciebie tez wywoluje!
i sy_la tez zamilkla...
Niebieskaa jestem jestempodczytuję Was dziś i nie mogę ze śmmiechu - ładnie się rozkokosiłyście
Weekend miałam dość intensywny bo w sobotę byliśmy na ślubie i weselu takim dość nietypowym, bo goście przyjechali z Niemiec, Rosji i Polski (Pan młody urodził się w Rosji a od małego mieszkał i wychowywał się w Niemczech, no a Panna Młoda - to moja koleżanka ze studiów). Przysięga z jednej strony po niemiecku, a z drugiej po polskuTańcowaliśmy do 3 w nocy i nocowaliśmy tam na miejscu. A w niedzielę śniadanko, potem obiad i poprawiny z grillem na łonie natury. Ogólnie to fajnie było, pobawiłam się i też odpoczęłam w niedzielę, miejsce bajeczne, odrestaurowany stary folwark - to miejsce mogłoby być moją rezydencją do mieszkania i spędzania wolnego czasu
Annak właśnie tak coś cichutko jesteś, nic nie piszesz... wszystko OK? Daj znać..!
Elaria i Ruda - napiszę po raz 2 - trzymam kciuki za ponowne pozytywne testy! Dajcie znać od rana..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:19
Niebieskaa, Elaria lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Uf, ponadrabiałam Was Dziewczyny. Dużo się tego nazbierało przez zaledwie tydzień.
Asia - przytulam Cię mocno, przeczytałam wcześniej o becie i się ucieszyłam a tu niestety taka niedobra wiadomość.
Promyczku Gratuluję! Teraz jesteś już promieniem albo wręcz Słońcem
Maggda Jak Tato?
Jagienka! Gratuluję kroku do przodu! Jak któraś już napisała, życzę Ci rozmów z Porcelaną podczas Świąt
AnnaK Odezwij się - teraz ja Cię wywołuję!
Dobrze było Was wszystkie przeczytać. Wrócić do znajomych nieznajomych i do wątku, w którym czuję się stabilnie.
Urlop był supera po urlopie... cóż - właśnie dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy. .. Coś się kończy, coś zaczyna. Pracowałam na kontrakcie w firmie i niestety z dnia na dzień poprosili nas o urlopy bezpłatne na co najmniej miesiąc (w sumie 9 osób). Raczej nie nastawiam się, że to faktycznie tyle potrwa i że jednak wrócę, raczej ostro staję do walki o coś nowego.
Póki co, stagnacja. Od jutra ruszam z kopyta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:12
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wy*uchał...to na poprawe humorku:)
Mój mąż mawia, żeby mi zrobić na złość, jak go pytam o finanse "żonę to mam przy wypłacie, resztę żyję w celibacie". -
promyczek 39 wrote:Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wy*uchał...to na poprawe humorku:)
promyczek, nie wiem skad Ty to bierzesz:))))))promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ikarzyca wrote:Cudne Dziecię!
Niesamowite jak to leci, niedawno były dwie kreski a tu już człowiek05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny